Layout: current: getLayoutSmall (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), alternative: getLayout (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), Fid:392, Did:0, useCase: 0
Epadomi
KultūrasVēstis
Epadomi TV
Arhīvs
Reklāma
Reģistrēties!
|
Aizmirsu paroli
Receptes
Produkti
Garšu noslēpumi
Vīna kultūra
Veselīgs uzturs
Gardie ceļojumi
Apskati
Video
Padomi
Ingvera lieliskās īpašības un vērtība
Kāposts – organisma attīrītājs. Veselīga recepte
Kolrābis – tā labās īpašības un pagatavošanas māksla (+2 receptes)
Ko der zināt par ķirbi
Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai, vienkārša ķirbju zupas recepte
Ko tu zini par ķirbjiem?
Derīgi padomi par kāpostiem
12 dažādi pākšaugi, to vērtīgās īpašības un izmantošana
Ko tu zini par rabarberiem? Rabarberu vērtīgās īpašības
Brīnumdaris baklažāns. Violetais lieko tauku un holesterīna ienaidnieks
Ko Tu zini par kartupeli?
Fenhelis kulinārijā. 7 dažādas receptes, kurās izmatojama fenheļa sakne
Daudzpusīgā rudens dāvana – kālis. Kā to garšīgi pagatavot?
Kālis un rācenis. Ar ko tie atšķiras viens no otra?
Ko der zināt par kukurūzu
(2)
Derīgi padomi par sīpoliem
Fotoreceptes
Fotorecepte: Saldās lodītes soli pa solim
Fotorecepte: Ķīnas kāpostu karstie salāti soli pa solim
Fotorecepte: 4. maija kefīra želeja karoga krāsās
Fotorecepte: Ābolu pīrāgs soli pa solim
Fotorecepte: Kartupeļu, siļķu un gaļas sacepums soli pa solim
Fotorecepte: Skābeņu zupa soli pa solim
Virtuves ziņas
Foto: Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš krāšņi nosvin 70 gadu jubileju
Borjomi turpina savus jauninājumus un tagad pieejams jaunajā dizainā
Latvijas Nacionālais teātris viesosies Kalnciema kvartāla tirgū
Foto: Atklāta pirmā kafejnīca, kur darbu veic cilvēki ar invaliditāti