Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Video: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Redakcija
Redakcija
Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas – viņš piešauj dzīvei pipariņu un kopā ar Rimi Gardēdi Normundu Baranovski aktierim Mārtiņam Počam gatavo saulaini pikantu tortilju ar malto gaļu.

Emīla Balcera moto, gatavojot ēdienu, ir – ātri, vienkārši un veselīgi! Viņš rada maltītes, kurās sabalansēts uzturs lutina garšas kārpiņas. Draugiem gan viņš gatavo reti, taču reizēm svētkos vai vasaras vakaru sanākšanās tas notiek, un tad iecienītākais ēdiens, ko celt galdā, ir uz grila pagatavoti burgeri. Ģimenes lokā kopā tiek gatavotas vakariņas, pārējās ēdienreizēs katrs rūpējas par sevi pats, tomēr Emīls cenšas vismaz aptuveni saplānot maltītes un iegādāties ēdienu visai nedēļai, vienmēr atstājot vietu arī kādam pārsteigumam. Paša iecienītākie ēdieni ir steiks, ribiņas, zirņi ar speķi un sievas gatavotie īpašie pupiņu salāti, bet pārsteigums šoreiz ticis aktierim Mārtiņam Počam, kuram Emīls pasniedz ātri un lēti pagatavojamas, saulainu garšu pilnas un ar pipara raksturiņu apveltītas tortiljas.
Vērtējums: