Layout: current: getLayoutSmall (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), alternative: getLayout (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), Fid:389, Did:0, useCase: 0
Epadomi
KultūrasVēstis
Epadomi TV
Arhīvs
Reklāma
Reģistrēties!
|
Aizmirsu paroli
Receptes
Produkti
Garšu noslēpumi
Vīna kultūra
Veselīgs uzturs
Gardie ceļojumi
Apskati
Video
Padomi
Kā pagatavot ieraugu mājas apstākļos
11 mazie noslēpumi, kā izvārīt garšīgu zupu
Kā izmantot mazpazīstamus eksotiskos augļus?
Katram ievārījumam savs cukurs
Fotopamācība: Kā no tomātiem izveidot skaistas sirsniņas
Gaļas sālīšana, kūpināšana un vītināšana – kas par to jāzina?
Kā nosvērt produktus bez svaru palīdzības
Kā pagatavot grilēto ēdienu karali - mutē kūstošu steiku
Derīgi padomi par kāpostiem
Dekoratīvā augļu un dārzeņu griešanas māksla - karvings
(5)
Kā novērst avāriju virtuvē
(1)
Lieldienās krāsosim olas jeb kā ar dabīgiem līdzekļiem iegūt dažādu krāsu olas
5 padomi dzērienu baudīšanai un pasniegšanai
Knifiņi, kas jāzina gatavojot rīsus
Kā izvēlēties piemērotāko cūkgaļas gabalu dažādu ēdienu pagatavošanai
Deviņi knifi kulināriem – iesācējiem no bijušās modeles Loreinas Paskālas
Lieliski ēdieni, kurus iespējams pagatavot cepeškrāsnī
Kā uzburt lielisku cienastu bez brīnumnūjiņas
(8)
10 vecmāmiņu viltības: sulīgāk, garšīgāk, kraukšķīgāk
Ar ko aizstāt maizi kotletēs
Kā uzvārīt gardu putru? Putraimu un šķidruma attiecību tabula
Kā pagatavot ideālu šašliku un citi grilēšanas noslēpumi
(1)
Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta slepenie padomi gaļas grilēšanai
Svinam pankūku nedēļu. Kā izcept garšīgas pankūkas
Kas jāņem vērā, gatavojot svētku maltīti mājas apstākļos?
Olīvu un krēmsiera pingvīni
Daudzpusīgā rudens dāvana – kālis. Kā to garšīgi pagatavot?
Cepsim gardas smalkmaizītes, kūkas, pīrādziņus...
Ievārījumi: sīrupi, džemi, biezeņi, povidlas, marmelādes. To gatavošanas pamatprincipi
Dārzeņu un sēņu konservēšana: skābēšana, sālīšana, karsēšana, pasterizēšana, marinēšana
Derīgi padomi, gatavojot kartupeļus
Kā pagatavot garšīgu ievārījumu
(1)
Kā pareizi pagatavojama turku tēja
Dansukker niedru sīrups un kā to izmantot
Mājās gatavots dzīvais alus- tas ir vienkārši!
(7)
Padomi, gatavojot zivju ēdienus
(2)
Padomi, lai konservēšana izdotos
Derīgi padomi, gatavojot gaļas un zivju ēdienus
(1)
Derīgi padomi par dārzeņiem
(1)
Sāls ne tikai sālīšanai
Kas jāņem vērā, lai mājās gatavots siers būtu izdevies
(1)
Lai pupiņas būtu garšīgas un mīkstas
Kā pareizi uzliet tēju
Padomi olu vārīšanai
Fotoreceptes
Fotorecepte: Saldās lodītes soli pa solim
Fotorecepte: Ķīnas kāpostu karstie salāti soli pa solim
Fotorecepte: 4. maija kefīra želeja karoga krāsās
Fotorecepte: Ābolu pīrāgs soli pa solim
Fotorecepte: Kartupeļu, siļķu un gaļas sacepums soli pa solim
Fotorecepte: Skābeņu zupa soli pa solim
Virtuves ziņas
Foto: Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš krāšņi nosvin 70 gadu jubileju
Borjomi turpina savus jauninājumus un tagad pieejams jaunajā dizainā
Latvijas Nacionālais teātris viesosies Kalnciema kvartāla tirgū
Foto: Atklāta pirmā kafejnīca, kur darbu veic cilvēki ar invaliditāti