Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 15. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Auna pirmdiena solās paiet uzmācīgās pārdomās par tēmu: kas tomēr ir labāka - izlēmība vai piesardzība? Kamēr domās, var palaist garām gan īsto laiku, gan iespējas. Turklāt atbilde patiesībā ir acīmredzama: izvēloties kādu no šīm divām īpašībām, mēģini tās apvienot. Kopumā Aunam pirmdien veiksmes likums izklausās apmēram šādi: "Es atnācu, apdomāju, uzvarēju."

Pirmdien Aunam būs iespēja pārliecināties, ka viņu mīl un novērtē cilvēks, kurš viņam ir dārgs. Pat ja partneris parasti neuzskata par vajadzīgu izrādīt Aunam tradicionālās uzmanības izpausmes, visticamāk, pirmdien, viņš izdarīs izņēmumu no šī noteikuma, pasniedzot viņam nelielu dāvanu, izsakot komplimentu vai kā citādi parādot savu mīlestību un rūpes. Neslēp savu pateicību! Dari visu, lai partneris gribētu iepriecināt tevi atkal un atkal!

Pirmdien Vērša diena paies zem ne pārāk optimistiskas zvaigznes. Viss notiekošais izraisīs neapmierinātību un vilšanos. Tomēr neapmierinātība, visticamāk, nebūs pārāk dziļa un nepārsniegs apslāpētu kurnēšanu. Ja Vērsim šai dienai plānots kaut kas svarīgs, labāk to atlikt uz vēlāku laiku. Pirmdien jebkādu darbu veikšanu bremzēs viņa pasivitāte un neizlēmība.

Pirmdien Vērsim vajadzētu aizdomāties, vai viņi ar mīļoto cilvēku kopā pavada pārāk maz laika? Mēģinot paspēt visu uz pasaules, mierīgai komunikācijai bieži vien vairs nav spēka. Bet ir tik patīkami vienkārši pavadīt visu vakaru blakus, turoties rokās un pļāpājot par neko! Pirmdien zvaigznes mudinās Vērsi nodoties tieši tādai laimīgai neko nedarīšanai kopā ar partneri, daloties ar viņu maigumā un siltumā un priecājoties par katru minūti. Tas būs vēl viens akmens viņu attiecību pamatos.

Dvīņu pirmdiena solās paiet zem melanholijas un bezcerības zvaigznēm. Diemžēl visu, ko vakar neizdevās pabeigt, vēl jo vairāk nebūs iespējams pabeigt pirmdienā. Un ko pabeigt, ja Dvīņi pirmdien pat neko uzsākt nevēlēsies? Pilnīga apātija un entuziasma trūkums. Tāpēc, ja varat atlikt veicamos darbus uz vēlāku laiku, dariet to. Tas tiem nāks par labu.

Pirmdien zvaigznes Dvīņiem piešķirs sentimentālu, romantisku noskaņojumu. Nekautrējieties par to, bet, tā kā tas noticis, varat mēģināt pieskarties lirikas stīgām mīļotā cilvēka sirdī. Piemēram, Dvīņi pirmdien var uzrakstīt maigu mīlestības apliecinājumu, uzzīmēt pastkarti vai nosūtīt SMS ar saviem dzejoļiem. Lai tas no malas izskatās naivi, bet dažreiz tieši tik vienkāršas, no sirds darītas lietas spēj radīt brīnumus!

Pirmdien Vēža ikdienas dzīvē nebūs lielu izmaiņu. Darbi veiksies bez liekas kņadas, un pieņemtie lēmumi būs izsvērti. Vēzim pirmdien nepiemitīs tendence riskēt, viņš būs uzmanīgs un piesardzīgs. Varbūt šajā dienā nebūs revolucionāru izrāvienu un sasniegumu, taču nepatīkami klupieni un kritieni arī nav gaidāmi.

Pirmdien zvaigznes piešķirs Vēzim lielu rūpību un siltumu attiecībās ar mīļoto cilvēku. Ja viņa jūtas ir patiesi dziļas, pirmdien viņš sajutīs, cik svarīga abiem ir šī saikne, un tas būs labs iemesls aizdomāties par kopīgu nākotni. Vēzim vajadzētu palutināt sevi un savu izredzēto, pavadot romantisku vakaru kā īstus flirtēšanas, pavedināšanas un mīlestības svētkus!

Pirmdien Lauvas galvenā dienas tendence būs garlaicība. No vienas puses, dvēselē viņš ilgosies darīt kaut ko interesantu. No otras puses, diemžēl tam būs maz iespēju. Nevajadzētu gaidīt, ka kāds no apkārtējiem uzņemsies iniciatīvu un izvedīs Lauvu no šī pasīvā stāvokļa. Maz ticams, ka Lauvai pašam izdosies atrast kādu izklaidi. Nu, dažreiz nekaitē arī pagarlaikoties.

Pirmdien visā, kas saistīts ar mīlestību, romantiku un jūtām, Lauvai būs nosliece uz konservatīvismu. Ja viņš ir vientuļš, tad flirta vai iepazīšanās vietā drīzāk izvēlēsies vakaru vienatnē ar grāmatu vai televizoru. Ja Lauvai ir mīļotais cilvēks, tad viņam nevajadzētu sākt eksperimentus. Pirmdien jaunā, neparastā vidē vai apstākļos Lauva var justies neērti.

Pirmdien Jaunava būs gatava gandrīz katrā paziņā saredzēt konservatīva stagnāta pazīmes. Īpaši kaitinās apkārtējo nevēlēšanās pieņemt viņas domas un idejas. Jaunava šādu rīcību nevarēs izskaidrot ne ar ko citu, kā stūrgalvīgu spītību, un turpinās uzstāt uz savu - ne mazāk spītīgi.

Pirmdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai saprast, ka viņas mīlas attiecībām ir perspektīva tikai tad, ja viņa spēs mainīt savu viedokli par daudzām lietām. Lai virzītos uz priekšu, viņai jāatbrīvojas no seniem kompleksiem un klišejām. Ir pienācis laiks pārtraukt pārāk nopietni izturēties pret dzīvi un pārāk prasīgi – pret savu mīļoto cilvēku. Ja Jaunavai tas pirmdien izdosies, viņa varēs iegūt maksimāli daudz pozitīvu emociju no sava mīlas romāna un pats galvenais - paļauties uz tā turpinājumu.

Pirmdien visi, kas vēlētos uzsēsties Svariem uz kakla, var atpūsties: diez vai būs iespējams iekustināt viņus uz jebkādām aktivitātēm. Vispār jau Svari pat neiebildīs - viņi vienkārši vilcināsies un pārdomās tik ilgi, ka tiem, kas no viņiem kaut ko vēlēsies, nepietiks pacietības. Arī savu jautājumu risināšanā Svari pirmdien nebūs pārāk veikli. Visticamāk, visa diena tiks pavadīta pārdomās un meditācijā.

Pirmdien jebkurā neparastā situācijā Svarus var glābt tikai godīgums un atvērtība. Pietiks staigāt riņķī un apkārt! Svariem jābūt ļoti atklātiem pret savu mīļoto cilvēku, un tad viņi kopā spēs tikt galā ar jebkuru problēmu. Pirmdien Svariem būs vieglāk nekā parasti atvērt savu dvēseli un domas dvēseles radinieka priekšā, nebaidoties tikt nepareizi saprastam.

Pirmdien, ja kaut kas varēs izvest Skorpionu no pacietības, tā būs nepieciešamība kaut ko mainīt. Jebkuras pārmaiņas dzīvē vai attiecībās Skorpionam šķitīs nepamatotas, neloģiskas un kopumā nevajadzīgas. Ja kāds pirmdien iecerējis uzsākt kādu revolūciju, tad it īpaši Skorpiona sabiedrībā šī diena tam nebūt nav tā labākā.

Pirmdien Skorpiona galvenais uzdevums būs palīdzēt mīļotajam cilvēkam, risinot kādus viņa jautājumus. Viņa partnerim nepieciešamas ne tikai rūpes un morāls atbalsts, bet arī tas, lai Skorpions viņam palīdzētu ar savām zināšanām, resursiem vai pieredzi. Skorpionam vajadzētu mēģināt izturēties pret to ar sapratni - pirmdien tikai viņa aktīvā līdzdalība palīdzēs partnerim spert pirmos soļus savu problēmu risināšanā.

Pirmdien Strēlnieka diena solās paiet bez īpašiem satricinājumiem. Jautājumu kārtošana un darbu darīšana izdosies diezgan viegli, un liktenis pat var sniegt labas izredzes nostiprināt sociālo statusu. Lai neaizbiedētu veiksmi, Strēlniekam pirmdien vajadzētu izvairīties no jebkādas ekstravagances gan izskatā, gan uzvedībā. Klasisks stils, atturība vārdos un žestos - un veiksme uzsmaidīs!

Pirmdien Strēlniekam būs lieliska iespēja pavadīt laiku blakus cilvēkam, kurš nav nejauši parādījies pie horizonta. Iespējams, ka viņam būs svarīga loma Strēlnieka turpmākajā liktenī. Ja viņam jau ir mīļotais cilvēks, derētu pavadīt vakaru kopā - tas stiprinās attiecības un ļaus vēl vairāk satuvināties.

Pirmdien Mežāzis acīmredzami nebūs noskaņots iegūt jaunus paziņas. Var teikt, ka pret visu jauno viņš izturēsies ļoti piesardzīgi. Taču, ja iepazīšanās šajā dienā tomēr notiks, varam sagaidīt, ka tā būs īpaši nozīmīga, noturīga un ilga. Pirmdien atrastais draugs var kļūt par Mežāzim tuvāko un mīļāko daudzus, daudzus gadus.

Pirmdien Mežāzim nevajadzētu cerēt uz globālu izrāvienu mīlas attiecībās - maz ticams, ka tas notiks. Vēl nav pienācis laiks pasteidzināt notikumus un doties uzbrukumā, tāpēc tagad galvenais ir pienācīgi nostiprināties vecajās robežās un gaidīt labvēlīgāku brīdi. Pagaidām Mežāzis var vienkārši izbaudīt mirkli. Pirmdienas zvaigznes viņam piešķirs harmoniju, mieru un romantisku noskaņu, kuros Mežāzis var dalīties ar savu mīļoto cilvēku.

Pirmdien Ūdensvīra intelekts ne tikai būs uzdevumu augstumos, bet arī harmoniski papildināsies ar tik noderīgu īpašību kā kritiskā domāšana. Citiem vārdiem sakot, Ūdensvīriem pirmdien būs mazāk bezjēdzīgu domu nekā parasti, un iespējamība izdarīt kādu muļķību - minimāla. Nepalaidiet garām tik labvēlīgu brīdi, jo tieši šajā dienā Ūdensvīriem būs iespēja vislabākā veidā atrisināt jebkuru no viņu jautājumiem un problēmām.

Pirmdien un tuvākajā nākotnē zvaigznes Ūdensvīriem iesaka būt uzmanīgiem ar tēriņiem. Protams, taupīšana nav pati romantiskākā tēma pasaulē, taču bez tās būs grūti ietaupīt naudu tam, ko sapņo paveikt Ūdensvīrs un mīļotais cilvēks. Vai mēs runājam par kopīgu atvaļinājumu, romantiskām vakariņām vai dzīvokļa īri - pirmdien Ūdensvīram ir laiks spert pirmo soli šajā virzienā, apspriežot ar partneri jautājuma praktisko pusi. Citādi kopīgie plāni paliks tikai sapņos.

Pirmdien Zivis būs ļoti apdomīgs un uzmanīgs saimnieks. Pirmdien pat nemēģiniet prasīt Zivīm naudu - nedos! Vai arī taisīsies dot ar tādām atrunām, ka negribēsies to pieņemt. Visā, kas saistīts ar viņu maku, Zivis pirmdien negribēs piekāpties nekādos veidos. Tostarp neļausies savām iegribām iepērkoties, izrādot saprātīgu atturību.

Pirmdien zvaigznes aicina Zivis nespert pārsteidzīgus soļus visā, kas attiecas uz mīlestību. Viņu nepacietība ir saprotama, taču tas nepalīdzēs ātrāk sasniegt mērķi, drīzāk, gluži pretēji, var tikai traucēt. Zivīm pirmdien vajadzētu paskatīties uz visu kā no malas: tagad attiecībās ar savu mīļoto viņas piedzīvo pārsteidzošu periodu. Kurp jāsteidzas? Vai nebūtu labāk izbaudīt katru brīnišķīgo mirkli?

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!