Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


Karbonāde no rudmiesēm

Karbonāde no rudmiesēm
Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Sēņu karbonāde- gardākā no gardākajām un arī liesākā. Ja ir vēlēšanās apēst ko sātīgu, tai pat laikā nedomājot par kalorijām, varu ieteikt rudmiešu karbonādi. Darba maz, bet garšas bauda lieliska.

Nepieciešams:

Svaigas rudmieses;
Milti pavisam nedaudz;
2 olas;
sāls;
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

Sēnes apvārta miltos, tad sakultā olā, apkaisa ar sāli un liek sakarsētā eļļā cepties. Cep no abām pusēm tāpat kā karbonādi. Pasniedz kopā ar svaigiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.