Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 26. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem ļoti laba diena, kad veiksies praktiski viss, pie kā pieķersieties. Sevišķi veiksmīga būs kontaktēšanās ar partneriem, darbošanās materiālā stāvokļa uzlabošanas jomā un jaunu ideju realizācija, kas nākotnē sola labu peļņu Tomēr nepārvērtējiet savus spēkus. Lai arī to jums netrūkst, tomēr bezgalīgs tie nav. Tāpēc labāk darbojieties vienā- svarīgālkajā virzienā.
Sargājiet veselību. Lai cik tas dīvaini nešķistu, šobrīd ir viegli saaukstēties.
Vakarā vēlams nobaudīt kādu zāļu tēju ar medu un veikt vispārēju ķermeņa masāžu.


Vērsis

Darīt šodien var visu, tikai, lai diena veidotos veiskmīga, jums jāņem talkā visas savas spējas, radošumu un izdomu. Esiet pacietīgi un piemērojieties apstākļiem. Sarunās ar sadarbības partneriem, kolēģiem, padotajiem vai priekšniecību izmantojiet diplomātiju, pretējā gadījumā rezultāts izpaliks.
Šī ir laba diena lielākiem pirkumiem, remonta uzsākšanai, iedzīves pārkārtošanai un rūpēm par veselību
Otrā dienas pusē vēlama mierīga atpūta: palasiet grāmatu, paskatieties TV, parotaļājieties ar bērniem.
Neēdiet pirms došanās pie miega.


Dvīņi

Dvīņiem diena nav slikta, taču daudz kas būs atkarīgs no jūsu reakcijas un diplomāta spējām. Problēmas atrisināt varēsiet vien tad, ja spēsiet pareizi reaģēt uz notiekošo. Nekādā gadījumā neskandalējiet, neizrādiet savas negatīvās emocijas un nenoveliet vainu uz citiem. Ja tiksiet galā ar visiem šķēršļiem, veiksme ir garantēta.
Dienas laikā plāni gan var mainīties no jums neatkarīgu apstākļu dēļ, taču tas būs tikai uz labu.
Daudzi Dvīņi šodien saņems piedāvājumu, kas kardināli izmainīs viņu dzīvi.
Vakarā vēlams atslābināties, pabūt ūdens tuvumā.


Vēzis

Laba diena, lai iegādātos vai uzsāktu lietas un darbus, par ko jau sen sapņojāt: varat doties iepirkties, uzsākt remontēt māju, iedzīvināt jaunus projektus, doties ceļojumā utt.
Darba jautājumus risiniet konstruktīvi un bez liekas kavēšanās. Neizdariet spiedienu uz apkārtējiem un arī pats neļaujieties ietekmēties no citiem. Neaprunājiet nevienu un nevērpiet intrigas.
Dienas otrā pusē noteikti atrodiet laiku savai ģimenei un otrajai pusītei, kā arī atpūtai. Pārslodze šobrīd nav vēlama.


Lauva

Lauvām šī diena ir laba jaunas darbības sfēras meklēšanai un kapitāla vairošanai. Lieciet lietā savu intelektu, saprātu un radošo izdomu, lai uzlabotu materiālo stāvokli un veicinātu attīstību. Šodien, lai arī pie kā jūs pieķertos, viss ies no rokas un nākotnē nesīs peļņu. Izmantojiet labvēlīgo zvaigžņu stāvokli, lai realizētu savus visdrosmīgākos sapņus un sasniegtu sen nospraustus mērķus.
Izvairieties no pārmērīgas pārslodzes un treniņiem. Šodienai vairāk piemērots intelektuāls darbs.
Vakaru pavadiet kopīgās izpriecās ar ģimeni .


Jaunava

Šo dienu vislabāk veltīt personīgo jautājumu risināšanai un sakārtošanai: labiekārtojiet māju, pastrādājiet dārzā, salabojiet kaut ko saimniecībā, uzkopiet apkārtni utt.
Tiem, kam no darbdienas pienākumiem izvairīties nav iespējams, vēlams vismaz pēc iespējas mazāk kontaktēties ar apkārtējiem. Sevišķi izvairieties no runāšanās ar svešiniekiem un nekādā gadījumā neuzticieties viņiem.
Dienas otrā pusē pievērsieties lietām, kas jūs iepriecina.


Svari

Svariem samērā sarežģīta diena. Daudzi no jums šodien piedzīvos pārmaiņas un negaidītus likteņa pavērsienus. Esiet uzmanīgi lēmumu pieņemšanā, rīcībā un secinājumos. Pastāv liela iespēja pieļaut kļūdas, ar kuru sekām pēc tam būs vēl ilgi jācīnās. Izvairieties no aizdomīgiem cilvēkiem, divdomīgām situācijām un riskantiem pasākumiem. Piesardzība šodien netraucēs arī privātajā dzīvē.
Neatstājiet bez ievērības jūsu draugu un domubiedru centienus palīdzēt, tāpat arī ieklausieties interesantos piedāvājumos. Ar gala atbildi gan nav jāsteidzas.
Vakarā varat nobaudīt glāzi laba vīna un kopā ar mīļoto cilvēku pārrunāt dienas notikumus.


Skorpions

Nedaudz sevi liks manīt iepriekšējo dienu negatīvās emocijas, tomēr, ja spēsiet saņemties un saglabāt kaut vai ārēju mieru, diena solās būt laba. Nekādus kalnus gan nespēsiet gāzt, tomēr ar tekošajiem darbiem tiksiet galā itin veiksmīgi. Kontrolējiet savas emocijas aatiecībās ar citiem, neaizsvilstieties par sīkumiem un neesiet ironisks.
Otrā dienas pusē vēlama viegla fiziska slodze un ūdens procedūras- tas radīs prieku un patīkamu nogurumu, kā arī novērsīs domas no nepatīkamā.


Strēlnieks

Šis ir ļoti piemērots laiks, lai dotos ceļojumā, slēgtu biznesa darījumus, kā arī saderinātos un laulātos. Ir svarīgi domāt pozitīvas domas, smaidīt un priecāties par dzīvi. Ja ir kaut kas, kas jūs neapmierina šī brīža situācijā, mainiet to. Nebaidieties atbrīvoties no lietām, cilvēkiem un situācijām, kas jūs apgrūtina. Šis ir labs laiks pārmaiņām, jauniem mērķiem un idejām.
Otrā dienas pusē atrodiet laiku sportiskām aktivitātēm, pastaigai svaigā gaisā, veselību un pašsajūtu uzlabojošām procedūrām.


Mežāzis

Zvaigznes iesaka šodien pataupīt spēkus un nepārvērtēt savas iespējas. Neplānojiet neko jaunu, bet dariet jau iesākto. Svarīgākos šīs dienas darbus paveiciet no paša rīta, tā kā dienas otrā puse rādās krietni sarežģītāka dažādu profesionālu jautājumu risināšanai. Tad labāk pievērsties savai privātajai saimniecībai, mājai vai dzīvoklim, padarot visu to, kam kādu brīdi nav pieticis laika.
Pievērsiet uzmanību savai veselībai, sevišķi pareizai ēšanai. Izvairieties no pārmērībām alkoholisko dzērienu lietošanā.


Ūdensvīrs

Ļoti laba diena profesionālo jautājumu risnāšanai un izaugsmei. Ja izvairīsieties no liekas emociju paušanas, padarīsiet tiešām daudz, un tas iepriecinās ne tikai jūs, bet arī apkārtējos.
Attiecību jautājumos rīkojieties pārdomāti un ieņemiet nogaidošu pozīciju, citādi nāksies piedzīvot strīdus, pārpratumus, nepatīkamus pārsteigumus.
Otro dienas pusi pavadiet, sakārtojot savu apkārtni, darbagaldu, māju. Šobrīd ir svarīgi attīrīt telpu jaunu, pozitīvu enerģiju ienākšanai jūsu dzīvē.


Zivis

Problēmu un rūpju netrūks ne darbā, ne mājās, un tas nozīmē, ka diena paies kā vāveres ritenī. Daudzus lēmumus un situāciju risinājumus gaidīs tieši no jums, taču zvaigznes iesaka nesteigties ar lēmumiem. Svarīgās lietās mēģiniet nogaidīt, pārējās- pielāgojieties, lieciet lietā savus talantus un organizatoriskās spējas.
Ja mājās ieviesusies nekārtība un sakrājušies nepadarīti darbi, tad šis ir īstais brīdis visu savest kārtībā. Taču tā aktīvi rosoties, neaizmirstiet arī par atpūtu. Atrodiet laiku sportiskām aktivitātēm un pastaigai svaigā gaisā.
Vakaru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku: pārrunājiet visus sasāpējušos jautājumus un mēģiniet atrisināt tās probēmas, kas jūs abus jau kādu laiku nomāc.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls