Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:414, Did:0, useCase: 0



Nākamā lapa

Mārtiņdienas zoss cepetis ar āboliem 09.11.2019 09:58

Zoss cepetim klāt var pasniegt brūkleņu ievārījumu, konservētus vai svaigus augļus un dārzeņus. Lai cepetis izdotos, ir jāizvēlas jaunāka zoss.

Ar vistu un sparģeļiem pildīti vrapi jeb tortiljas 08.11.2019 06:15

Ātri pagatavojams un garšīgs ēdiens, kas noderēs gan kā brokastis, gan pusdienas, gan arī līdzņemšanai uz darbu vai izbraukumos pie dabas. Labi garšo kā silts, tā arī auksts.

Ar sēnem un spinātiem pildītas vistas filejas 21.09.2019 15:40

Pildītie vistas filejas rullīši ir gardums, no kura nespēs atteikties neviens. Dažādojiet savu ēdienkarti un pierasto vistas filejas karbonāžu vietā, pārsteidziet savu ģimeni vai draugus ar patiesi izsmalcinātiem gardumiem.

Vistas pastēte ar maskarpones sieru 16.08.2019 11:42

Giasīga, maiga un krēmīga pastēte būs gardums, ko baudīt brokastīs vai pasniegt viesiem uzkodās. Tās gatavošana neaizņem daudz laika, ir vienkārša un pa spēkam pat tiem, kas ikdienā neaizraujas ar stāvēšanu pie plīts.

Grilēts cālis ar rīsiem, pupiņām un turku zirņiem 20.07.2019 10:02

Rīsi, pupiņas un turku zirņi- trīs paši par sevi gardi produkti, kas lieliski viens otru papildina un veido patiešām sabalansētu garšu. Ja tam visam vēl pieliekam klāt nedaudz pikantu, grilētu cāli, iegūstam sātīgu ēdienu, kas tik ļoti piestāv pavasara sezonai.

Vistas stilbiņi ar melno pupiņu un sakņu sautējumu 05.05.2019 14:24

Nedaudz pikants, garšīgs, veselīgs un vitamīniem bagāts ēdiens Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska izpildījumā. Tieši tas, kas vajadzīgs rudens drēgnajā periodā.

Kūpināta vista ar kadiķogām un pētersīļiem 09.03.2019 18:13

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” iesaka “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

Vistas fileja ar kartupeļu putru un ceptām baravikām 14.02.2019 20:22

Sulīga vistas fileja, maigi gaisīga kartupeļu tume un kraukšķīgas baravikas, ko papildina burvīgais RASA krēmsiers, kuram pievienota biešu sula.

Recepte tapusi Melnās kastes meistarklases laikā Arvja Zēmaņa vadībā.

Kārtainie vistas salāti 27.01.2019 09:49

Šie ir izcili gardi salāti, kurus noteikti iesaku izmēģināt ikvienam. Produktu salikums salātos ir tik lieliski sabalansēts un garšas nianses tik perfektas, ka noteikti apēdīsiet vairāk, nekā ieplānots. Tāpēc gatavojiet ar rezervīti... Turklāt, ja šos salātus izdekorēsiet, tie būs burvīga svētku galda rota un patīkams pārsteigums jūsu viesu garšas kārpiņām.

Latvijas basketbolisti pārsteidz ar veselīgi gatavotiem Ziemassvētku cepešiem. Iedvesmojies no receptēm 14.12.2018 15:30

Tradīcijas Latvijā paredz celt Ziemassvētku galdā vismaz deviņus ēdienus, tad nākamais gads būšot bagāts un pārticis. Lai svētkos baudītu ne tikai bagātīgu un gardu, bet arī veselīgu maltīti, Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība atsaucās “Putnu fabrika Ķekava” izaicinājumam pagatavot veselīgus Ziemassvētku cepešus. Garšu meistara Arvja Zēmaņa vadībā, apvienojot labu garšu un veselīgumu, basketbolisti pārsteidza gan sevi, gan savus komandas biedrus, pagatavojot četrus vistas cepešus: ābolu un medus, zaļumu un mārrutku, apelsīnu, kā arī neparastajā - ogu un piparmētru marinādē.

Vistu akniņas ar burkāniem 06.11.2018 18:29

Vakariņas steidzīgajiem - aši un vienkārši pagatavojams pamatēdiens, kad ir maz laika, bet liela apetīte.

Vistas fileja siera garoziņā 27.10.2018 20:18

Siers, kas pievienots panēšanas maisījumam, piešķir gaļai zeltainu un kraukšķīgu garoziņu. Bez tam, kā to atzinuši dietologi, tad uzskats, ka panēti ēdieni ir bagāti ar kalorijām, tikai daļēji atbilst patiesībai, jo viss ir atkarīgs no ēdiena pagatavošanas veida un meistarības.

Vistas čahohbili 26.07.2018 14:54

Patiesībā šis ēdiens ir neatkārtojamās un daudzveidīgās gruzīnu virtuves vizītkarte, kas, nedaudz pārveidots un latviskots, lieliski garšo arī šajos platuma grādos un piedevām visos gadalaikos. Taču - ja šobrīd gavējat, tad noteikti pietaupiet recepti vēlākam laikam. Noderēs!

Vistas aknu pastēte ar āboliem 23.07.2018 08:08

Maiga, gaisīga un neparasti garšīga pastēte, kurai pikanti saldas notis piešķir āboli.

Gardā vistas kabatiņa 29.05.2018 18:18

Iedomājies, kā būtu, ja gardi ēdieni ļautu Tev ik dienas zaudēt lieko svaru? Tas ir iespējams! Mūsu lasītāja Līga padalījās ar šāda garduma recepti, ko viņai ieteica Stokholmas notievēšanas speciālisti.

Vista majonēzes un diļļu mētelītī 13.01.2018 12:02

Ja esi vistas gaļas cienītājs, tad tev noteikti jāizmēģina šī recepte- vista tajā ir tik maiga un garda! Tās garšu lieliski papildina sulīgi saldās paprikas strēmelītes, bet, ja vēlies sajust arī kādu atsvaidzinošu noti, tad kā piedevu pagatavo kraukšķīgus lapu salātus

Vistas šķīņķīši garšaugu marinādē 12.10.2017 11:23

Gardi šķiņķīši, kas viegli pagatavojami

Pildītais tītars ar mērci 09.09.2017 11:07

Atraktīvajam britu pavāram Džeimijam Oliveram ir padoms, kā pagatavot garšīgu pildīto tītaru ar mērci.

Vista melnajos piparos ar citronu un ceptu kāpostu 01.08.2017 15:39

Gardas vakariņas vai pusdienas tikai 20 minūtēs.

Plovs ar vistu un žāvētiem augļiem 13.07.2017 09:51

Šo plovu pirmo reizi nogaršoju pie kādas savas draudzenes, kurai, tāpat kā man, patīk virtuvē eksperimentēt, lai ik pa brīdim pārsteigtu visus ar neredzētiem kulinārijas gardumiem.

Vistas šķiņķīši sinepju un citrona mērcē 03.02.2017 11:17

Pēc manām domām, timiāns ir brīnišķīgs vistas gaļas sabiedrotais. Kopā ar citronu tas vistas garšu padara daudz īpašāku un apetītlīgāku, piešķirot tai arī burvīgu aromātu. Baudiet šo gardumu kopā ar svaigiem lapu salātiem un maigu kartupeļu biezeni.

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm 21.12.2016 10:37

Vistas cepetis ar apelsīniem un dzērvenēm ir gardums, no kura grūti atteikties. Tik kārdinoši aromātisks, sulīgs un pasakaini gards, tas tā vien aicina nobaudīt kaut gabaliņu, radot īpašu svētku sajūtu pat parastā darbdienā. Un kurš gan teicis, ka ikdienas kopā būšana ar ģimeni un sev mīļiem cilvēkiem nav svētki?

Franču gaļa latviskā izpildījumā 21.10.2016 11:05

Tā ir laikam gatavota jebkurā ģimenē un pieejama katrā kafejnīcā , taču vienmēr es brīnos - kāpēc tieši franču gaļa? Man gan liekas, ka te vairāk ir tāds latviešu virtuves piesitiens...Kārtējo reizi - neskaitāmi varianti, taču atkal piedāvāju savējo.

Ātrais cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepums 26.08.2016 17:13

Ko darīt, ja nav laika ilgi stāvēt pie plīts, taču jāklāj galds ģimenes pusdienām vai draugu sanākšanai? Atraktīvais britu pavārs Džeimijs Olivers iesaka pagatavot brīnišķīgu cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepumu. Tā ir veselīga, garda maltīte, kuru var pagatavot vien nieka 15 minūtēs.

Neticat? Vienkārši izmēģiniet un pārliecinieties, ka sulīgais cālis, šķiņķis, svaigi dārzeņi un krēmīgi kartupeļi sniegs neaizmirstamu garšu baudījumu.

Vistiņu uzkodas aizjūras sāls katliņčipsos 10.04.2016 12:15

Kā pagatavot sulīgu un gardu vistas fileju- šāds jautājums nomoka diezgan daudzas saimnieces. Lūk, viens no variantiem, kurā vistas fileja saglabās savu sulīgumu, turklāt vēl iegūstot kraukšķīgu garoziņu, kas garšos ikvienam kārumniekam, vai tas būtu liels vai mazs. Gatavojiet to ikdienā vai svētkos- vistiņu uzkoda aizjūras sāls katliņčipsos iederēsies uz galda it visos gadījumos un nekad neliks vilties ne pašiem, ne arī viesiem.

Vistas krūtiņa ar tvaicētiem pavasara dārzeņiem un garšaugu mērci 30.03.2016 11:12

Pavasarī, kad daba mostas no ziemas miega, arī mums jādomā par spēku atjaunošanu un enerģijas vairošanu, tāpēc ēdienkartē vēlams iekļaut arvien vairāk veselīgu dārzeņu, bet gaļu labāk izvēlēties liesu, neaizmirstot arī par kāda veselīga dzēriena iekļaušanu organisma pavasara atmodas procesā.

Vista cepeškrāsnī ar kartupeļiem un zaļo papriku 03.03.2016 11:06

Vidusjūras reģiona garšu tradīcijās gatavotais vistas, kartupeļu un zaļās paprikas sautējums ir pati garšu pilnība. Turklāt tas ne tikai labi garšo, bet arī burvīgi smaržo- tā kārdinošais aromāts piepildīs jūsu virtuvi jau gatavošanas laikā, liekot jums nepacietībā gaidīt pirmo kumosu.

Vistas un šampinjonu mērce 02.03.2016 18:45

Krēmīgi maigā un saldi pikantā vistas un šampinjonu mērce ir lielisks, ātri pagatavojams gardums un ideāla piedeva rīsiem vai kartupeļiem.

Vistas fileja saldkrējuma mērcē 29.02.2016 18:02

Maiga, sulīga un debešķīgi garda- tāda ir saldkrējuma mērcē gatavota vistas fileja. Tā burtiski pati kūst mutē un atstāj neaizmirstamu pēcgaršu, kuru jums noteikti gribēsies izbaudīt vēl.

Pildīti lumaconi (makaroni) jeb cepeškrāsnī gatavota pasta 23.02.2016 18:25

Lumaconi ir Itālijā no cietajiem kviešu miltiem ražoti makaroni ar izteikti dzeltenu nokrāsu un "al dente" tekstūru. Tie lieliski uzsūc mērci un nejūk ārā, tāpēc ideāli piemēroti dažādiem sacepumiem un pildīšanai.

Pikantie vistu stilbiņi krējuma un apelsīnu mērcē 19.02.2016 16:53

Vista ir brīnumains produkts- gards un ātri pagatavojams. Turklāt no vienas un tās pašas gaļas var pagatavot neskaitāmas receptes, kur katrai sava garša, gatavošanas ilgums un pasniegšanas veids. Pikanto vistu stilbiņu pagatavošana kopā aizņems 40 minūtes, bet pasniegt tos vislabāk ar rīsiem vai sautētiem dārzeņiem.

Cepeškrāsnī cepti vistu šķiņķīši ar ķiplokiem un majonēzes cepurīti 13.01.2016 13:17

Reizēm ir labi pārkāpt ēdiena gatavošanas tradīcijas un izdarīt kaut ko pilnīgi ārpus normas esošu. Tā radās arī šī recepte, kur baltvīna vietā izmantots sarkanvīns, tādējādi iegūstot pavisam jaunas garšas nianses, par kurām noteikti būsiet sajūsmā.

Saldajā krējumā sautētas vistas aknas 21.07.2015 15:26

Pasakaini gardas un mutē kūstošas- tādas ir saldajā krējumā sautētas akniņas, kurām žāvētā krūtiņa piešķir patīkamu žāvējuma garšu un aromātu.

Gardie vistas rullīši (6) 17.04.2015 11:33

Iedomājies, kā būtu, ja gardi ēdieni ļautu Tev ik dienas zaudēt lieko svaru? Tas ir iespējams! Lūk, ar kādu jauku recepti padalījās Anita – šādu gardumu viņa notiesāja pusdienās 4. dienā savā individuāli veidotajā notievēšanas plāna ietvaros. Šis un citi gardumi ļāva Anitai nomest 6,5 kg nedēļas laikā.

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu 25.03.2015 19:05

Receptes autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Vistas krūtiņa „papiloti” 22.03.2015 17:53

Straujiem soļiem tuvojoties pavasarim, kad ikviens vēlas justies skaistāks un veselīgāks, veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants piedāvā pavasarīgu, veselīgu un viegli pagatavojamu vistas gaļas ēdiena recepti.

Vistu spārniņu „vālītes” 20.03.2015 11:20

Receptes autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Krēmīgā pasta ar vistu un tomātiem 07.08.2014 21:18

Pasta ir ēdiens, kura pagatavošanai tiek piedāvāts neskaitāmi daudz recepšu. Lūk, viena no tām, kur visas sastāvdaļas savienotas tik meistarīgi, ka rezultāts jūs patiesi un patīkami pārsteigs. Baudiet!

Pavasara cālis 26.05.2014 16:08

Pavasara cāļa filejas ar sildītu estragona biezpienu pasniegta ar riekšavu zaķskābeņu, paipalas olu un jauno lociņu emulsiju

Vistu stilbiņi adžikas un sojas mērces marinādē 02.01.2014 12:06

Katrās mājās , kur mīt gatavot un ēst mīļotāji, dzīvojas neskaitāmas vistu stilbiņu pagatavošanas receptes, taču šī pēdējā laikā mūsu virtuvē, kā rādās, ir iedzīvojusies uz ilgtermiņa palikšanu, un to pašu droši varu teikt par SIA ‘’Damps’’ ražotajiem garšvielu maisījumiem, kuri ir nopērkami veikalos ‘’Avokado’’ , kā arī lielveikalos un daudzviet citur.

Nākamā lapa