Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 16. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Aunam derētu uzmanīgāk lūkoties pie kājām, jo varbūtība atrast naudu uz ceļa ir ļoti liela. Turklāt nauda viņu gaida ne tikai zem kājām. Otrdien Aunam būs lielākas iespējas nekā citreiz gūt sev vislabākos rezultātus no jebkura darba. Izmantojot savu daiļrunību, viņš viegli varēs atrast ne tikai sabiedrotos, bet pat sponsorus, kuri gatavi finansēt viņa ieceres.

Otrdien pat kautrīgākajiem Auniem būs iespēja nonākt kāda apbrīnas centrā! Zvaigznes viņu burtiski virzīs notikumu virpulī, nodrošinot daudz iespēju iepazīties un flirtēt. Ja Aunam jau ir mīļotais cilvēks, viņiem vajadzētu iziet pastaigā kaut vai uz parku. Ja Auns ir viens, otrdien pietiks tikai ar nelielu drosmi, un notiks ilgi gaidītā iepazīšanās. Varbūt pat ne viena vien.

Otrdien Vērsim nav ieteicama iepirkšanās. Šķietami nevainīgs iepirkšanās gājiens, brauciens vai iepirkšanās vietņu apmeklējums šajā dienā var radīt iespaidīgu robu budžetā. Ja Vērsis tomēr otrdien uzdrīkstēsies iepirkties, tad viņam derētu to darīt kāda apdomīgāka cilvēka sabiedrībā. Tikai jāņem vērā, ka otrdien Vērsis lieliski spēs aizraut citus ar savām idejām un plāniem.

Otrdien zvaigznes aicina Vērsi aizdomāties par to, ko viņš vēlas no dzīves un no savām attiecībām. Galvenais - nepievērst uzmanību kaitinošām sīkām lietām. Vai mīļotais cilvēks ir kaut kā aizvainojis vai ievainojis jūsu jūtas? Tādi pārpratumi gadās visiem. Vērsim vēl būs laiks izlemt, kā novērst partnera trūkumus. Otrdien galvenais ir noteikt, vai Vērsis vispār vēlas būt kopā ar viņu. Un ja tā, tad cik ilgi.

Otrdien Dvīņi izjutīs iniciatīvas trūkumu. Lai kādi būtu dienai izvirzītie mērķi, viņi tā arī nevarēs ķerties pie to realizācijas. Ja Dvīņi nevēlas, lai diena tiktu izšķiesta velti, viņiem nevajadzētu paļauties uz savu aktivitāti. Daudz labāk ir uzticēt iniciatīvu kādam enerģiskākam un turēties viņam blakus, tad viss izdosies pats no sevis.

Otrdiena būs lieliska diena, lai Dvīņi komunicētu un iepazītos (tai skaitā – romantiskos nolūkos, flirtam un mīlestībai) ar jauniem cilvēkiem! Tādēļ viņiem nevajadzētu sēdēt mājās, bet jāmēģina nokļūt (tai skaitā – virtuāli) visdažādākajās vietās - pat ja tam viņiem jāpieliek zināmas pūles. Ticiet, tas būs tā vērts! Tomēr Dvīņiem jāpatur prātā, ka viņi nevarēs klusi sēdēt stūrī: otrdien viņiem būs daudz sarunu par visu un neko.

Vēža emocijas otrdien beidzot izlauzīsies uz āru! Uzmanīgi: jūtas šajā dienā var pat sagrozīt galvu. Un ne tikai jums, bet arī kādam citam blakus. Tomēr jānomierina, ka otrdien Vēža emocijas tiks krāsotas galvenokārt pozitīvās krāsās, tāpēc nav vajadzības būt pārāk piesardzīgam.

Otrdien zvaigznes sola Vēzim tikšanos ar interesantu sarunu biedru, ar kuru viņš no sirds varēs pārrunāt savas mīlas lietas un problēmas. Šis skatījums uz situāciju no malas palīdzēs viņam saprast, vai rīkojas pareizi. Galvenais ieteikums Vēzim otrdien ir mēģināt ne tikai runāt, bet arī klausīties, lai cik grūti tas būtu. Ja Vēzim izdosies, viņš var dzirdēt patiešām labus padomus, kas palīdzēs attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Otrdien Lauvai var gadīties neplānoti pirkumi un izdevumi. Tomēr no tā nav jābaidās - horoskopa zvaigznes mudinās Lauvu finanšu tēriņu jautājumam pieiet pārdomāti un apdomīgi. Tāpēc maz ticams, ka otrdien veiktie pirkumi kļūs par robu budžetā. Gluži otrādi – tie būs ļoti noderīgi.

Otrdien zvaigznes sola Lauvai lielas pārmaiņas. Viņu gaida interesants periods, kad senie pārdzīvojumi un problēmas paliks pagātnē, un to vietā pie horizonta parādīsies jauni cilvēki, jaunas perspektīvas un, ja Lauva to vēlēsies - jauna mīlestība. Sākot ar otrdienu, Lauvas dzīve būs bagāta ar notikumiem, kas mainīs viņa skatījumu uz daudzām lietām un palīdzēs ieviest kārtību personīgajā dzīvē.

Otrdien Jaunavai jākļūst par savas laimes kalēju! Un ne tikai savējās. Otrdien apkārtējie cilvēki paši vērsīsies pie viņas, nododot iniciatīvu viņas rokās. Jaunavas emocijas solās būt pozitīvas un lipīgas (šī vārda labā nozīmē), un viņas idejas un plāni - interesanti. Diena būs labvēlīga gandrīz jebkuru Jaunavas ideju īstenošanai un jaunu paziņu iegūšanai.

Otrdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai pārvarēt grūtības un spriedzi, kas pēdējā laikā radusies viņas mīlas attiecībās. Lai izkausētu ledu, otrdien viņai pietiks ar to, ka saziņā ar mīļoto cilvēku ienesīs vismaz nedaudz viegluma un humora. Pietiks nopietnības un problēmu! Labākais risinājums šim vakaram būs kopīga komēdijas noskatīšanās vai jebkura cita nodarbe, kurā Jaunava var atslābināties un sirsnīgi pasmieties!

Otrdien Svariem būs visas iespējas sasniegt to, ko viņi vēlas – lai kas tas būtu! Sasnieguši Svari to vairs neizlaidīs no savām stiprajām rokām. Un nemēģiniet Svariem traucēt - mērķa sasniegšanā viņi ne pie kā neapstāsies un nevienam nepiekāpsies. Tomēr otrdien būs viegli izvairīties no konflikta ar Svariem: pietiks tikai ar to, ka nestāsieties viņiem ceļā un neliksiet spieķus riteņos.

Otrdien Svariem būs iespēja ieinteresēt sev tīkamo cilvēku. Ja viņi joprojām tikai sapņo par mīlestību ar kādu konkrētu cilvēku, otrdien zvaigznes Svariem dos iespēju ar viņu aprunāties un pievērst sev uzmanību. Tomēr jāatceras, ka būs jādomā un jārīkojas ļoti ātri. Visticamāk, šāda iespēja tiks piedāvāta tikai vienu reizi šajā dienā, un, ja Svari to neizmantos, to izdarīs kāds cits.

Otrdien Skorpionam derētu pieņemt lēmumus nedaudz ātrāk! Diena viņam sniegs daudz laimīgu iespēju gan jautājumu kārtošanā, gan mīlestībā. Bet Skorpionam otrdien būs tieksme visu izsvērt un pārdomāt tik ilgi, ka šīs iespējas viskaitinošākajā veidā var pazust. Lai nenožēlotu neizmantotās iespējas, neaizmirstiet: pārāk daudz domāt ir kaitīgi. Otrdien jādomā ar rokām, nevis ar galvu.

Otrdien zvaigznes aicinās Skorpionu mainīt dzīvi un galvenokārt – uz pārmaiņām mīlestībā. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt attiecībās vai sevī, ir laiks aizmirst un atstāt pagātnē ko tādu, kas neļauj attiecībām attīstīties un virzīties tālāk. Skorpionam vajadzētu runāt ar savu mīļoto cilvēku - varbūt viņš jūtas tāpat, un kopā problēmu atrisināt būs vieglāk? No Skorpiona šodienas lēmuma būs atkarīgs, vai viņa attiecības kļūs vēl stiprākas vai lēnām izplēnēs.

Otrdien Strēlniekam kā vēl nekad būs iespēja un noskaņojums patiešām jēdzīgi iztērēt savu naudu. Iespējams, viņam būs jāapstaigā vairāki veikali un daudzas stundas jāpavada interneta iepirkšanās vietnēs. Neskatoties uz to, lietas, kuras Strēlnieks iegādāsies otrdien, būs patiešām nepieciešamas, bet cena un kvalitāte - vienkārši ideāli.

Ja Strēlnieks meklē mīļoto cilvēku, otrdiena būs lieliska diena, lai iepazītos vai satiktos pirmajā randiņā! Tomēr otrdien ar sēdēšanu stūrī un smaidīšanu nepietiks, lai atstātu iespaidu uz sev tīkamo cilvēku. Strēlniekam būs jāpiesaka sevi skaļā balsī. Viņa apģērbam jābūt stilīgam un drosmīgam, sarunā jāparāda raksturs. Smejieties sirsnīgi, strīdieties līdz aizsmakumam, vārdu sakot, esiet spoža zvaigzne, nevis pelēka pele!

Otrdien Mežāzim būs iespēja ne reizi vien demonstrēt savus talantus, parādot sevi vislabvēlīgākajā gaismā. Tiesa, ar to nevajadzētu pārspīlēt. Dažreiz uzmanības piesaistīšanai pietiek ar vienu labu ideju vai joku. Šo dienu Mežāzis var izmantot, lai izveidotu noderīgus kontaktus, aizrautu citus ar savām idejām vai pat atrastu sponsoru savu projektu īstenošanai.

Otrdien zvaigznes iesaka Mežāzim kopā ar mīļoto cilvēku veikt mājas darbus – sakopt istabu, pagatavot vakariņas, sakārtot antresolu. Iespējams, ka mājas darbi nešķiet pārāk romantiski, taču pietiek ar radošumu, un tie sagādās daudz patīkamu un smieklīgu minūšu! Mežāzis otrdien savā dzīvoklī var atrast mazu dārgumu glabātuvi: senas un aizmirstas bērnības lietas. Salauztās rotaļlietas un izbalējušās fotogrāfijas Mežāža partnerim pastāstīs par viņu vairāk nekā tūkstošiem vārdu.

Otrdien Ūdensvīrs visticamāk nespēs pretosies kārdinājumam nopirkt kādu jaunu nieciņu mājai. Ja nevēlies kļūt par aktīvas iepirkšanās upuri, mazāk uzmanības pievērs reklāmas saukļiem un draugu padomiem. Otrdien Ūdensvīra ticība jebkurai reklāmai var pārsniegt visas saprātīgās robežas, sasniedzot absolūta naivuma līmeni un patukšojot maku!

Otrdien apstākļi var sajaukt visus Ūdensvīra plānus, kas attiecās uz viņa personīgo dzīvi. Tomēr tas var nebūt nemaz tik slikti! Paredzamais līdz noteiktai robežai ir labs, taču Ūdensvīram tagad nekaitēs neliela sapurināšanās. Pat ja viņa randiņā viss notiek greizi, tas var būt lielisks iemesls jokiem. Nu, un turklāt, tā kā nav ko zaudēt, Ūdensvīrs var atļauties to, ko parasti nepieļauj: piemēram, nedaudz paālēties vai vienkārši būt pašam.

Otrdien vienīgais, kas Zivīm var traucēt īstenot plānus, ir viņu pašu neorganizētība. Turklāt tā sajauks kārtis ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Lieki teikt, ka apkārtējie nebūs par to pateicīgi. Tāpēc Zivīm otrdien labāk neiesaistīties citu lietās, bet mēģināt sakārtot savējās.

Otrdien zvaigznes Zivīm iesaka palūkoties apkārt, meklējot daudzās iespējas, ko dzīve viņām piedāvā. Varbūt tās ir tieši deguna priekšā? Zivīm ir jāatver sirds, lai satiktos ar likteni, jauniem draugiem un jaunu mīlestību! Uzsmaidiet cilvēkam, kurš patīk. Apmeklējiet kādu interneta vietni, kurā vēl neesat pabijušas, lai vienkārši papļāpātu. Jo vairāk cilvēku otrdien ap Zivīm būs (kaut vai virtuāli), jo vairāk iespēju viņu starpā satikt to, kuru viņas meklē.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!