Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 24. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ja Aunam ir vēlme nostiprināt savas pozīcijas un uzlabot tēlu citu acīs (arī pretējā dzimuma acīs), tad trešdien to visvieglāk varēs panākt, pievēršoties filozofijas augstumiem. Mēģini sarunā parādīt savu erudīciju. Piemēram, vari pārsteigt apkārtējos ar veiksmīgu Koelju vai Kanta citātu vai vēl labāk - kāda mazpazīstama, bet pretencioza filozofa (pirms tam parakņājies Vikipēdijā). Trešdien inteliģence būs pieprasīta vairāk nekā jebkad agrāk!

Trešdien, ja Auns vēlas piesaistīt kāda uzmanību, viņam būs jāatceras viss, kas mācīts skolā. Jādemonstrē sarunu biedram savas prasmes, erudīcija un inteliģence. Tāda nu būs dienas iezīme - Aunam būs iespēja iepazīties ar cilvēku, kuru galvenokārt interesēs viņa IQ lielums. Ja vēlāk izrādās, ka Aunam ir arī citi tikumi, intelektuālā iepazīšanās var vienmērīgi izvērsties kaislīgā mīlas dēkā.

Trešdien Vērša prātā ik pa brīdim dzims dažādi ar mājas vai vasarnīcas iekārtošanu un rekonstrukciju saistīti plāni. Šie plāni būs ļoti konstruktīvi un saprātīgi, taču to var būt tik daudz, ka nav teikts, ka Vērsis kādreiz ķersies pie to īstenošanas. Ja tomēr gatavojaties īstenot savas idejas, tad trešdien būtu labi koncentrēties uz vienu lietu un novest to līdz galam.

Vakarā pēc dienā ar darbiem un pienākumiem noslogota prāta Vēršiem derētu sev piešķirt romantisku pārtraukumu! Derēs gaisa piļu celšana, sapņi par skaistām princesēm vai prinčiem un citas lidināšanos mākoņos. Ja Vērsim ir mīļotais cilvēks, labāk sapņot kopā ar viņu intīmā un romantiskā vidē.

Trešdienā pat tie Dvīņi, kuri necieš no pārmērīgas mīlestības uz filozofiju, var sajust dīvainu un neapturamu vilkmi pie šīs gaisa kulstīšanas ar mēli zinātnes. Idejas, kas trešdien ienāks Dvīņu prātā, viņiem šķitīs izcilas un interesantas. Tomēr pēc pāris dienām tās, visticamāk, liksies pilnīgi absurdas.

Trešdien Dvīņiem derētu pievērst lielāku uzmanību nevis attiecību ārējai pusei, bet gan to dziļajai būtībai. Pat ja no pirmā acu uzmetiena Dvīņiem ar mīļoto cilvēku viss ir brīnišķīgi un puķu-konfekšu periods rit pilnā sparā, zvaigznes saka, ka pastāv vairākas problēmas, uz kurām abi pievēruši acis. Trešdien Dvīņiem vajadzētu mēģināt šīs problēmas ja ne atrisināt, tad vismaz pamanīt - pat ja virspusēji redzamas tikai mīlestības īsziņas, ziedi un sārtas sirsniņas.

Trešdien Vēžiem var nākt prātā domas par to, kā vislabāk un bez piepūles uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nav teikts, ka šie plāni tiks nekavējoties īstenoti, bet atcerēties vai pat pierakstīt tos noteikti būs tā vērts. Pienāks laiks, un tie var nest pat ļoti ievērojamu peļņu. Par mīlestības tēmu gan ir kaitīgi daudz domāt - labāk rīkoties.

Trešdiena mudinās Vēzi mēģināt atrast līdzsvaru starp savām un partnera vēlmēm. Dažreiz attiecībās vienkārši jāpiekāpjas viens otram - un ne tikai sīkumos! Trešdien to izdarot, Vēzis nenožēlos. Viņš pat var būt pārsteigts, cik daudz, izrādās, var saņemt pretī, ja no tīras sirds no kaut kā atsakās mīļotā labā.

Trešdien Lauva sajutīs apbrīnojamu spēju visvienkāršākajā un efektīvākajā veidā atrisināt visas sarežģītās problēmas. Nu, ja kādu sarežģīto problēmu tomēr nevarēs atrisināt, Lauva vienkārši pārkāps tai pāri, lai dotos tālāk. Varbūt tas nav pilnīgi pareizi no matemātikas viedokļa, bet no efektivitātes viedokļa - pietiekoši pareizi.

Trešdien Lauva spēs ar humoru izturēties pret visām personīgās dzīves problēmām. Šī brīnišķīgā īpašība viņam palīdzēs izlīdzināt asumus vai novērst strīdu. Ja Lauva pēdējā laikā noraizējies par mīlas neveiksmēm, trešdien viņš varēs paskatīties uz savām pagātnes attiecībām no jauna rakursa, atrodot tajās daudz jocīgā un pat smieklīgā.

Trešdien Jaunavas diena ritēs kā pēc grafika, neparedzot īpašus satricinājumus. Diena būs kā rūpīgi ar lineāla palīdzību uzzīmēta diagramma: maz ticams, ka kādi apstākļi traucēs plānotajām aktivitātēm un plāniem. Tajā pašā laikā diena nesolās būt garlaicīga. Noteikti notiks kaut kas interesants!

Trešdien Jaunavas mīļotais cilvēks var viņai izteikt aizvainojošus pārmetumus. Tie var attiekties uz jebkādiem sīkumiem: Jaunavas izskatu, ģērbšanās stilu vai izturēšanos. Jaunava var apvainoties un pat aiziet aizcērtot durvis, taču to darīt nebūtu vērts: tas neatrisinās problēmu. Lai neizraisītu skandālu, Jaunavai trešdien maigi un diplomātiski jāiebilst partnerim un jādod mājiens, ka arī viņš ir tālu no ideāla.

Trešdien apkārtējiem var šķist, ka Svari tēlo gudros, bet patiesībā gvelž pilnīgas nejēdzības. Turklāt dažreiz arī pašiem Svariem tā šķitīs! Patiesībā viņu pārspriedumos būs daudz racionālu graudu. Vienkārši trešdien Svariem būs tieksme visu sarežģīt un pārāk izvērsti formulēt savas domas.

Trešdien Svari var negaidīti atklāt, ka nejaušs paziņa viņus saprot labāk nekā ģimene un draugi. Vai iespējams, ka Svari vēlamo pieņem par esošo? Vai varbūt šī nejaušā tikšanās ir liktenis? Zvaigznes trešdien Svariem iesaka nesteigties un veltīt laiku, lai labāk iepazītu jauno paziņu. Pastāv iespēja, ka tā patiešām izrādās mīlestība no pirmā acu uzmetiena, nevis īslaicīga kaprīze vai pašapmāns.

Trešdien Skorpions var pavadīt visu dienu, domājot par dažāda veida idejām un plāniem. Plāni var būt ļoti dažādi, sākot ar domām par dzīvokļa remontu vai labiekārtošanu un beidzot ar Visuma uzlabošanas idejām. Dažas no tām izskatīsies iespaidīgi, taču to īstenošanai joprojām neatliks laika. Varbūt tā pat labāk?

Trešdien Skorpiona mīļotais cilvēks vēlēsies dalīties ar viņu savās domās vai jūtās. Skorpionam nevajadzētu izvairīties no sarunas vai atlikt to uz nenoteiktu laiku: partnerim var tik drīz nerasties vēlme atkal atvērties. No Skorpiona trešdien tiek prasīts tikai veltīt partnerim nedaudz vairāk uzmanības nekā parasti. Pretī viņš var dzirdēt kaut ko sev ļoti interesantu.

Trešdien Strēlniekam labākais risinājums būs darīt kaut ko intelektuāli noderīgu. Vismaz tas noteikti izdosies vislabāk, turklāt šādas aktivitātes iepriecinās. Ja ir slinkums risināt atjautības uzdevumus vai lasīt viedas grāmatas, varat vienkārši internetā paklejot pa muzejiem, izstādēm vai Vikipēdiju.

Trešdien Strēlnieku var mocīt šaubas, vai viņa romantiskajām attiecībām ir kādas izredzes un perspektīva. Nav svarīgi, kas vainīgs - situācija kopumā, mīļotā cilvēka rīcība vai Strēlnieka bailes un bažas. Tomēr, pat ja prāts trešdien atkārto vienu lietu, zvaigznes iesaka ieklausīties sirds balsī: mīlestība nav pakļauta loģikai, un tikai sirds Strēlniekam pateiks, vai viņi ar partneri ir radīti viens otram.

Trešdien Mežāzi nekas nekaitinās vairāk kā citu atkārtotas vispārzināmas patiesības un citāti! Jebkura tamlīdzīga banalitāte viņam šķitīs īpaši nepiemērota situācijai un pat stulba. Apkārtējie, pēc Mežāža domām, kā par spīti, balansēs starp stulbumu un banalitāti. Tā jau var zaudēt ticību cilvēcei! Vienīgais, kas trešdien kaut nedaudz viesīs Mežāzī optimismu, ir viņa paša inteliģence. Nu, ja citi tam nepiekrīt, tā ir viņu problēma.

Trešdien Mežāzim jābūt uzmanīgam: ar viņa jūtām var atklāti manipulēt! Šāds manipulators var izrādīties mīļotais cilvēks, draugs un pat gadījuma paziņa. Trešdien Mežāzim galvenais ir nepakļauties provokācijām un nepiekāpties. Katru reizi, sperot soli kādam pretī, ieskaitot partneri, jāuzdod sev jautājums: “Kam īsti tas ir vajadzīgs: man vai viņam?”

Trešdien Ūdensvīra panākumu galvenais noslēpums slēpjas vienkāršībā! Tikai žēl, ka pašam Ūdensvīram būs nosliece domāt savādāk, riskējot aizrauties ar nevajadzīgi sarežģītām shēmām un plāniem. Var pat teikt, ka trešdien jebkuru jautājumu Ūdensvīrs sarežģīs tik ļoti, ka var apmaldīties paša domās. No tā nebūs nekāda labuma. Pats galvenais - nevajadzētu meklēt sarežģītus citu cilvēku uzvedības skaidrojumus - ticiet mums, viss būs daudz vienkāršāk, nekā šķiet!

Trešdien Ūdensvīriem būs iespēja dzirdēt par viņu personīgo dzīvi viedokli no malas. Varbūt tas viņam šķitīs netaktisks vai neatbilstošs realitātei, taču zvaigznes trešdien Ūdensvīriem neiesaka to neuzklausīt un neņemt vērā. Vai arī Ūdensvīrs domā, ka viņam pieder patiesība pēdējā instancē? Ka tikai viņš zina visu patiesību par savu mīlestību un var par to spriest? Dažreiz no malas labāk redzams... Nevajadzētu akli uzticēties citu spriedumiem, taču noteikti ir vērts tos ņemt vērā.

Trešdien Zivis var sajust neizskaidrojamu mīlestību pret matemātiku. Uzdevumi, kas citā dienā šķistu garlaicīgi un uzdzītu žāvas, būs ne tikai vieglāk atrisināmi kā parasti, bet arī sniegs intelektuālu baudu. Varbūt trešdien neiegūsiet izcila matemātiķa slavu, taču acīmredzami nekaitētu pievērsties kam tādam! Kaut vai krustvārdu mīklu risināšanas līmenī.

Trešdien Zivīm, komunicējot ar mīļoto cilvēku, ieteicams vairāk klausīties, nekā pašām runāt. Protams, Zivīm ir ko teikt - un viss, ko viņas saka, partnerim ir jau sen zināms. Taču dažas partnera domas un jūtas Zivīm var būt pilnīgs pārsteigums! Tāpēc trešdien viņām vajadzētu nodot mikrofonu savam mīļotajam un kļūt par ļoti, ļoti uzmanīgu klausītāju.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!