Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:413, Did:0, useCase: 0



Cepeškrāsnī garšaugos cepta menca

Dažreiz, lai kaut ko pagatavotu garšīgi, nemaz nevajag daudz. Patiesībā garšīgākie ir pašos vienkāršākajos veidos pagatavoti produkti. Piemēram, lai garšīgi pagatavotu mencu, tā tikai jāizcep zaļo garšaugu maisījumā.

Nepieciešams:

2 mencas filejas (apmēram 200 g katra),
2 ēdamkarotes rīvmaizes,
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu zaļumu (kārvele, pētersīļi, koriandrs),
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa,
2 ēdamkarotes olīveļļas.
sāls,
malti melnie pipari.

Pagatavošana:

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem

2. Traukā liek sasmalcinātus zaļumus, pieber rīvmaizi, piespiež ķiploku un pielej eļļu. Visu samaisa.

3. Mencas filejas apvārta šajā maisījumā, liek cepešpannā, kura izklāta ar foliju un cep 10- 15 minūtes.

Labu apetīti!