Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:389, Did:0, useCase: 0



10 vecmāmiņu viltības: sulīgāk, garšīgāk, kraukšķīgāk

Redakcija
Redakcija

Ir labi, ja zini dažādas virtuves viltībiņas, kas tavu pavārmākslu pārvērš īstā gardā brīnumā.

1. Lai aknas būtu sulīgākas, pirms cepšanas tās nedaudz jāapkaisa ar cukuru.

2. Lai kotletes izdotos garšīgākas un sulīgākas, maltajai gaļai jāpievieno pāris ēdamkarotes ledaina ūdens un nedaudz eļļas.

3. Lai marinēti gurķi būtu kraukšķīgi, tiem nedrīkst nogriezt galus.

4. Lai mīkla labāk rūgtu, visiem produktiem jābūt istabas temperatūrā.

5. Lai cepti kartupeļi būtu zeltaini un kraukšķīgi, pirms likšanas uz pannas tie (jau sagriezti salmiņos) jānoskalo ar aukstu ūdeni un jānosusisna papīra dvielī.

6. Ātri sakult olas baltumu var tad, ja trauka malas un dibens, kurā to kulsiet, būs iesmērētas ar citrona sulu.

7. Lai miltos neiemestos pārtikas kodes, ievietojiet tajos pāris ķiploka daiviņas.

8. Lai kotletēm būtu maigāka garša, malatajai gaļai jāpievieno pāris rīvēti (zaļi) kartupeļi.

9. Lai ceptiem kartupeļiem izveidotos brūna garoziņa, pannai nedrīkst likt virsū vāku, kā arī nav ieteicams pārāk bieži tos apmaisīt.

10. Vieglāk samalt gaļu būs tad, ja tā būs nedaudz sasalusi.