Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 20. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Aunu raksturos liela ziņkāre un vēlme izzināt citu cilvēku noslēpumus. Ja citās dienās viņu pārāk nesatrauc, ka no viņa ko slēpj, tad sestdien pieliks daudz pūļu, lai to uzzinātu! Situācija pat var veidoties tā, ka Auns neviļus uzzinās kāda noslēpumu vai nejauši izpļāpās savējo. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes iesaka viņam turēt muti ciet un izvairīties no tenkotājiem.

Sestdien Aunam vajadzētu izvairīties no galējībām attiecībās ar mīļoto cilvēku, kaut arī diena viņu uz to mudinās. Viņa spriedumi solās būt asi, un diplomātija - nulles līmenī, tāpēc pat visnevainīgāko sarunu Auns var pārvērst strīdā. Lai nepavadītu dienu, skaidrojot attiecības ar partneri, Aunam sestdien vajadzētu mazāk satraukties un izrādīt savas emocijas. Pat ja viņam šķiet, ka viņam ir pilnīga taisnība. It visā.

Sestdien Vērsis būs spiests atcerēties par savu lietu finansiālo pusi un nepieciešamību tās sakārtot. Tas nepavisam nenozīmē, ka viņam būs problēmas ar naudu - vienkārši šai situācijai būs jāpievērš uzmanība. Sestdiena būs piemērota, lai tiktu skaidrībā ar personīgo budžetu, aprēķinātu peļņu un izstrādātu biznesa plānu nākamajām nedēļām vai dienām. Ievērojot šo padomu, Vērsis daudz iegūs!

Sestdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Vērsis spēs iegūt daudz pozitīvu emociju pat no visvienkāršākajām lietām - no kopīgas vakariņu gatavošanas, pastaigas parkā, grāmatas lasīšanas viens otram priekšā vai filmas skatīšanās. Patiesībā tieši to Vērsim vajadzētu darīt sestdien: aizmirst par problēmām, izbaudot katru minūti kopā. Un pats galvenais - neko nesarežģīt: šodienas laimes recepte Vērsim būs miers un bezrūpība.

Sestdien Dvīņu darbaspējas var pārsteigt pat viņus pašus, nemaz nerunājot par apkārtējiem. Aplūkojot jebkuru problēmu, Dvīņi spēs uz to koncentrēties un rezultātā atrast universālu pieeju. Zinātniskie pētījumi, mācības un vispār jebkurš darbs, kas prasa uzmanību, rūpību un pacietību, sestdien Dvīņiem izdosies labāk nekā jebkad agrāk. Taču garastāvoklis var būt svārstīgs: sestdien Dvīņi demonstrēs savu aizkaitinājumu ar iemeslu vai bez.

Sestdien Dvīņiem vajadzētu no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku. Nav svarīgi, vai viņi nesen iepazinušies un tik tikko pazīst viens otru vai dzīvo ilgu laiku kopā, šī diena būs lieliski piemērota, lai atvērtu sirdi un nodibinātu emocionālu kontaktu. Pat ja Dvīņi daudzus gadus ir precējušies, tam būs nozīme: pie savstarpējās sapratnes ir jāpiestrādā. Bez tās pat viskaislīgākās attiecības pamazām noplok.

Sestdien horoskopa zvaigznes iesaka Vēzim izvairīties no pārāk lielas apkārtējo uzmanības. Šodien Vēži nespēs sevi parādīt vislabvēlīgākajā gaismā, kas nozīmē, ka, ja laiks atļauj, labāk nogaidīt. Toties sestdiena Vēžiem būs ideāla diena, lai sagatavotos panākumiem nākotnē. Cītīgi strādājiet pie sava projekta, sagatavojiet nepieciešamos materiālus, pārdomājiet argumentus - kad pienāks laiks būt uzmanības centrā, varēsiet pozitīvi pārsteigt visus!

Sestdien Vēžiem nebūs viegli justies kā romantiķiem - diena nemaz uz to nemudinās. Tomēr, lai kaut ko izdarītu savas mīlestības labā, Vēzim sestdien nav jāiededz sveces vai jādodas cīņā ar pūķi. Var vienkārši izrādīt savam mīļotajam cilvēkam mazas, bet tik patīkamas uzmanības pazīmes - piemēram, pagatavojot gardas vakariņas. Vai arī uzdāvinot ko tādu, par ko viņš ilgu laiku sapņojis.

Sestdien Lauvai būs visas iespējas sastapties ar tādu retu un interesantu parādību kā déjà vu. Viņa iekšējā pasaule, fantāzijas, atmiņas un sapņi saplūdīs ar realitāti, izdzēšot robežas. Nebrīnieties, ja pēkšņi satiksiet kādu cilvēku no pagātnes vai kādu, kurš ir ļoti līdzīgs viņam. Vai arī pamanīsiet pazīstamas iezīmes pilnīgi nepazīstamā vietā. Ne tikai realitāte ietekmē mūsu iekšējo pasauli, bet arī otrādi. Sestdien Lauvai būs lieliska iespēja par to pārliecināties.

Sestdien zvaigznes Lauvai iesaka būt atklātam pret pretējā dzimuma paziņām - pat ja iepazīšanās tikko notikusi. Godīgums, patiesums, sirsnība, atvērtība - šīs īpašības sestdienas komunikācijā tiks novērtētas visvairāk. Ja Lauva noskaņosies uz uzticēšanās vilni, viņš to nenožēlos. Mēģinājums kaut ko noslēpt vai sagrozīt sestdien var viegli sanaidot Lauvu ar cilvēku, kurš viņam nav vienaldzīgs.

Sestdien Jaunavai jānoskaņojas darbam, taču viņai tas nenāksies viegli! Diena prasīs koncentrēt uzmanību un spēju tikt galā ar daudziem darbiņiem. Visu to Jaunava būs gatava demonstrēt, taču apkārtējie viņu atkal un atkal nokaitinās, apgrūtinot koncentrēšanos. Lai paveiktu visu, ko ieplānojusi, Jaunavai vismaz uz laiku vajadzētu paslēpties no trokšņa un kņadas. Klusa un noslēgta vieta, kur viņa var aizslēgt aiz sevis durvis ir tas, kas Jaunavai sestdien nepieciešams, lai gāztu kalnus!

Sestdien Jaunavai būs grūti valdīt savas spēcīgās emocijas visās dzīves jomās un galvenokārt mīlestībā. Impulsa ietekmē viņa spējīga uz neloģiskām un pat pārgalvīgām darbībām, kuras pati no sevis negaidīja! Šīs darbības var būt gan radošas, gan destruktīvas... Jaunavas mīļotajam cilvēkam sestdien būs jābūt pacietīgam un jāgaida, kamēr viņas nestabilais noskaņojums lēnām pāriet pats no sevis.

Sestdien Svari tieksies pēc patiesas un saturīgi dziļas komunikācijas! Vienkāršas, virspusējas sarunas var viņus kaitināt un pat raisīt aizvainojumu vai novest pie strīda. Tomēr, ja viņi vēlas tuvāk iepazīt kādu cilvēku, horoskopa zvaigznes iesaka Svariem neatlikt to uz citu dienu. Nav svarīgi, kas tas ir - Svaru mīļotais cilvēks, kolēģis vai tuvinieks. Aprunājieties ar viņu no sirds, uzziniet, ko viņš domā un pēc kā tiecas. Tas var būt pirmais solis ceļā uz jūsu īpašajām attiecībām.

Sestdien Svariem vajadzētu padomāt par to, vai viņi nav pārāk augstu pacēluši savu mīlestības cerību latiņu? Varbūt Svaru prasības kandidātiem uz viņu sirdi ir pārāk augstas? Zvaigznes sestdien aicina Svarus paskatīties uz lietām reālāk: pasaulē diez vai ir cilvēks, kurš pilnībā atbilstu viņu romantiskajiem sapņiem. Un, ja tā, tad, tā vietā, lai meklētu trūkumus potenciālajos līgavaiņos (līgavās), Svariem vajadzētu ieklausīties savu jūtu balsī.

Sestdien Skorpions var domāt, ka ar visiem spēkiem cenšas izvairīties no konfliktiem, taču konflikti paši viņu atrod. Strīdi, aizvainojums, konflikti - tas uzplauks visur, kur vien Skorpions parādīsies. Patiesībā tieši viņš būs pārpratumu iemesls: viņš būs emocionāls un uzliesmošanai pietiks ar nelielu dzirksteli! Ja Skorpions nevēlas pavadīt dienu strīdos, viņam vajadzētu mierīgāk reaģēt uz sīkām apkārtējo provokācijām un pašam neuzsākt strīdu “par neko”.

Sestdien Skorpions būs ļoti izvēlīgs, dzēlīgs un ar tieksmi piekasīties! Varbūt kritika viņam pašam šķitīs pamatota, taču Skorpiona burkšķēšana var kļūt par mīļotā cilvēka vai tuvinieku neapmierinātības un aizvainojuma avotu. Ja Skorpions nevēlas visu dienu veltīt tam, lai noskaidrotu, kuram ir taisnība un kurš ir vainīgs, viņam jāierobežo savs kritizētāja gars, it īpaši sīkumos.

Sestdien horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka neizvirzīt sev grandiozus uzdevumus un plānus. Šī būs diena, kad nekas nav jāpierāda - ne sev, ne citiem. Dažas lietas jau ir izdarītas, bet citas pagaidīs. Sestdien zvaigznes iesaka Strēlniekam paņemt pārtraukumu, atslābināties un atpūsties. Ja viņš nevar mierīgi nosēdēt uz vietas, jāuzņemas tas, kas neprasa lielu garīgo spēku - piemēram, mājas darbi. Vai vismaz jāsadala viens liels projekts vairākos vienkāršos posmos.

Sestdien Strēlniekam var nākties palīdzēt kādam mīlas lietās. Tā var būt draudzīga līdzdalība, padoms vai romantiskās pieredzes apmaiņa. Strēlniekam nevajadzētu samulst, nemaz nerunājot par izvairīšanos no šādas tēmas: sestdien viņš varēs pārliecināties, ka, pēc viņa iejaukšanās procesā divi cilvēki kļūs viens otram dārgāki un tuvāki. Tas nozīmē, ka visa pasaule kļūs nedaudz gaišāka.

Sestdien Mežāža kontakti ar apkārtējiem tiks samazināti līdz minimumam. Pie tā šoreiz būs vainīgs pats Mežāzis - viņam būs grūtāk nekā parasti komunicēt ar cilvēkiem. Ja viņš tomēr piespiedīs sevi uzturēt komunikāciju, maz ticams, ka no tā iznāks kas labs: viņa aizkaitināmība var izraisīt strīdus. Tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim sestdien paļauties tikai uz sevi: vislabāk šajā dienā viņam veiksies tajās lietās, kurās rīkojas vienatnē.

Sestdiena Mežāzim nebūs tā labākā diena attiecību uzlabošanai: jebkura sīkuma dēļ viņš būs gatavs apvainoties uz savu mīļoto cilvēku! Zvaigznes viņam piedāvā divas iespējas, no kurām izvēlēties - vai nu vispār nesatikties ar mīļoto cilvēku, vai arī mēģināt nebojāt sev un partnerim garastāvokli, piekasoties par sīkumiem. Pats sliktākais, ja Mežāzim tomēr neizdosies savaldīties: šī diena nav labākais laiks strīdiem.

Sestdien Ūdensvīrs sapratīs izteiciena “Visa dzīve ir teātris” nozīmi, jo izrādē viņam būs galvenā loma! Sajūta, ka viņš atrodas kā uz skatuves, prožektoru gaismā, visu dienu var vajāt Ūdensvīrus, liekot attiecīgi uzvesties - tas ir, demonstratīvi. Turklāt Ūdensvīrs sestdien var izmēģināt traģisko lomu, apkārtējiem liekot saprast, cik ļoti viņu nenovērtē un nesaprot. Lai traģēdija nepārvērstos par komēdiju, Ūdensvīram nevajadzētu sevi pārāk žēlot - ja tiešām ir kāds iemesls, ļaujiet citiem to darīt savā vietā.

Sestdien Ūdensvīriem būs iespēja ar kādu aprunāties par personīgo dzīvi! Draugs, radinieks vai pat kolēģis var viņu uzaicināt uz ļoti atklātu, uzticēšanās pilnu, konfidenciālu sarunu. Visticamāk, Ūdensvīrs uzzinās citu cilvēku mīlas attiecību noslēpumus, un pie viena varēs dalīties savā pieredzē šajā jautājumā. Sestdien Ūdensvīriem nevajadzētu kautrēties apspriest delikātas un pat "aizliegtas" tēmas. Galvenais ir vēlāk nejauši neizpļāpāt citu cilvēku noslēpumus.

Sestdien horoskopa zvaigznes Zivīm sola klusu dienu, kuru labāk pavadīt mājas darbos vai nākotnes plānu kalšanā. Sāciet tīrīšanu, sakārtojiet lietas plauktos un pie viena sakārtojiet savas domas. Zivīm derētu izvērtēt pēdējā laikā paveikto un pēc tam pārdomāt tuvākās nākotnes rīcības plānu. Vajadzētu izvairīties no komunicēšanas ar tuviem cilvēkiem - pat nelielas domstarpības var izraisīt nopietnus strīdus.

Sestdien pat mīlestībā Zivīm dominēs kreisā puslode - tas ir, smadzeņu zona, kas atbildīga par loģiku un prātīgu aprēķinu. Tas nozīmē, ka, runājot par jaunu iepazīšanos, Zivis sestdien izdarīs izvēli nevis par labu skaistām acīm, bet gan par spēju uzticēties. Ja Zivīm ir mīļotais cilvēks, būs vajadzīgs ne viens vien karsts skūpsts, lai Zivis sāktu domāt, kā parasti, ar sirdi, nevis prātu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!