Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Biešu šniceles ar sieru

Maltīte tiem, kas noguruši no gaļas ēdieniem un vienlaikus neapstrīd, ka uzturā lietot bietes ir veselīgi, lēti un garšīgi.

Nepieciešams:

2 - 3 bietes,
8 siera šķēles,
ķimenes,
milti,
olas,
rīvmaize,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Sālsūdenī izvāra bietes, atdzesē un sagriež aptuveni 1cm biezās šķēlēs, rēķinot četras šķēles vienai porcijai.

2. Pusei šķēļu klāj virsū sieru, pārliek ar pārējām biešu šķēlēm un apviļā miltos, tad sakultā olā, pēc tam rīvmaizē.

3. Cep sakarsētā eļļā no abām pusēm.

Vislabāk garšo ar konservētiem vai svaigiem augļiem un dārzeņiem.