Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 28. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auna noskaņojumā valdīs vētra, rādot te "mīnus", te "plus". Dusmas, prieks, skumjas, vienaldzība, labestība, negaidītas simpātijas - jebkuras emociju nokrāsas svētdien var mainīties ar vēl nebijušu ātrumu. Dažus no tiem izraisīs ārēji notikumi, citus - paša Auna pārdzīvojumi. Lai nekļūtu par paklausīgu savu jūtu rotaļlietu, Auniem svētdien jākontrolē emocijas. Nu, vai vismaz jāmēģina.

Svētdien Auns vēlēsies būt uzmanības centrā, tāpēc būs grūti viņu nepamanīt! Viņa aizrautīgais noskaņojums un enerģija plūdīs pāri malām, liekot rīkoties neparedzami, ģērbties spilgti, smieties skaļi un izturēties pārliecinoši. Nav brīnums, ka Aunam svētdienas vakarā netrūks pielūdzēju vai domubiedru. Diemžēl arī skauģu.

Svētdien Vērsis dienu var iztērēt niekos un sīkumos - tomēr tie viņam nešķitīs sīkumi. Horoskopa zvaigznes viņu mudinās pārspīlēt jebkuras darbības un jebkura vārda nozīmi, tas ir, it visā taisīt no mušām ziloņus! Darbā tas nav slikti, bet komunikācijā citus var tikai nokaitināt. Mēģiniet izturēties pret visu ar humoru, citādi spēcīgās emocijas jūs vienkārši saplosīs no iekšpuses!

Svētdienā, lai cik sarežģītas Vērsim būtu attiecības ar mīļoto cilvēku, viņš spēs tās uzlabot! Viņa delikātums, draudzīgums un humora izjūta izrādīsies labākie ieroči pret partnera vieglo aizkaitinātību. Protams, Vērsim jābūt pacietīgam, bet tas būs tā vērts: Vērsim svētdien būs iespēja sajust, ko jūt dresētājs, kad draudīgie lauvas paklausīgi apguļas pie viņa kājām.

Svētdien Dvīņiem jābūt gataviem tam, ka apkārtējie cilvēki viņiem pievērsīs pastiprinātu uzmanību. Starp šiem cilvēkiem var būt ļoti svarīgas personas, no kurām Dvīņu dzīvē un karjerā ir daudz atkarīgs. Zinot to, Dvīņiem svētdien jebkurā situācijā jācenšas parādīt sevi no labākās puses. Bet, pat ja tas neizdodas, tam nav nozīmes. Galvenais ir būt pārliecinātam par sevi, un jūsu dzelžaino pārliecību pamanīs visi!

Svētdiena būs diena, kad Dvīņiem būs grūti apvaldīt savas vētrainās vēlmes un emocijas! Ja viņiem ir mīļotais cilvēks, viņiem vajadzētu pavadīt vakaru kopā, neatkāpjoties ne soli, citādi ir iespējami pārpratumi. Ja Dvīņi ir brīvi, svētdien viņus var satvert un aiznest romantisku kaislību virpulis. Protams, pavisam zaudēt galvu nevajadzētu, bet, ja viss liecina “par”, kāpēc gan ne? Turklāt šodienas Dvīņu piedzīvojumi var pāraugt nopietnās jūtās.

Svētdien Vēzim jāsavaldās, lai nenonāktu konfliktā ar tuviniekiem! Diena viņam piešķirs tieksmi ātri aizsvilties un paaugstinātu pašapziņu, pateicoties kuriem Vēzis spēs saskatīt konfliktu pat tur, kur no tā nav ne miņas. Vēzis to cītīgi uzpūtīs līdz galējai robežai: svētdien spēja uzspiest uz sāpīgākajiem punktiem būs uzdevumu augstumos. Vienīgais lielais jautājums ir - vai šāda uzvara nesīs gandarījumu pašam Vēzim? Diez vai. Un ja tā, vai vispār ir vērts cīnīties?

Svētdien zvaigznes iesaka Vēzim neuztraukties par savu romantisko attiecību attīstību, pat ja tam it kā ir iemesls. Patiesībā Vēzis un viņa mīļotais cilvēks (lai ko viņi par to paši domātu) ir uz pareizā ceļa! Satraukums un bažas – tas ir normāli. Tie tikai parāda Vēzim, cik spītīgi iekšējā "Es" konservatīvā daļa pretojas izmaiņām viņa personīgajā dzīvē.

Svētdienā Lauva var izjust spēcīgu tieksmi pēc visa jaunā un nezināmā! Ierastās lietas viņu garlaikos, bet aizraušanās ar jaunām vietām, jaunām zināšanām, jauniem cilvēkiem saasināsies. Lai apmierinātu pētnieka kāri, Lauvai svētdien vajadzīgs kaut kas, kas pārsniedz ikdienišķo. Vai tā būtu “tikai” pastaiga pa jaunu ielu, jauna grāmata vai jauns ēdiens ēdienkartē - ticiet mums, tas būs tā vērts!

Svētdiena Lauvai būs ļoti laba diena romantikas jomā! Harmonija viņa dvēselē būs harmonijas atspoguļojums personīgajā dzīvē. Tas nenozīmē, ka Lauvas attiecības ar pretējo dzimumu pašas par sevi būs ideālas. Tas nozīmē tikai to, ka jebkuru situācija, vai tā saistīta ar mīļoto cilvēku vai jaunu iepazīšanos, Lauva svētdien varēs pavērst sev par labu, jo pat no diviem mīnusiem var izveidot vienu lielu plusu.

Svētdien Jaunavai būs tieksme šķiesties ar naudu! Pat ja viņa parasti piesardzīgi izturas pret tēriņiem, taupība atkāpsies, dodot vietu dāsnumam un vieglprātībai. Īpaši dāsna Jaunava spēs būt pret tiem, kas viņai dārgi - viņa vienkārši svētdien nespēs viņiem neko atteikt! Tomēr kāpēc gan dažreiz nepadoties šādam bezrūpīgam impulsam? Jostu varēs savilkt arī vēlāk. Svētdien Jaunavai jāseko savai sirdij - bet, protams, saprāta robežās.

Svētdien Jaunavas jūtas saasināsies, un viņa būs spējīga no mušām taisīt ziloņus it visā - vai tas ir kas labs vai slikts. Zvaigznes brīdina, ka tieksme dramatizēt situāciju var traucēt, kad viņa paliek divatā ar mīļoto cilvēku. Nav daudz cilvēku, kas spētu izturēt tādas Jaunavas vētraino emociju svārstības! Jaunavai jāsavaldās saziņā ar partneri, ja nevēlas viņu nobiedēt.

Svētdien Svari būs divtik neatvairāmi: pirmkārt, pašu acīs, otrkārt, apkārtējo acīs, kuri pamanīs viņu satriecošo pašapziņu! Svaru harizma viņiem svētdien palīdzēs darbā, mājās un saziņā ar cilvēkiem. Galvenais ir neaizrauties un nepārspīlēt: ja citi pamanīs, ka Svari skatās uz viņiem no augšas, viņu priekšrocība izgaisīs kā dūmi, pārvēršoties nepiedodamā trūkumā.

Svētdien liktenis var savest Svarus ar cilvēku, "kas nav viņu tips", kuram citā situācijā Svari nepievērstu uzmanību. Zvaigznes iesaka nebūt pārāk konservatīviem: ja viss pārējais viņā piesaista Svarus, vai ir vērts pievērst uzmanību “tipam”? Pretstatu pievilkšanās ir tikpat dabiska lieta kā savienība starp vīrieti un sievieti: tās ir pilnīgi atšķirīgas pasaules, taču tās lieliski papildina viena otru!

Svētdien Skorpionam piemitīs īpašs magnētisms, pat to varbūt negribot piesaistot sev citu uzmanību. Lai to izdarītu, viņam nebūs jāsaka vai jādara kaut kas īpašs - viņa klusēšana var būt ne mazāk intriģējoša kā vārdi. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam to izmantot savā labā. Iepazīstieties ar īstajiem cilvēkiem, nodrošiniet sev atbalstu kāda jautājuma kārtošanā. Vai vienkārši sagroziet kādam galvu tikai ar smaidu un skatienu acīs.

Svētdien Skorpionam var šķist, ka gliemežvāks, kurā viņš paslēpies, kļūst plānāks. Tas var izpausties kā Skorpiona paaugstināts jūtīgums un sentimentalitāte, kā arī tajā, ka viņš būs neaizsargātāks un vieglāk ievainojams nekā parasti. Mīļotais cilvēks, pat to nevēloties, svētdien spēs viņu aizvainot ar jebkuru neuzmanīgu vārdu! Taču viņš to varēs arī viegli izlabot, izmantojot maigumu un glāstus. Skorpiona aizvainojums nespēs pretoties tik spēcīgam ierocim!

Svētdien Strēlnieka prāts būs atvērts jaunām idejām, un sirds atvērta ekstrēmām emocijām! Šī būs lieliska diena, lai izietu no ierastās komforta zonas un izmēģinātu ko jaunu un varbūt pat ekstrēmu. Svētdien nekas vairāk neiekvēlinās Strēlnieka asinis kā balansēšana uz pazīstamā un neparastā, pieļaujamā un nepieļaujamā robežas. Flirts ar svešinieku? Negaidīts piedāvājums? Ekstrēms sports? Kāpēc gan ne? Visu, kas nav aizliegts, vajadzētu vismaz vienu reizi savā dzīvē izmēģināt!

Svētdien būs tikpat grūti nepamanīt Strēlnieku kā neskatīties uz spožu uguni! Viņa smaidam, kustībām, skatienam svētdien piemitīs īpaša kaisle un magnētisms. Zvaigznes Strēlniekam iesaka nekautrēties izmantot šo milzīgo romantisko potenciālu saviem savtīgiem mērķiem. Viņa uguns ir kā burvju spēks, kas svētdien spēs atvērt Strēlnieka priekšā gan durvis, gan sirdis.

Svētdien visas dienas garumā Mežāža dvēselē var briest spriedze un neapmierinātība. Apkārtējie cilvēki viņu kaitinās ar savu neorganizētību, un notikumi ik pa brīdim izkļūs no kontroles. Turklāt tas ne vienmēr nodarīs Mežāzim reālu kaitējumu. Viņu var kaitināt pats fakts, ka viss notiek “nepareizi”, “ne pēc plāna”. Mežāža svētdienas spriedzi varēs mazināt tikai spēcīgs emocionāls uzliesmojums. Jebkurš - vai tas būtu banāls dusmu uzliesmojums vai mīlas kaislību virpulis.

Svētdien Mežāžis var vilties savā mīļotajā cilvēkā! Iemesls tam var būt neizpildīti solījumi, pārliekas cerības, aizvainojums. Varbūt partneris Mežāzim kaut ko apsolīja, bet neizdarīja? Vai arī pasniedza dāvanu, kas lika vilties? Zvaigznes svētdien iesaka Mežāzim nebūt sīkumainam: nu un kas, ka kaut kas pietrūkst. Ir vērts uzslavēt mīļoto jau par viņa labajiem nodomiem, un nākamreiz viņš Mežāzim nežēlos laiku un pūles.

Svētdien visas veiksmīgākās Ūdensvīra domas un projekti būs saistīti ar citiem cilvēkiem. Būt sabiedrības uzmanības lokā, pārzināt notikumus, tenkas un baumas būs viņa panākumu atslēga! Pilnīgi iespējams, ka tieši svētdien Ūdensvīrs, pateicoties savam sabiedriskumam, enerģiskumam un neatvairāmai pievilcībai, varēs iegūt uzreiz vairākas noderīgas paziņas. Vai arī viņš izmantos šīs īpašības romantikas jomā, apburot ikvienu, kuru vēlas apburt.

Svētdienā, pat ja Ūdensvīrs domā, ka zina visu par mīlestību, liktenis var viņu ļoti pārsteigt. It īpaši, ja Ūdensvīrs joprojām ir viens. Svētdien personīgajā frontē viņu var sagaidīt jebkādi pārsteigumi, pārdzīvojumi un kaislību vētras. Varbūt pat Ūdensvīrs pilnībā zaudēs galvu un uzzinās no pirmavotiem, kas ir mīlestība no pirmā acu skata! Ja Ūdensvīram ir partneris, šis vakars abiem būs īpašs.

Svētdienā Zivīm vajadzētu būt uzmanīgām: ir iespējams ass konflikts! Zivis būs kaujinieciskā noskaņojumā, nervozi un nesamērīgi reaģēs uz visu apkārt notiekošo. Tāpēc starp viņām un apkārtējiem šad un tad var lēkāt dzirksteles, un tur jau nav tālu līdz pērkona negaisam! Lai nesadarītu lietas, par kurām vēlāk jānožēlo, Zivīm svētdien vajadzētu novirzīt savu enerģiju kādā noderīgākā gultnē. Kaut kas tādā garā kā "mēnesim malku saskaldīt, gadam kafiju samalt" utt. Pēc šādām darba uzvarām viņām nebūs laika un spēka strīdiem!

Svētdienā Zivīm vajadzētu atcerēties, ka, ja viņas vēlas kaut ko iegūt vai sasniegt, vispirms tas būs jāpasaka skaļi. Ja klusībā pārdzīvosi, risinot ar sevi iekšēju dialogu, nekad neko nesasniegsi! Tas jo īpaši attiecas uz mīlestību un attiecībām. Mīļotais cilvēks nav telepāts un nelasa domas, tāpēc, ja, piemēram, Zivis vēlas viņu apskaut vai noskūpstīt, tad svētdien labākais veids, kā iegūt vēlamo, ir paziņot par to skaļi.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!