Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Pildīts vistas cepetis

Vistas cepetis tiek likts galdā dažādos svētkos un godos. To var pagatavot neskaitāmos veidos. Piedāvājam vienu no tiem.

Nepieciešams:

1 gailis vai vista,
50 g sviesta,
2 ēdamkarotes ar kaudzi rīvmaizes,
1 ola,
1 sauja svaigu pētersīļu lapu,
1 tējkarote cukura,
1 ēdamkarote saldā krējuma,
buljona kubiņš,
250 ml ūdens,
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

Šo cepeti gatavojot, svarīgi, lai āda vistai uz muguras nebūtu saplēsta.

1. Sviestu izkausē, tam pievieno rīvmaizi, iesit olu, pieliek smalki sakapātas pētersīļu lapas un cukuru.Visu labi samaisa, maisījumu iepilda vistā.

2. Vistu apkaisa ar sāli un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram stundu (līdz gatavībai), ik pa laikam aplaistot ar karstu ūdeni, kurā izšķīdināts buljona kubiņš.