Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Horoskopi 20. maijam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns

Aunam šī būs labvēlīga diena. Jūs tiksiet galā ar visām šaubām un grūtībām, gūsiet daudz jaunas informācijas. Esiet gatavi, ka augstākstāvošas personas nespēs jūs pienācīgi novērtēt. Arī kolēģi neizturēsies pietiekami korekti. Skauģu jums šobrīd netrūkst. Centieties nepievērst viņiem uzmanību, dariet savas lietas un jums viss izdosies.
Privātajā dzīvē viss būs kārtībā. Vakaru pavadiet kopā ar ģimeni vai ar savu mīļoto personu.


Vērsis

Sarežģīta diena. Atkarībā no notikumiem un jūsu rīcības būs atkarīgs vai paveiktā rezultāts slieksies uz vienu vai otru pusi. Īsti nebūs skaidrs kā sakārtot savas finansu lietas. Nebūs skaidrības arī finansiālajā stāvoklī. Tāpēc vēlams neiesaistīties nekādos riskantos pasākumos. Neuzticieties pirmajam iespaidam- tas būs kļūdains.. Ieklausieties savā intuīcijā un jums viss izdosies labāk nekā cerēts.
Privatajā dzīvē var rasties neskaidrības, taču, ja visam pieiesiet ar vēsu prātu, spēsiet atrast kompromisu.


Dvīņi

Dvīņiem laba diena. Spēsiet iegūt domu skaidrību, pārvarēt neskaidrības un garīgi pārveidoties.. Sevišķi veiksmīga diena tiem Dvīņiem, kuri darbojas radošās profesijās. Viņi vislabāk varēs izcelt savas visstiprākās puses, talantus un spējas. Taču materiālu labumu tas nenesīs. Visam pie vainas negaidīti tēriņi. Centiesies šodien neriskēt.
Privātajā sfērā mierīga diena.


Vēzis

Ja atmetīstiet visas šaubas, būsiet pārliecināti par saviem spēkiem, diena veidosies veiksmīgi. Visās situācijās izturieties dabiski, neko netēlojiet un apkārtējie to novērtēs. Šodien variet palutināt sevi. Varat riskēt, mēģināt kaut ko jaunu un nebijušu kā arī eksperimentēt gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē. Attiecībās ar cilvēkiem uzticieties savam pirmajam iespaidem- tas būs vispareizākais.


Lauva

Lauvām patīkama diena romantiskajā lauciņā. Attiecības ar pretējā dzimuma pārstāvjiem palīdzēs jums atgūt pārliecību par saviem spēkiem un atbrīvoties no uzkrātajām negatīvajām emocijām. Esiet uzmanīgi- zvaigznes jūs brīdina par iespējamām problēmām attiecībās ar partneri, viss var beigties arī ar šķiršanos. Sievietēm Lauvām gaidāmas pārmaiņas, kas sola veiksmi un materiālu labklājību.


Jaunava

Jaunavām laba diena. Jūs gaida patīkami jaunumi, sasniegumi un brīnišķīgi nosacījumi auglīgam darbam radošā jomā. Veiksies komerciālos darījumos un personīgajā dzīvē. Taupīgās Jaunavas šodien būs augstsirdīgas, devīgas un izšķērdīgas. Problēmas var rasties attiecībās ar bērniem. Mēģiniet neuzspiest viņiem savu viedokli, bet aprunāties un saprast. Taisnība ne vienmēr ir jūsu pusē.


Svari

Svariem interesanta diena. Jums pieaugs garīgais, radošais un seksuālais potenciāls. Radīsies iespēja pārdomāt un izprast bijušo pieredzi un saplānot nākotnē darāmo. Gan mīlestībā, gan biznesa darījumos paļaujietiets uz sevi, savu intuīciju un spējām. Domājies par veselību, pēc iespējas vairāk laika pavadies svaigā gaisā, nodarbojieties ar sportu, veiciets atveseļojošas procedūras un lietojiet uzturā veselīgu pārtiku.


Skorpions

Skorpioniem šodien gaidāms nostaļģisks noskaņojums. Radīsies vēlēšanās satikties ar seniem draugiem, atjaunot pārtrūkušas attiecības. Nav izslēgts, ka daudziem šīs zīmes pārstāvjiem gribēsies lidināties mākoņos. Lai cik arī tas būtu grūti, mēģiniet turēties pie zemes, pretējā gadījumā pieļausiet daudz kļūdu.
Vakaru vēlams pavadīt ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem vai nodarboties ar lietām, kas jūs iepriecina- tas palīdzēs noņemt uzkrājušos spriedzi.




Strēlnieks

Strēlniekiem laba diena. Jūs spēsiet radoši izpausties, parādīt svas spējas un talantus. Jūsu centība, milzīgās darbaspējas un uzticība mīļotajai lietai nesīs redzamus augļus. Vairosies enerģija un pieaugs radošais potenciāls.
Privātajā dzīvē gan gaidāmi nelieli sarežģījumi. Gribēsies izjust brīvību, tai skaitā atbrīvoties no ģimenes saitēm. Mēģiniet neizrādīt šīs savas tieksmes- partneris to var nesaprast.


Mežāzis

Mežāzim gaidāmas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Laulības saites, kas nav pārāk stipras, var izjukt. Daudzi Mežāži var just neapmierinātību ar savu partneri, sevišķi, ja viņi neatbilst jūsu augstajām prasībām. Savukārt, vientuļie Mežāži šodien sastaps savu liktenīgo cilvēku.
Neuzsāciet šodien neko jaunu, neplānojiet nākotni. Dienu ieteicams pavadīt mierīgi, atpūsties, nodarboties ar sportiskām aktivitātēm, doties pastaigās svaigā gaisā.


Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīriem šodien laba diena. Zvaigznes šodien pret jums ir labvēlīgas. Īpaši veiksies tiem Ūdensvīriem, kas darbojas radošajās profesijās vai strādā mācību iestādēs. Esiet dāsni pret apkārtējiem, dāviniet viņiem savu dvēseles siltumu. Jūsu klātbūtne šodien spēs nomierināt jebkuru cilvēku. Arī ģimenes dzīvē šodien viss būs mierīgi. Spēsiet atrisināt visas iepriekš radušās problēmas un atgriezt bijušās jūtas. Ģimenē valdīs miers un laime.


Zivis

Zivīm šodien ieteicams atturēties no jebkādiem eksperimentiem un riskantiem pasākumiem. Esiet piesardzīgi, rīkojieties tālredzīgi, tomēr darījumu lietās nepiekāpīgi un pat uzstājīgi. Neaizmirstiet, ka pēdējā brīdī atsakoties no saviem pienākumiem, iedzīvosieties sliktā reputācijā. Lai nesastrādātu muļķības, ieklausieties savu draugu padomos un pieņemiet viņu palīdzību, ja tāda tiek piedāvāta. Jums nāksies sadalīties it kā divās Zivīs, no kurām viena sevi visu atdos darbam, savukārt otra- ģimenei. Iespējams, jūs piemeklēs negatīvas emocijas un stress.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls