Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 17. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Aunam derētu pievērsties grāmatvedībai, un tas attiecas ne tik daudz uz darbu, cik uz viņa pašu maku. Trešdien Auns varēs beidzot pārliecināties, ka nauda mīl, ka to pārskaita. Saprātīga līdzekļu sadale ļaus viņam atvēlēt naudu vēlamajiem pirkumiem un tajā pašā laikā izvairīties no pilnīgi nevajadzīgiem izdevumiem.

Trešdien Auna personīgā dzīve var nonākt konfliktā ar darba pienākumiem. Neko darīt - te ir grūti paļauties uz kompromisu, kas nozīmē, ka būs jāizvēlas. Ja Aunam izdosies darbu (vai citas steidzamas lietas) iestumt otrajā plānā, tad mīlas attiecībās trešdien viņš var paļauties uz harmoniju un savstarpēju sapratni. Nu, ja nē - tad nav īstais laiks. Vai arī - tāds liktenis.

Trešdien Vērsim jāatceras, ka jābūt uzmanīgam ar vārdiem. Neatturama vēlme pēc tiešuma, kas šajā dienā sagrābs Vērsi, varbūt pelnījusi cieņu, bet laikam tomēr nevajadzētu mest apkārtējiem acīs visu patiesību? Vēlāk var nākties nožēlot. Turklāt kļūdīties ir tik viegli.

Trešdiena sola Vērsim panākumus mīlas frontē - bet tikai tad, ja viņš vairs neuztrauksies par to, vai ir pietiekami labs savam mīļotajam cilvēkam. Protams, kautrība un pieticība izdaiļo, bet tas neattiecas uz mazvērtības kompleksu! Vērsim ir jābūt pārliecinātākam, jāmīl sevi - un viņu noteikti mīlēs tas, kurš viņam nav vienaldzīgs. Nu, dodoties uz randiņu trešdien, drošības pēc Vērsis var iedzert kādu vieglu nomierinošu līdzekli.

Trešdien dzīve no Dvīņiem gaidīs izlēmību un skaidrību par uzsākto un tā sekām, bet paši Dvīņi šīs īpašības sevī nejutīs. Vismaz viņiem tā visa ļoti pietrūks. Šajā dienā Dvīņus kaitinās un nomāks nepieciešamība pieņemt jebkādus lēmumus. Tāpēc labāk neveidot nopietnus plānus trešdienai un, ja iespējams, atlikt darāmo uz vēlāku laiku.

Trešdien zvaigznes iesaka Dvīņiem pievērst uzmanību atšķirībai starp fantāziju un reālo dzīvi. Vismaz trešdien viņiem jācenšas nošķirt viena no otras attiecībās ar mīļoto cilvēku! Varbūt sapņošana kavē Dvīņus saredzēt dažas svarīgas detaļas vai spert nepieciešamos soļus? Dvīņiem vajadzētu nolaisties no debesīm uz zemi, tas ļaus sasniegt reālus (nevis izdomātus) rezultātus viņu romantiskajās attiecībās.

Trešdien Vēzi var nopietni aizraut fantastiskas idejas un plāni. Dažas no šīm idejām pat var būt interesantas. Taču var teikt, ka Vēzim trešdien derētu būt mazliet reālistiskākam. Nevajadzētu pārāk aizrauties ar fantāzijām un vēl jo vairāk – ja tās ir pavisam sarežģītas. Izvēlieties kaut ko vienkāršāku, un būsiet laimīgs!

Trešdien zvaigznes iesaka Vēzim mīlā iniciatīvu pārņemt savās rokās. Viņš var drosmīgi iet uz priekšu, ne no kā nebaidoties! Ļauj beidzot savam izvēlētajam saprast, ka patiešām neesi pret viņu vienaldzīgs. Tomēr tas nepavisam nenozīmē, ka Vēzim trešdien būtu jāatsakās no kautrības vai lepnas atturības. Nav jau jāatzīstas par savām jūtām tieši - pietiek ar smaidu, daudznozīmīgu skatienu vai smalku mājienu.

Lauvai trešdien nekaitēs drupu novākšana personiskajās lietās. Vajadzētu visu rūpīgi pārdomāt, nežēlojot izmetot to, kam nākotnē nav perspektīvas. Un otrādi - noteikt prioritāti tiem projektiem, kur izredzes uz panākumiem ir vislielākās. Lauvai ir jāvelta diena šiem darbiem. Galvenais ir nesarežģīt situāciju: trešdien jūsu panākumu noslēpums būs izlēmība un vienkāršība.

Trešdien Lauva vēlēsies viegli un bez patosa paskatīties uz savu personīgo dzīvi. Vai viņa pašreizējās mīlas attiecībās ir daudz problēmu? Vai viņš vispār ir sapratis, ka ir kopā ar īsto cilvēku? Vai varbūt Lauvas personīgajā dzīvē ir vairākas jaukas iespējas, un viņš vēl nav izdarījis galīgo izvēli? Trešdien Lauva spēs pieņemt jebkuru situāciju tādu, kāda tā ir. Un pat atrast tajā savas priekšrocības un ieguvumus.

Trešdien Jaunavai būs laba iespēja realizēt dažas no savām ekstravagantajām idejām. Ja Jaunavai nav šādu ideju, pienācis laiks tās izdomāt, lai tad mēģinātu ātri īstenot dzīvē. Protams, nav teikts, ka viss noritēs perfekti un gludi, taču izredzes uz panākumiem šādos jautājumos trešdien būs daudz lielākas nekā parasti!

Trešdien zvaigznes mudinās Jaunavu cīnīties par savām jūtām! Ja viņa attiecībās ar partneri nejūtas stabili vai ja pie horizonta parādās sāncensis, trešdien pienācis laiks sākt rīkoties! Tā vietā, lai mocītos šaubās, Jaunavai jāīsteno visi pieejamie pasākumi, lai vienreiz un uz visiem laikiem iekarotu mīļotā sirdi. Pat ja tas nedod simtprocentīgu uzvaras garantiju, Jaunava noteikti zinās, ka cīnījās par savu mīlestību un darīja visu iespējamo.

Trešdienā Svari būs enerģijas pārpilni. Svaru aktivitāte šajā dienā būs tik liela, ka viņi varēs ja ne pārvietot kalnus, tad vismaz neatstāt nepabeigtus darbus. Trešdien Svaros pamodīsies vēl viena noderīga īpašība: izlēmība domās un darbos. Tiesa – takta izjūta šajā dienā, gluži pretēji, iesnaudīsies.

Trešdien komunikācijā ar mīļoto cilvēku zvaigznes Svariem iesaka rīkoties ātri, kā to prasīs situācija. Pat ja viņi parasti izvēlas nogaidīt un būt piesardzīgi it visā, kas saistīts ar attiecībām un jūtām, trešdien apstākļi tā vien bikstīs Svarus rīkoties izlēmīgi. Nevajadzētu tam pretoties, jābūt drosmīgākiem. Ja Svari jau ilgu laiku nav uzdrošinājušies noskaidrot kādu jautājumu ar partneri, viņiem tas jādara - rezultāts var patīkami pārsteigt.

Trešdien apstākļi steidzinās Skorpionu. Visa diena var paiet dažādās nepatikšanās un raizēs. Tomēr mājas darbi lielākoties solās būt pozitīvi, un Skorpiona pūles nebūs izniekotas velti. Taču iespēju atslābināties un veltīt laiku sev Skorpions iegūs tikai vēlā pēcpusdienā.

Trešdien Skorpions spēs veltīt visus spēkus cīņā ar ikdienas rutīnu un ieradumiem. Ja attiecībās ar mīļoto cilvēku sāk iezagties garlaicība, vērts padomāt par to, ko Skorpions trešdienas varētu mainīt uz labo pusi. Varbūt pietrūkst tikai nedaudz? Romantika, jauni iespaidi, ceļojumi? Pašreizējā pietura ir tikai pagaidu posms. Skorpiona spēkos ir izdarīt tā, ka viņš un mīļotais cilvēks var turpināt baudīt dzīvi kopā.

Strēlniekam trešdien nekas neizdosies labāk kā organizēšana un plānošana. Šajā dienā izstrādātie plāni būs vienkārši un efektīvi. Trešdien neviena detaļa un svarīga nianse nepaslīdēs garām nepamanītas! Vienīgais, no kā vajadzētu izvairīties, ir kā to tautas valodā sauc – pārāk lielas piekasīšanās. Pat neliela apkārtējo nolaidība un nevērība trešdien var izsaukt ja ne vētru, tad vismaz vēlmi paburkšķēt.

Trešdien zvaigznes Strēlniekam iesaka būt uzmanīgam ar saviem vārdiem, lai neaizvainotu mīļoto cilvēku. Pat ja partneris dara ko tādu, ko Strēlnieks vispār neatzīst, labāk pastāstīt viņam par jūsu domstarpībām diplomātijas, nevis emociju valodā. Nesavaldība trešdien var izraisīt aizvainojumu un pat strīdu. Tāpēc Strēlniekam jākontrolē sevi un jācenšas padarīt kritiku piesardzīgu un, pats galvenais - pamatotu.

Trešdien Mežāzis cietīs ne tik daudz no diplomātijas trūkuma, cik no tās pilnīgas neesamības. Viņa izteikumos, vērtējumos un spriedumos ik pa brīdim pazibēs nežēlīgs asums. Pat nav svarīgi, ka Mežāža kritiskais viedoklis varbūt ir pamatots, un vārdi - pārliecinoši. Nevajadzētu aizmirst arī par citu pašlepnumu, citādi diena var paiet bezgalīgos (un pilnīgi bezjēdzīgos) konfliktos.

Trešdien zvaigznes aicina Mežāzi pievērst uzmanību attiecībām, kuras viņam nez kāpēc neizdevās. Varbūt tas bija neizdevies randiņš. Vai tikšanās, pēc kuras paziņa vairs nepiezvanīja. Vai varbūt mēs runājam par mīļoto cilvēku, ar kuru Mežāzis izšķīrās? Ja pēc šīs neveiksmes viņš tomēr gribētu atgriezt šo cilvēku savā dzīvē, trešdien ir īstais brīdis atgādināt par sevi. Nebaidieties riskēt! Varbūt viņš jūtas tāpat, bet baidās spert pirmo soli?

Vislabāk Ūdensvīriem trešdien būtu ķerties pie sen aktuāliem mājsaimniecības darbiem, kas tika atlikti un atlikti uz labākiem laikiem. Uzskatiet, ka šie "labākie laiki" jau ir pienākuši! Trešdienas horoskopa zvaigznes mudinās Ūdensvīrus rīkoties ātri, skaidri un efektīvi. Jūs varat, piemēram, beidzot uzsākt bezgalīgi atlikto remontu vai vismaz veikt ilgi plānotos pārkārtojumus dzīvoklī.

Trešdien Ūdensvīram paredzama grūta izvēle: gaidīt, kad mīļotais cilvēks spers vajadzīgo soli, vai arī pašam uzņemties iniciatīvu. Situācija var būt saistīta ar jebkādiem jautājumiem - sākot ar tādu globālu tēmu kā atzīšanās mīlestībā, līdz sadzīves sīkumiem, piemēram, tapešu izvēle. Zvaigznes saka priekšā, ka, pārņemot iniciatīvu savās rokās, Ūdensvīri trešdien nenožēlos: viss atrisināsies viegli, abiem par prieku.

Trešdien Zivis varēs atrast daudz pielietojuma veidu saviem neskaitāmajiem talantiem. Viss šajā dienā izdosies daudz vieglāk nekā parasti, un atrastos risinājumus raksturos asprātība, vienkāršība un efektivitāte. Komunicējot ar apkārtējiem gan Zivīm derētu sekot savai valodai, jo viņu asprātīgo piezīmju sekas var radīt nepatikšanas ne tikai citiem, bet arī viņām pašām.

Trešdien zvaigznes iesaka Zivīm paskatīties apkārt - varbūt beidzot pamanīs to, kurš slepeni cer uz viņām. Visticamāk, viņas jau sen nojauta par slepenā pielūdzēja esamību, un tas viņu dzīvi padarīja interesantāku un gaišāku. Tomēr viena lieta ir nojaust, un cita lieta - uzzināt. Zivīm trešdien jāveic neliela detektīvu cienīga izmeklēšana, un būs iespēja aizrakties līdz patiesībai.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!