Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 1. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšājās dienas vakarā.

Lasi, smaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un apkārtējos!

Otrdien Auna mājās vai darbavietā var valdīt briesmīgs juceklis - Auns, pat ja vēlēsies, diez vai spēs atbrīvoties no nekārtības. Horoskopa zvaigznes saka, ka viņa dzīvē notiek pārmaiņas, un apkārtējais haoss ir tikai šī procesa atspoguļojums.

Vajadzētu padomāt par romantisko attiecību nākotni un dalīties šajās domās ar mīļoto cilvēku. Attiecību attīstībai pietiek ar to, ka izvirza kādu kopīgu mērķi. Turklāt tieši šī diena var izrādīties tā, kuru vēlāk abiem būs tik patīkami atcerēties… Pozitīvus mirkļus var meklēt arī apkārtējā pasaulē, tie uzlādēs ar nepieciešamo enerģiju un palīdzēs tikt galā ar nelielu sagurumu, kura iestāšanās šobrīd ir pat ļoti iespējama.

Otrdien Vērsim var tikt piedāvāta ļoti vilinoša iespēja, kas saistīta ar finansēm - ja no tās atteiksies, var nākties ilgi nožēlot. Varbūt jaunais projekts pat liks Vērsim vispār atkāpties no vecā rīcības plāna u.tml. Ja Vērsis ir pārliecināts, ka jaunie soļi būs daudz efektīvāki nekā iepriekšējie, ir vērts riskēt.

Vērsim vislabākā romantiskā vide būs tā, kurā viņš varēs baudīt savu iecienīto mūziku kopā ar mīļoto cilvēku. Nav brīnums, ka par laimīgu cilvēku saka, ka viņa dvēsele dzied! Ja mīļotā vēl nav, var notikt tik negaidīta iepazīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvi, ka pēc tam ilgi brīnīsies, kā tā notika.

Savu veselības stāvokli vajadzētu novērtēt pēc iespējas reālistiskāk. Nepareizs novērtējums var kavēt savlaicīgi veikt nepieciešamos pasākumus un novērst nepatīkamās sekas.

Otrdien Dvīņiem ir visas iespējas izdarīt kaut ko ļoti noderīgu ne tikai sev, bet arī citiem, bet tikai tad, ja viņi pratīs citiem izskaidrot savu novatorisko ideju būtību. Horoskopa zvaigznes Dvīņiem sola, ka viņu intelektuālais potenciāls otrdien sasniegs nebijušus augstumus, taču komunicēšana ar citiem būs vājā vieta. Tikai aicinot palīgā pacietību un diplomātiju, Dvīņi varēs iztikt bez strīdiem un virzīties uz priekšu savu ideju īstenošanā.
Otrdien zvaigznes iesaka Dvīņiem un viņu mīļotajam cilvēkam no sirds pasapņot! Daloties savos plānos, viņi tuvinās to īstenošanu. Vēlmju izpaušana padarīs tās nedaudz taustāmākas un tuvākas.

Šodien centies nepaturēt sevī negatīvās emocijas, jo pastāvīga paškontrole var nopietni kaitēt pašsajūtai un izprovocēt to slimību sākšanos, uz kurām ir teorētiska nosliece.

Otrdien apstākļi neļaus Vēzim atslābināties, bet ik pa brīdim pieprasīs aktīvu rīcību. Gribot negribot Vēzim būs jāpieņem šie spēles noteikumi, un dienas beigās viņam tas pat var iepatikties. Vēzis ar pārsteigumu atklās, ka viņa smadzenes otrdien strādā pārsteidzoši skaidri, piedāvājot gājienus, par kuriem iepriekš nebūtu nemaz iedomājies.

Turklāt otrdiena ir lieliska diena Vēžiem, lai sāktu darīt ko jaunu. Nav svarīgi, vai tā ir jauna mīlestība, jauns posms attiecībās vai jauna romantiska iepazīšanās. Pat tik nevainīga lieta kā jauna apģērba iegāde Vēzim var nest labas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Toties jau esošas parasti diezgan harmoniskas attiecības var pārvērsties nestabilās. Šodien nav jēgas sūdzēties mīļotajam cilvēkam, ka dzīvē kaut kas nav kārtībā: viņš to nesapratīs. Kārotās līdzjūtības vietā saņemsi detalizētu lekciju didaktiskā tonī par to, kas jādara, lai kļūtu labāk.

Šajā dienā, ja iespējams, mēģini izvairīties no spēcīgu zāļu lietošanas, īpaši, ja iepriekš neesi konsultējies ar ārstu. Aknām tas var nepatikt.

Otrdien Lauvas laime ir viņa paša rokās! Pareizāk sakot, paša galvā. Horoskopa zvaigznes apgalvo, ka ar domas spēku Lauva spēj pat mainīt apkārtējo pasauli. Neesi par kaut ko pārliecināts? Pasaki sev, ka vari tikt galā. Jūties noguris? Pārliecini sevi, ka esi enerģijas un entuziasma pilns! Zvaigznes sola: kā teiksi, tā arī būs. Tikai ņem vērā, ka ne tikai pozitīvām domām piemīt spēja piepildīties!

Otrdien mīlestībā Lauva var ļauties eksperimentiem! Protams, nav runa par partnera maiņu (ja tāds ir), bet tikai par to, ka personīgajā dzīvē derētu ieviest daudzveidību! Nevajadzētu pārāk baidīties kļūdīties, galu galā visa dzīve ir izmēģinājumu un kļūdu poligons, tas ir, faktiski viens liels eksperiments.

Lauvām šajā dienā vajadzētu rūpēties par aknām, tāpēc nelietot alkoholu. Derētu arī uz laiku atteikties no spēcīgām zālēm, protams, ar nosacījumu, ka tās nav vitāli nepieciešamas.

Otrdien Jaunavai var rasties grūtības ar “disciplīnu”: viņai pēkšņi sagribēsies pārtraukt savu monotono dzīves ritmu. Nepretojies šai sajūtai! Horoskopa zvaigznes sola, ka ļaušanās vēlmei kaut ko izdarīt spontāni, no sirds, neliks vilties. Šis impulss var ienest jaunus iespaidus un emocijas dzīvē, kā arī radīt jaunus projektus, kuriem ir visas iespējas gūt panākumus.

Otrdien zvaigznes brīdina Jaunavu, ka viņas jūtas būs ārkārtīgi spēcīgas un nestabilas. Mīlestības eiforija var pārvēsties dusmu lēkmē. Viegli saprast, ka šāda impulsivitāte neradīs prieku ne pašai Jaunavai, ne mīļotajam cilvēkam. Lai nekaitētu attiecībām ar neuzmanīgu vārdu vai darbu, Jaunavai otrdien jāatturas no vētrainu jūtu paušanas.

Otrdien Svariem būs grūti koncentrēties uz vienu lietu, jo apkārt ir tik daudz kā cita interesanta! Dienas laikā dzīve ik pa brīdim piespēlēs ko aizraujošu. Jauni iespaidi, cilvēki, idejas, plāni, darbi... Svaru spēja koncentrēties otrdien ir tuvu absolūtam minimumam. Toties Svari būs atvērti visām jaunajām tendencēm un idejām. Ja vien, protams, tās ielidojot pa vienu ausi, tūlīt neizlidos pa otru.

Otrdien Svaru personīgajā dzīvē var pienākt posms, kad jāpārdomā attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt attiecības nonākušas strupceļā, vai varbūt tām vienkārši nepieciešams neliels “atjauninājums”. Otrdien nāksies par to padomāt, ideālā gadījumā kopā ar partneri.

Pievērs uzmanību tam, cik daudz laika pavadi pie monitora vai televizora ekrāna un samazini šo laiku uz pusi.

Skorpions otrdien demonstrēs lielisku cīņas formu! Un apkārtējie to varēs novērtēt, jo Skorpions gatavojas cīnīties tieši ar viņiem. Skorpiona acīs viss var izskatīties tieši pretēji: no viņa viedokļa apkārtējie viņu provocēs, liekot aizstāvēties. Bet fakts paliek fakts: Skorpionam būs tieksme panākt savu, maz uzmanības pievēršot citu cilvēku uzskatiem un interesēm.

Ja Skorpions vēlas pārrunāt ko svarīgu ar savu mīļoto, to nevajadzētu darīt: diena nav tendēta uz atklātību un vēlmi saprast. Gluži pretēji - jebkura iemesla dēļ var rasties pārpratumi. Tāpēc Skorpionam otrdien vajadzētu ņemt vērā: tas, ko viņš gribēja pateikt un ko partneris saprata, ir atšķirīgas lietas. Un par to nevajadzētu apvainoties, labāk vienkārši atlikt sarunu uz citu dienu.

Otrdien Strēlnieka galvu pārpildīs idejas! Tas nenozīmē, ka visas viņa domas būs vērtīgas, taču Strēlnieka prāts būs atvērts un brīvs no aizspriedumiem un šabloniem, kas nozīmē, ka ir liela varbūtība otrdien radīt kādu ļoti veiksmīgu ideju. Galvenais ir spēt atšķirt patiešām vērtīgās domas. Bet tieši ar to, kā sola horoskopa zvaigznes, Strēlniekam var būt problēmas.

Otrdiena ir pārsteidzoša diena ar to, kad Strēlniekam, lai iekarotu pretējā dzimuma sirdi, jāparāda... savs intelekts. Nevis šarms un pievilcība un pat ne prasme ģērbties ar gaumi, bet tieši intelekts: spēja domāt, erudīcija, zināšanas. Ja Strēlnieks nav pārliecināts par savu IQ, sarunā vajadzētu vairāk klausīties nekā runāt pašam: kluss sarunu biedrs izskatās gudrāks, kas nozīmē, ka otrdien viņš tā atstās labvēlīgāku iespaidu uz partneri.

Otrdiena ir tā diena, kad Mežāzis spēj aizrauties ar jebkuru, pat vismazāko problēmu. Uzmācīga prātā skanoša melodija, darba problēmas, kas vajā; spēcīgas emocijas mazākā iemesla dēļ - tas viss otrdien izsitīs no ierindas Mežāzi, neļaujot koncentrēties uz kaut ko patiešām svarīgu. Tomēr tam ir savas priekšrocības: iegremdējoties savā mikrokosmosā, Mežāzis spēj saprast lietu būtību līdz atomiem un molekulām. Tas palīdzēs jautājumos, kuriem nepieciešama rūpība un precizitāte.

Visticamāk, otrdien Mežāzis nespēs izvairīties no sentimentālām sarunām par romantiku, nostalģiskām atmiņām un tamlīdzīgiem jūtu uzplūdiem! No tiem arī nav jāvairās. Gluži pretēji, otrdien Mežāzim būs noderīgi pārrunāt ar kādu mīlestības pieredzi un uzklausīt citu cilvēku domas par šo jautājumu. Tas palīdzēs sakārtot jūtas un saņemt atbildes uz jautājumiem, kas patiešām uztrauc.

Vajadzētu rūpēties par savām acīm, tāpēc zvaigznes iesaka pēc iespējas mazāk laika pavadīt pie datora, lasot tumsā un pie televizora ekrāna.

Otrdien horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem meklēt savu ceļu, ja ne citu sirdīs, tad vismaz viņu prātos. Cilvēki, kuru viedoklis Ūdensvīram nav vienaldzīgs, otrdien varēs pilnībā novērtēt viņa jaunās idejas un nestandarta pieeju. Laika gaitā tas ļaus viņam nostiprināt savas pozīcijas. Ja vēlies parādīt savu inteliģenci vislabvēlīgākajā gaismā - drosmīgi ej uz priekšu!

Otrdien Ūdensvīriem vajadzētu iziet sabiedrībā! Ikviens šo jēdzienu var saprast savādāk, turklāt mūsdienu situācijā tādas iespējas var būt ierobežotas, tāpēc jāliek lietā fantāzija.

Otrdien Zivīm galvā radīsies daudzas idejas par mājsaimniecības darbiem, vasarnīcas vai mājas labiekārtošanu. Zivis tūliņ pat plānu īstenošanā vēlēsies iesaistīt mājiniekus. Tāda komandējoša attieksme otrdien Zivīm nesīs daudz pretenziju no tuviniekiem. Ideja ir ideja, bet kāpēc komandēt? Un vai Zivis ir tik pārliecinātas par saviem grandiozajiem plāniem?

Otrdien zvaigznes Zivīm iesaka doties romantiskā ceļojumā kopā ar savu mīļoto ... iepirkties. Palutināt sevi pelnījušas gan Zivis, gan viņu mīļotais cilvēks! Pat ja Zivīm parasti nepatīk iepirkties, otrdiena var patīkami pārsteigt. Turklāt šodien mīļais cilvēks demonstrēs iejūtības, takta un sapratnes brīnumus. Zivis pat būs pārsteigtas, cik smalki viņš, izrādās, var sajust katru dvēseles kustību. Kur iepriekš bija viņa talanti? Ar tādām domām gan nebojā sev garastāvokli.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!