Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 26. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Auns visu dienu centīsies savaldīties un nereaģēt uz kaitinošiem pārpratumiem. To solās būt daudz. Apkārtējie kā par spīti izturēsies neloģiski un nekonsekventi. Smieklīgākais ir tas, ka Auns, visticamāk, spēs savaldīties, taču spriedze dvēselē saglabāsies un burtiski pēc dienas vai divām tā var izlauzties kādā strīdā. Tad varbūt nav jāuzkrāj spriedze, bet vienkārši uzreiz jāsaliek visi punkti uz “i”?

Piektdien Aunam būs iespēja kā no jauna paraudzīties uz cilvēku, kuru viņš pazīst jau sen. Varbūt tam par iemeslu kalpo kāda viņa rīcība, vai varbūt tikai smaids vai daudznozīmīgs skatiens. Vai tas būs romantisku attiecību sākums vai tikai neliels flirts? Jāizlemj Aunam, bet lai kā arī nebūtu, nevajadzētu sasteigt notikumus. Izbaudiet situāciju un ļaujiet visam ritēt savu gaitu.

Piektdien mēģinājumi uzkraut Vērsim jebkurus pienākumus, kas neietilpst viņa tiešajos pienākumos, nebūs sekmīgi. Turklāt Vērsim būs tieksme izturēties pret saviem pienākumiem ne pārāk atbildīgi. Toties piektdien Vērša diplomāta dotības būs tik izteiktas, ka diez vai šī situācija viņam kaitēs. Diena solās paiet mierīgi, un visu problēmu risināšanu ar tīru sirdsapziņu var atlikt uz vēlāku laiku.

Piektdiena būs piemērota, lai Vērsis atklātu savam mīļotajam cilvēkam kādu noslēpumu vai kā citādi parādītu uzticēšanos. Vērsim, tāpat kā visiem pārējiem, ir personiskā telpa, kurā nepiederošām personām ieeja aizliegta, tomēr tuviem cilvēkiem šai iekšējai pasaulei vismaz dažreiz vajadzētu būt pilnīgi atvērtai. Piektdien, daloties ar partneri visslēptākajās vēlmēs un domās, Vērsis nekļūs neaizsargātāks. Bet laimīgāks - noteikti.

Piektdien Dvīņiem var ienākt prātā grandioza ideja par mājokļa pārveidošanu un pārkārtošanu. Šī ideja visos aspektos būs jauka, taču kategoriski nav ieteicams to īstenot. Piektdien Dvīņi neuztrauksies, cik reāli ir viņu plāni un radošā impulsa pārņemti var ķerties pie nesošās sienas nojaukšanas vai kā citādi pārkāpt visas būvnormatīvu prasības.

Piektdien Dvīņiem būs unikāla iespēja iegūt no Visuma gandrīz visu, ko viņi vēlas! Lai par ko būtu runa - par romantiku, attiecību stiprināšanu, kāzām vai jaunu mīlestību - Dvīņiem vienkārši jākoncentrējas uz vēlamo un pēc tam atkal un atkal jāatgriežas pie šī tēla. Piektdien Visums sadzirdēs viņu aicinājumu un noteikti atsauksies - ja vien Dvīņu vēlme nāks no sirds un nevienam nekaitēs.

Piektdien visas Vēža domas un plāni izcelsies ar dziļumu un spilgtumu. Nav būtiski, ka šīs idejas, visticamāk, nekad nepiepildīsies. Nu un kas? Galu galā arī sapņošana var būt noderīga. Šī diena sola sniegt daudz priecīgu mirkļu tiem Vēžiem, kuriem ir radoša iztēle. Jāsaka, ka arī pārējiem diena būs diezgan laba.

Piektdien Vēzim jāaizmirst par kompleksiem, kas neļauj viņam būt laimīgam personīgajā dzīvē. Zvaigznes saka, ka lielāko daļu viņa problēmu rada tieši viņa šaubas par sevi. Patiesībā Vēzis ir pelnījis labāko: romantiku, maigumu, laimi, mīlestību. To saprotot un palūkojoties apkārt, viņš piektdien tieši acu priekšā pamanīs romantiskas iespējas, par kurām pat nenojauta!

Lauvai diena solās paiet diezgan mierīgi, taču šis mierīgums būs mānīgs. Patiesībā Lauva kādu laiku vienkārši vēlēsies atmest ar roku finansiālām vai attiecību problēmām. Dažreiz tāda acu pievēršanas politika var būt noderīga, tikai neaizmirstiet, ka pašas problēmas nekur nepazūd, un tās joprojām būs jāatrisina. Bet ne piektdien.

Piektdiena Lauvai nodrošinās daudzas iespējas mīlestībai, flirtam un jauniem romantiskiem paziņām. Galvenais būs nepazaudēt galvu no tādas daudzveidības! Visticamāk, ka Lauvai dienas laikā būs jāizdara izvēle ne reizi vien – ar ko vakarā iet uz randiņu vai tikties Zoom ballītē. Šādu panākumu noslēpums slēpsies faktā, ka piektdien blakus Lauvai būs jautri, nepiespiesti un viegli. Un tas ir daudz vērts!

Piektdien Jaunavas dvēsele uzliesmos ja ne katls, tad vismaz grāpītis ar pretrunām. No vienas puses, viņa vēlēsies būt atturīga un savaldīga, no otras puses, maz ticams, ka tas izdosies. Ja Jaunava nevēlas, lai viņas dvēseles katlam tiktu norauts vāks, tad nevajadzētu mēģināt paturēt emocijas sevī. Piektdien Jaunavai labāk nekavējoties pateikt cilvēkam acīs visu, ko domā par viņu, nekā mēģināt apslāpēt savas jūtas.

Piektdienā, lai arī cik nelabojama optimiste būtu Jaunava, personīgajā dzīvē viņa var piedzīvot bezspēcības sajūtu. Viņas glāze nav tikai pustukša - Jaunava ir gatava mest šo glāzi pret sienu! Tomēr zvaigznes saka, ka piektdienas satraukumam nav objektīvu iemeslu. Jaunava vienkārši ir nogurusi, pārāk daudz pūļu un emociju prasīja attiecību skaidrošana. Viņas nervi ir uzvilkti, un viss, kas nepieciešams, ir tikai pilnvērtīga atpūta.

Piektdien horoskopa zvaigznes mudinās Svarus nedomājot peldēt līdzi straumei, nepievēršot uzmanību visādām problēmām un pārpratumiem. Viņi vēlēsies distancēties pat no tiem gadījumiem, kad nepieciešama steidzama iejaukšanās. Tā nu līdz vakaram Svari atradīsies šajā laimīgajā mierīgajā stāvoklī. Vakarā viņi var būt pārsteigti, atklājot, ka problēmas nav atrisinājušās pašas no sevis un nekur nav pazudušas. Agrāk vai vēlāk tās joprojām būs jārisina.

Piektdien Svari un viņu mīļotais cilvēks būs brīnišķīgā, harmoniskā dvēseles noskaņojumā! Viņu sirdis pukstēs vienoti, un acis mirdzēs, skatoties vienam uz otru. Gan Svariem, gan partnerim, kā arī visiem apkārtējiem būs acīmredzams, ka tas ir liktenis. Nu, varbūt tā arī ir, bet ar likteni un veiksmi vien nepietiek. Ja mīlestības uguns ir dāvana no debesīm, tad iemīlējušos nopelns ir tas, ka viņi nosargā šo uguni, neļaujot tai izdzist.

Piektdien Skorpionam būs grūti paturēt emocijas un vēlmes sevī. Diez vai izdosies paslēpt galvu smiltīs un mēģināt savaldīt savus impulsus - jūtas neatlaidīgi atgādinās par sevi un centīsies izlauzties. Labākais padoms piektdienā Skorpionam ir atrast emocijām drošu zibensnovedēju. Pretējā gadījumā vari eksplodēt!

Piektdien Skorpionam jāgatavojas tam, ka ne viss attiecībās ar mīļoto cilvēku noritēs gludi. Šī būs grūta diena, kad jebkādi sīkumi var kalpot par iemeslu Skorpiona un viņa partnera pārpratumiem, strīdiem un konfliktiem. Tas ir nepatīkami, taču nav nekas briesmīgs: jebkurām attiecībām laiku pa laikam jāiziet noturības pārbaude. Pēc šodienas vētrām Skorpionam saule šķitīs īpaši spoža!

Piektdien Strēlnieka dvēselē romantika visbrīnišķīgākajā veidā sadzīvos ar praktiskumu un apdomību. Lai kādos mākoņos Strēlnieks piektdien lidinātos, kaut kur prāta dzīlēs atradīsies uzmanīgs grāmatvedis ar lielajām kantora grāmatām. Šis grāmatvedis neļaus sapņotājam Strēlniekam sadarīt lielas muļķības.

Attiecību jomā piektdien Strēlnieks būs īsts hedonists, tas ir, cilvēks, kurš zina, kā baudīt dzīvi! Tas izpaudīsies Strēlnieka rotaļīgajā noskaņojumā un spējā priecāties pat par ikdienišķajām lietām. Saulaina diena, garšīgs ēdiens, flirts ar svešinieku vai savu vīru/sievu... Tādās dienās kā piektdiena viss apkārt iekrāsojas košās krāsās. Pretējā dzimuma personas būs kā naktstauriņi, kas viņa smaida un mirdzošo acu gaismā lido uz Strēlnieku.

Piektdien Mežāzim būs labas iespējas bagātināt un dažādot savu iekšējo pasauli. Derētu pavadīt brīvo laiku sarunās ar interesantiem cilvēkiem forumos vai reālajā dzīvē, iegūt jaunas paziņas. Tas vēl jo vairāk būs noderīgi tāpēc, ka diena nemudinās uz ko citu, it īpaši uz aktīvām darbībām. Vajadzība risināt kādus jautājumus Mežāzī izraisīs apātiju un tas virzīsies uz priekšu gausi. Tad kam vēl tērēt savu laiku, ja ne sarunām?

Piektdien Mežāzim nevajadzētu sarežģīt attiecības ar mīļoto cilvēku, un nopietnas sarunas labāk atlikt uz vēlāku laiku. Lai viss ir vienkārši, viegli un pozitīvi, un jūs varat uz laiku aizmirst par problēmām un moralizēšanu. Piektdien izrādījis "virspusīgu attieksmi un vieglprātību" Mežāzis nenožēlos: kopā viņš un partneris jutīsies nepiespiesti un labi, gluži kā bērnībā ar draugiem.

Piektdien Ūdensvīrus piemeklēs akūtas paškritikas un “rakāšanās” sevī lēkmes. Domas tā vien atgriezīsies pie vilšanos izraisošā sprieduma: "vajadzēja darīt citādi" un "tā ir tikai mana vaina". Centieties pārāk neaizrauties ar šādu sevis vainošanu. Pietiks ar secinājumu izdarīšanu nākotnei, lai vairs neatgrieztos pie šīs tēmas.

Piektdien Ūdensvīrs var paļauties kārdinājumiem - viņam būs tāds vieglprātīgs noskaņojums! Diena mudinās pieņemt spontānus, impulsīvus lēmumus. Ja viens no šiem lēmumiem būs, piemēram, aklais randiņš parkā vai Zoom, maz ticams, ka Ūdensvīrs spēs tam pretoties. Ja Ūdensvīram ir mīļotais cilvēks, zvaigznes piektdien iesaka viņam virzīt savu nepārspējamo enerģiju šajā virzienā. Ūdensvīra neprognozējamība un rotaļīgums garantē kaislību virpuli!

Piektdien Zivju dvēselē pamodīsies aktīvs teorētiķis, taču pamodināt praktiķi tam neizdosies. Zivis var pavadīt visu dienu bezgalīgās pārdomās par to, kas, kā un kādā secībā viņām jādara. Šo domu būs daudz, un tās visas būs pārsteidzoši labas. Tikai žēl, ka diez vai piektdien kaut vai vienu no šīm idejām izdosies realizēt.

Ja nesen Zivju sirds tika salauzta, piektdien viņas beidzot atradīs spēku paskatīties uz situāciju no jauna rakursa. Faktam, ka viņas ir vienas, ir arī daudz priekšrocību. Pirmkārt, Zivis atbrīvojās no attiecībām, kas sāpināja, un, otrkārt, viņas ir brīvas! Viņu priekšā paveras jaunas iespējas un jauni ceļi, kur tā vien gaida jauna mīlestība!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!