Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:414, Did:0, useCase: 0



Nākamā lapa

Vistas čahohbili 26.07.2018 14:54

Patiesībā šis ēdiens ir neatkārtojamās un daudzveidīgās gruzīnu virtuves vizītkarte, kas, nedaudz pārveidots un latviskots, lieliski garšo arī šajos platuma grādos un piedevām visos gadalaikos. Taču - ja šobrīd gavējat, tad noteikti pietaupiet recepti vēlākam laikam. Noderēs!

Vistas aknu pastēte ar āboliem 23.07.2018 08:08

Maiga, gaisīga un neparasti garšīga pastēte, kurai pikanti saldas notis piešķir āboli.

Ar vistu un sparģeļiem pildīti vrapi jeb tortiljas 27.06.2018 09:04

Ātri pagatavojams un garšīgs ēdiens, kas noderēs gan kā brokastis, gan pusdienas, gan arī līdzņemšanai uz darbu vai izbraukumos pie dabas. Labi garšo kā silts, tā arī auksts.

Gardā vistas kabatiņa 29.05.2018 18:18

Iedomājies, kā būtu, ja gardi ēdieni ļautu Tev ik dienas zaudēt lieko svaru? Tas ir iespējams! Mūsu lasītāja Līga padalījās ar šāda garduma recepti, ko viņai ieteica Stokholmas notievēšanas speciālisti.

Vistas pastēte ar maskarpones sieru 16.05.2018 07:15

Giasīga, maiga un krēmīga pastēte būs gardums, ko baudīt brokastīs vai pasniegt viesiem uzkodās. Tās gatavošana neaizņem daudz laika, ir vienkārša un pa spēkam pat tiem, kas ikdienā neaizraujas ar stāvēšanu pie plīts.

Vistas stilbiņi ar melno pupiņu un sakņu sautējumu 05.05.2018 17:04

Nedaudz pikants, garšīgs, veselīgs un vitamīniem bagāts ēdiens Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska izpildījumā. Tieši tas, kas vajadzīgs rudens drēgnajā periodā.

Kūpināta vista ar kadiķogām un pētersīļiem 26.03.2018 08:07

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” iesaka “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

Vista majonēzes un diļļu mētelītī 13.01.2018 12:02

Ja esi vistas gaļas cienītājs, tad tev noteikti jāizmēģina šī recepte- vista tajā ir tik maiga un garda! Tās garšu lieliski papildina sulīgi saldās paprikas strēmelītes, bet, ja vēlies sajust arī kādu atsvaidzinošu noti, tad kā piedevu pagatavo kraukšķīgus lapu salātus

Vistas šķīņķīši garšaugu marinādē 12.10.2017 11:23

Gardi šķiņķīši, kas viegli pagatavojami

Pildītais tītars ar mērci 09.09.2017 11:07

Atraktīvajam britu pavāram Džeimijam Oliveram ir padoms, kā pagatavot garšīgu pildīto tītaru ar mērci.

Vista melnajos piparos ar citronu un ceptu kāpostu 01.08.2017 15:39

Gardas vakariņas vai pusdienas tikai 20 minūtēs.

Plovs ar vistu un žāvētiem augļiem 13.07.2017 09:51

Šo plovu pirmo reizi nogaršoju pie kādas savas draudzenes, kurai, tāpat kā man, patīk virtuvē eksperimentēt, lai ik pa brīdim pārsteigtu visus ar neredzētiem kulinārijas gardumiem.

Vistas šķiņķīši sinepju un citrona mērcē 03.02.2017 11:17

Pēc manām domām, timiāns ir brīnišķīgs vistas gaļas sabiedrotais. Kopā ar citronu tas vistas garšu padara daudz īpašāku un apetītlīgāku, piešķirot tai arī burvīgu aromātu. Baudiet šo gardumu kopā ar svaigiem lapu salātiem un maigu kartupeļu biezeni.

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm 21.12.2016 10:37

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm ir gardums, no kura grūti atteikties. Tik kārdinoši aromātisks, sulīgs un pasakaini gards, tas tā vien aicina nobaudīt kaut gabaliņu, radot īpašu svētku sajūtu pat parastā darbdienā. Un kurš gan teicis, ka ikdienas kopā būšana ar ģimeni un sev mīļiem cilvēkiem nav svētki?

Ar sēnem un spinātiem pildītas vistas filejas 07.11.2016 10:37

Pildītie vistas filejas rullīši ir gardums, no kura nespēs atteikties neviens. Dažādojiet savu ēdienkarti un pierasto vistas filejas karbonāžu vietā, pārsteidziet savu ģimeni vai draugus ar patiesi izsmalcinātiem gardumiem.

Franču gaļa latviskā izpildījumā 21.10.2016 11:05

Tā ir laikam gatavota jebkurā ģimenē un pieejama katrā kafejnīcā , taču vienmēr es brīnos - kāpēc tieši franču gaļa? Man gan liekas, ka te vairāk ir tāds latviešu virtuves piesitiens...Kārtējo reizi - neskaitāmi varianti, taču atkal piedāvāju savējo.

Ātrais cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepums 26.08.2016 17:13

Ko darīt, ja nav laika ilgi stāvēt pie plīts, taču jāklāj galds ģimenes pusdienām vai draugu sanākšanai? Atraktīvais britu pavārs Džeimijs Olivers iesaka pagatavot brīnišķīgu cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepumu. Tā ir veselīga, garda maltīte, kuru var pagatavot vien nieka 15 minūtēs.

Neticat? Vienkārši izmēģiniet un pārliecinieties, ka sulīgais cālis, šķiņķis, svaigi dārzeņi un krēmīgi kartupeļi sniegs neaizmirstamu garšu baudījumu.

Grilēts cālis ar rīsu, pupiņu un turku zirņu piedevu 12.04.2016 10:38

Rīsi, pupiņas un turku zirņi- trīs paši par sevi gardi produkti, kas lieliski viens otru papildina un veido patiešām sabalansētu garšu. Ja tam visam vēl pieliekam klāt nedaudz pikantu, grilētu cāli, iegūstam sātīgu ēdienu, kas tik ļoti piestāv pavasara sezonai.

Vistiņu uzkodas aizjūras sāls katliņčipsos 10.04.2016 12:15

Kā pagatavot sulīgu un gardu vistas fileju- šāds jautājums nomoka diezgan daudzas saimnieces. Lūk, viens no variantiem, kurā vistas fileja saglabās savu sulīgumu, turklāt vēl iegūstot kraukšķīgu garoziņu, kas garšos ikvienam kārumniekam, vai tas būtu liels vai mazs. Gatavojiet to ikdienā vai svētkos- vistiņu uzkoda aizjūras sāls katliņčipsos iederēsies uz galda it visos gadījumos un nekad neliks vilties ne pašiem, ne arī viesiem.

Vistas krūtiņa ar tvaicētiem pavasara dārzeņiem un garšaugu mērci 30.03.2016 11:12

Pavasarī, kad daba mostas no ziemas miega, arī mums jādomā par spēku atjaunošanu un enerģijas vairošanu, tāpēc ēdienkartē vēlams iekļaut arvien vairāk veselīgu dārzeņu, bet gaļu labāk izvēlēties liesu, neaizmirstot arī par kāda veselīga dzēriena iekļaušanu organisma pavasara atmodas procesā.

Vista cepeškrāsnī ar kartupeļiem un zaļo papriku 03.03.2016 11:06

Vidusjūras reģiona garšu tradīcijās gatavotais vistas, kartupeļu un zaļās paprikas sautējums ir pati garšu pilnība. Turklāt tas ne tikai labi garšo, bet arī burvīgi smaržo- tā kārdinošais aromāts piepildīs jūsu virtuvi jau gatavošanas laikā, liekot jums nepacietībā gaidīt pirmo kumosu.

Vistas un šampinjonu mērce 02.03.2016 18:45

Krēmīgi maigā un saldi pikantā vistas un šampinjonu mērce ir lielisks, ātri pagatavojams gardums un ideāla piedeva rīsiem vai kartupeļiem.

Vistas fileja saldkrējuma mērcē 29.02.2016 18:02

Maiga, sulīga un debešķīgi garda- tāda ir saldkrējuma mērcē gatavota vistas fileja. Tā burtiski pati kūst mutē un atstāj neaizmirstamu pēcgaršu, kuru jums noteikti gribēsies izbaudīt vēl.

Pildīti lumaconi (makaroni) jeb cepeškrāsnī gatavota pasta 23.02.2016 18:25

Lumaconi ir Itālijā no cietajiem kviešu miltiem ražoti makaroni ar izteikti dzeltenu nokrāsu un "al dente" tekstūru. Tie lieliski uzsūc mērci un nejūk ārā, tāpēc ideāli piemēroti dažādiem sacepumiem un pildīšanai.

Neparasti gardi kārtainie vistas salāti 21.02.2016 11:59

Šie ir izcili gardi salāti, kurus noteikti iesaku izmēģināt ikvienam. Produktu salikums salātos ir tik lieliski sabalansēts un garšas nianses tik perfektas, ka noteikti apēdīsiet vairāk, nekā ieplānots. Tāpēc gatavojiet ar rezervīti... Turklāt, ja šos salātus izdekorēsiet, tie būs burvīga svētku galda rota un patīkams pārsteigums jūsu viesu garšas kārpiņām.

Pikantie vistu stilbiņi krējuma un apelsīnu mērcē 19.02.2016 16:53

Vista ir brīnumains produkts- gards un ātri pagatavojams. Turklāt no vienas un tās pašas gaļas var pagatavot neskaitāmas receptes, kur katrai sava garša, gatavošanas ilgums un pasniegšanas veids. Pikanto vistu stilbiņu pagatavošana kopā aizņems 40 minūtes, bet pasniegt tos vislabāk ar rīsiem vai sautētiem dārzeņiem.

Cepeškrāsnī cepti vistu šķiņķīši ar ķiplokiem un majonēzes cepurīti 13.01.2016 13:17

Reizēm ir labi pārkāpt ēdiena gatavošanas tradīcijas un izdarīt kaut ko pilnīgi ārpus normas esošu. Tā radās arī šī recepte, kur baltvīna vietā izmantots sarkanvīns, tādējādi iegūstot pavisam jaunas garšas nianses, par kurām noteikti būsiet sajūsmā.

Mārtiņdienas zoss cepetis ar āboliem 10.11.2015 14:47

Zoss cepetim klāt var pasniegt brūkleņu ievārījumu, konservētus vai svaigus augļus un dārzeņus. Lai cepetis izdotos, ir jāizvēlas jaunāka zoss.

Saldajā krējumā sautētas vistas aknas 21.07.2015 15:26

Pasakaini gardas un mutē kūstošas- tādas ir saldajā krējumā sautētas akniņas, kurām žāvētā krūtiņa piešķir patīkamu žāvējuma garšu un aromātu.

Gardie vistas rullīši (6) 17.04.2015 11:33

Iedomājies, kā būtu, ja gardi ēdieni ļautu Tev ik dienas zaudēt lieko svaru? Tas ir iespējams! Lūk, ar kādu jauku recepti padalījās Anita – šādu gardumu viņa notiesāja pusdienās 4. dienā savā individuāli veidotajā notievēšanas plāna ietvaros. Šis un citi gardumi ļāva Anitai nomest 6,5 kg nedēļas laikā.

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu 25.03.2015 19:05

Receptes autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Vistas krūtiņa „papiloti” 22.03.2015 17:53

Straujiem soļiem tuvojoties pavasarim, kad ikviens vēlas justies skaistāks un veselīgāks, veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants piedāvā pavasarīgu, veselīgu un viegli pagatavojamu vistas gaļas ēdiena recepti.

Vistu spārniņu „vālītes” 20.03.2015 11:20

Receptes autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Krēmīgā pasta ar vistu un tomātiem 07.08.2014 21:18

Pasta ir ēdiens, kura pagatavošanai tiek piedāvāts neskaitāmi daudz recepšu. Lūk, viena no tām, kur visas sastāvdaļas savienotas tik meistarīgi, ka rezultāts jūs patiesi un patīkami pārsteigs. Baudiet!

Pavasara cālis 26.05.2014 16:08

Pavasara cāļa filejas ar sildītu estragona biezpienu pasniegta ar riekšavu zaķskābeņu, paipalas olu un jauno lociņu emulsiju

Vistu stilbiņi adžikas un sojas mērces marinādē 02.01.2014 12:06

Katrās mājās , kur mīt gatavot un ēst mīļotāji, dzīvojas neskaitāmas vistu stilbiņu pagatavošanas receptes, taču šī pēdējā laikā mūsu virtuvē, kā rādās, ir iedzīvojusies uz ilgtermiņa palikšanu, un to pašu droši varu teikt par SIA ‘’Damps’’ ražotajiem garšvielu maisījumiem, kuri ir nopērkami veikalos ‘’Avokado’’ , kā arī lielveikalos un daudzviet citur.

Ar kūpinātu vistu pildīti šampinjoni 29.10.2013 13:09

Pavisam vienkārši un ātri pagatavojama garda uzkoda, kas noderēs visdažādākajos dzīves brīžos- gan ikdienā, gan svētku reizēa, pie kam tā piemērota kā brokastīm, tā vakara pasēdēšanām pie laba vīna glāzes. Ja vēlaties, pildījumam var pievienot vārītus kartupeļus, tad uzkoda būs sātīgāka un noderēs arī pusdienu galdam.

Vistas fileja ar kartupeļu tumi un ceptām baravikām 10.10.2013 08:42

Sulīga vistas fileja, maigi gaisīga kartupeļu tume un kraukšķīgas baravikas, ko papildina burvīgais RASA krēmsiers, kuram pievienota biešu sula.

Recepte tapusi Melnās kastes meistarklases laikā Arvja Zēmaņa vadībā.

Tītara gaļas un gaileņu kotletes 15.08.2013 08:55

Tītara gaļas un gaileņu kotletes ir ļoti, ļoti garšīgs sezonāls ēdiens, kas noteikti pārsteigs ar savām garšas niansēm. Gatavojiet un baudiet.

Vista paprikas mērcē (PAPRIKÁS CSIRKE) ar galušku 10.05.2013 10:38

Galuška ir ungāru tradicionālas klimpiņas, ko pasniedz pie gaļas ēdieniem. Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka galušku baudīt kopā ar vistu paprikas mērcē. Izvēloties pipaprus mērcei, jāatceras, ka Kalifornijas pipari šim ēdienam nav īsti piemēroti, jo tie ir biezāki nekā zaļie ungāru vai turku pipari. Toties malto saldo papriku pēc gaumes vari aizstāt arī ar asās paprikas pulveri.

Nākamā lapa