Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:214, Did:0, useCase: 0



Kā uzvārīt gardu putru? Putraimu un šķidruma attiecību tabula

Redakcija
Redakcija

Tavavirtuve.lv piedāvā putraimu un šķidruma attiecību tabulu, kas palīdzēs jūsu biezputrai vienmēr būt gardai un vajadzīgajā konsistencē.

Biezputra! It kā labs un veselīgs ēdiens, taču tā pagatavošana atkarīga no dažiem knifiem, kas ne visiem zināmi. Kā parasti jūs vārat putru?Un kā vispār lielākā daļa cilvēku vāra putras? Pareiz- uz aci, kā tautā pieņemts teikt. Ielej kaut cik pienu vai ūdeni, ieber putraimus un gaida, kas nu sanāks. Tad jau arī nav ko brīnīties, ka rezultāts bieži vien neapmierina- tad par šķidru, tad par biezu.. un tad nu beigās putru vārīt negribas nemaz.

Tieši tāpēc, lai beidzot jūsu putra izdotos tāda, kā esat iecerējuši, tavavirtuve.lv ir izveidojusi tabulu, kas būs neaizstājams palīgs jūsu virtuvē. Ievērojiet tajā norādītās putraimu un ūdens attiecības, un jūsu putra vienmēr būs garda un pareizā konsistencē!

Auzu pārslu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:610 minūtes
bieza1:4

Mannas biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:10
pusšķidra1:85 minūtes
bieza1:6

Grūbu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
bieza1:445 minūtes
irdena1:2 ar pusi

Prosas biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:430 minūtes
bieza1:330 minūtes
irdena1:2 ar pusi20 minūtes

Kviešu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:430 minūtes
bieza1:330 minūtes
irdena1:220 minūtes

Miežu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
bieza1:420 minūtes
irdena1:2 ar pusi15 minūtes

Kukurūzas putraimu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:410 minūtes
bieza1:310 minūtes

Rīsu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:6
pusšķidra1:4 ar pusi
bieza1:420 minūtes
irdena1:1 ar pusi

Griķu biezputra

Konsistence'Putraimu un ūdens attiecībaVārīšanas ilgums
šķidra1:4 ar pusi40 minūtes
pusķidra1:3ar pusi30 minūtes
bieza1:330 minūtes
irdena1:215 minūtes