Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:414, Did:0, useCase: 3


Vista majonēzes un diļļu mētelītī

Ja esi vistas gaļas cienītājs, tad tev noteikti jāizmēģina šī recepte- vista tajā ir tik maiga un garda! Tās garšu lieliski papildina sulīgi saldās paprikas strēmelītes, bet, ja vēlies sajust arī kādu atsvaidzinošu noti, tad kā piedevu pagatavo kraukšķīgus lapu salātus

Nepieciešams:

6 vistas stilbiņi,
2 svaigas dzeltenās paprikas,
6 ēdamkarotes majonēzes,
sauja sasmalcinātu svaigu, saldētu vai kaltētu diļļu,
malti melnie pipari pēc garšas,
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Vistas stilbiņus apvārta dillēs un liek pannā sakarsētā eļļā cepties. Katram stilbiņam uzliek ēdamkaroti majonēzes un, ik pa brīdim apgrozot, cep skaisti brūnus no visām pusēm.

2. Kad stilbiņi apcepušies brūni, tos pārkaisa ar sāli, pipariem un pannā pie stilbiņiem liek iztīrītu un rupjās strēmelēs sagrieztu papriku. Pannai uzliek vāku un sautē, līdz vista un paprika gatava (apmēram 15 minūtes).

Labu apetīti!

Gatavoja: Dace Vilkāja. Foto: Iveta Apškrūma