Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 16. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auna dvēselē romantika visbrīnumainākajā veidā apvienosies ar praktiskumu un apdomību. Lai kādos mākoņos Auns lidināsies, kaut kur prāta dzīlēs atradīsies uzmanīgs grāmatvedis ar lielo rēķinu grāmatu. Šis grāmatvedis neļaus sapņojošajiem Auniem pastrādāt lielas muļķības.

Zvaigznes Aunam iesaka būt atklātam ar savu mīļoto cilvēku. Varbūt kaut kas attiecībās neapmierina? Vai arī Auns ir vienkārši noguris no rutīnas un gaida pārmaiņas? Ja tā, tad vajadzētu godīgi runāt ar partneri par savām šaubām un jūtām - trešdien viņš izturēsies pret Auna vārdiem saprotoši, neuztverot tos kā kritiku vai vēlmi viņu sāpināt.

Trešdien Vērsim būs labas iespējas bagātināt un dažādot savu iekšējo pasauli. Brīvo laiku var pavadīt tērzējot ar interesantiem cilvēkiem forumos, iegūt jaunas paziņas. Pārāk aktīvām darbībām diena neiedvesmos un darīšanu kārtošana Vēršos izraisīs apātiju un ritēs gausi. Tātad, kam vēl tērēt savu laiku, ja ne sarunām?

Mīlestībā Vērsis būs īpaši pievilcīgs. Lai savaldzinātu, pietiks ar to, ka Vērša uzvedība un izskats būs ar romantisku un noslēpumainu pieskaņu. Drēbēs un grimā nekādu košu krāsu - tikai mierīgi, zaigojoši toņi. Lai Vērša balss ir klusa, un kustības līganas - nolūkotais trešdien nevarēs pretoties tik aizraujošai kombinācijai.

Trešdien Dvīņu prātā dominēs akūtas paškritikas un pašrefleksijas lēkmes. Domas tā vien atgriezīsies pie neglaimojošā sprieduma: "vajadzēja rīkoties citādi" vai "tā ir tikai mana vaina". Centieties pārāk neaizrauties ar šādu sevis vainošanu. Pietiks ar secinājumu izdarīšanu nākotnei, lai vairs neatgrieztos pie šīs tēmas.

Dvīņi ar galvu ienirs mīlas pārdomās, fantāzijās un sapņos. Viņiem jau bija daudz iespēju dzīvē: Dvīņi palaida garām dažas no tām, taču ir daudz skaistu mirkļu, kurus atcerēties visu mūžu. Arī priekšā ir vēl daudz brīnišķīgu atklājumu! Dvīņiem vajadzētu trešdien vizualizēt vislolotākās mīlas fantāzijas un plānus - tas tām iedvesīs dzīvību un palīdzēs laika gaitā piepildīties.

Vēža dvēselē pamodīsies aktīvs teorētiķis, taču praktiķi pamodināt neizdosies. Vēzis riskē pavadīt visu dienu bezgalīgās pārdomās par to, kas, kā un kādā secībā viņam jādara. Tādu domu būs daudz, un tās visas būs pārsteidzoši labas. Tikai žēl, ka maz ticams, ka kāda no šīm idejām trešdien tiks īstenota.

Vēža izturēšanās mīlestībā būs vienkārša un dabiska. Tā diemžēl gadās tik reti! Tātad nekādu mokošu šaubu un retorisku jautājumu, piemēram, "mīl-nemīl?" un "kas notiks tālāk?" Trešdien Vēzim vajadzētu būt ļoti godīgam pret sevi un ieklausīties savas sirds balsī - tā pateiks, ko darīt un kā uzvesties, lai viss izdotos vislabākajā veidā.

Trešdien Lauva visu dienu centīsies turēt sevi grožos, nereaģējot uz kaitinošiem pārpratumiem, kuru solās būs daudz. Apkārtējie, kā par spīti, izturēsies neloģiski un nekonsekventi. Lauva, visticamāk, spēs savaldīties, bet dvēselē spriedze saglabāsies un burtiski pēc dienas vai divām tā kādā strīdā var izlauzties.

Zvaigznes iesaka Lauvai satikties romantiskā randiņā vietā, kur apkārt būs pēc iespējas vairāk cilvēku (tiesa, drošā attālumā, kā jau tagad ierasts). Tā varētu būt, piemēram, slidotava, parks vai jebkura cita vieta, kur uzlādēties ar pūļa enerģiju. Trešdien šāda emocionāla “uzlāde” var mazināt nogurumu.

Trešdien mēģinājumi iesaistīt Jaunavu lietās, kas neietilpst viņas tiešajos pienākumos, nevainagosies panākumiem. Arī pret saviem pienākumiem Jaunava izturēsies ne pārāk atbildīgi. Toties diplomātes talants izpaudīsies labi un tāpēc situācija viņai diez vai kaitēs. Diena solās paiet mierīgi, un visu problēmu risināšanu ar tīru sirdsapziņu var atlikt uz vēlāku laiku.

Jaunavai būs jābūt radošai, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto cilvēku. Varbūt ne tik sen starp viņiem bija konflikts vai nopietns pārpratums, un, lai arī šķiet, ka viss ir atstāts pagātnē, kaut kas traucē virzīties tālāk. Trešdien zvaigznes palīdzēs Jaunavai ne tikai saprast mīlas šaubu un problēmu izcelsmi, bet arī atrast tām radošu, nestandarta pieeju.

Trešdien Svariem var ienākt prātā grandioza ideja par savas mājas pārkārtošanu. Šī ideja visos aspektos būs jauka, taču kategoriski nav ieteicams to īstenot. Svari nemaz nesatrauksies par to, cik reāli ir šie plāni, un radošā uzrāvienā var pat aizdomāties līdz nesošās sienas nojaukšanai vai kā citādi pārkāpt visus būvnormatīvus un noteikumus.

Zvaigžņu atrašanās trešdien Svariem saka, ka ir pēdējais laiks mainīt viedokli par savām romantiskajām attiecībām. Varbūt cilvēks, kas viņiem ir Visuma centrs, faktiski netiek galā ar šo lomu? Varbūt viņš nav īstā Saule, bet tikai maza zvaigzne galaktikas nomalē? Ja Svari klusībā tam piekrīt, trešdien ir laiks atbrīvoties no rozā brillēm. Citādi Svari var nokavēt tikšanos ar kādu, kurš daudz vairāk ir viņu mīlestības vērts.

Trešdien visas Skorpiona domas un plāni izcelsies ar neparastu dziļumu un spilgtumu. Nav svarīgi, ka šīs idejas, visticamāk, nekad nepiepildīsies. Nu un kas? Galu galā arī sapņošana var būt noderīga. Šī diena sola sagādāt daudz priecīgu mirkļu tiem Skorpioniem, kuriem piemīt radoša iztēle. Arī pārējiem diena būs diezgan laba.

Skorpionam būs grūti atrast līdzsvaru starp saprāta balsi un jūtām. Ko darīt, ja loģika čukst vienu, bet intuīcija un jūtas gandrīz tieši pretējo? Trešdien attiecībās ar mīļoto cilvēku Skorpions var droši uzticēties sirdsbalsij, tas ir, intuīcijai - tā pateiks pareizo ceļu.

Trešdiena Strēlniekam solās paiet diezgan mierīgi, taču šis mierīgums būs mānīgs. Patiesībā Strēlnieks uz brīdi vienkārši vēlēsies aizmirst finansiālās vai attiecību problēmas. Dažreiz acu aizvēršanas politika var būt noderīga, tikai neaizmirstiet, ka pašas problēmas nekur nepazūd, un tās joprojām būs jāatrisina. Bet ne trešdien.

Strēlniekam vajadzētu uz brīdi aizmirst arī sen krātās mīlas problēmas un raizes. Par to nevar domāt visu laiku! Reizēm vienkārši ar gribas piepūli jāizmet šīs domas no galvas, ļaujot notikumiem attīstīties savā gaitā. Trešdien, iespējams, tie iegūs viņam labvēlīgāku pagriezienu.

Trešdien Mežāža dvēselē burbuļos pamatīgs katls ar pretrunām. No vienas puses, viņš vēlas būt savaldīgs un atturīgs, no otras puses, maz ticams, ka viņam tas izdosies. Ja Mežāzis nevēlas, lai dvēselē tiktu norauts katla vāks, tad nevajadzētu mēģināt slēpt savas emocijas. Trešdien Mežāzim būs labāk uzreiz pateikt cilvēkam acīs visu, ko viņš par viņu domā, nekā mēģināt nogludināt situāciju.

Mežāzim būs vajadzīgs viss maigums un visa pacietība, uz kuriem viņš spējīgs! Mīļotajam cilvēkam viņš būs nepieciešams, un tā ir lieliska iespēja ne vārdiem, bet darbiem parādīt savu attieksmi. Mežāzim vajadzētu atbalstīt partneri, parādīt viņam, ka viņš ir blakus. Šī diena var būt pagrieziena punkts Mežāža attiecībās. Patiesi mīlošu pāri tāda pieredze tikai satuvinās, bet, ja attiecībās ir plaisa, katrs var beidzot aiziet uz savu pusi.

Trešdien zvaigznes mudinās Ūdensvīru rāmi peldēt pa straumi, nepievēršot uzmanību visādām problēmām un pārpratumiem. Pat no tiem gadījumiem, kad nepieciešama steidzama iejaukšanās, viņš vēlēsies distancēties. Tā līdz vakaram Ūdensvīrs atradīsies šajā laimīgajā, mierīgajā stāvoklī. Vakarā viņš var būt pārsteigts, atklājot, ka problēmas nav atrisinājušās pašas un nekur nav pazudušas. Agrāk vai vēlāk tās būs jāatrisina.

Toties zvaigznes Ūdensvīriem dāvās priecīgu noskaņojumu un veiksmi mīlestībā! Nebrīnieties, ja uz ielas svešinieki uzsmaidīs Ūdensvīriem: laime ir lipīga. Arī viņš pats, visticamāk, nespēs noslēpt plato smaidu sejā. Noskaņojums liecinās, ka Ūdensvīrs iet pareizajā virzienā, ieklausoties savā sirdsbalsī.

Trešdien Zivīm būs grūti paturēt emocijas un vēlmes pie sevis. Paslēpt galvu smiltīs un mēģināt savaldīt savus impulsus diez vai izdosies - jūtas ik pa brīdim neatlaidīgi atgādinās par sevi un centīsies izlauzties. Labākais padoms trešdien Zivīm ir atrast jūtām drošu zibensnovedēju.

Trešdien un tuvākajā laikā Zivis gaida ļoti auglīgs, radošs periods! Viņas vai plīsīs no idejām visās dzīves jomās - sākot no darba līdz mīlestībai. Daudzus no šiem plāniem būs daudz vieglāk īstenot, ja Zivis tajos dalīsies ar savu mīļoto cilvēku. Nav svarīgi, vai viņš sniegs reālu palīdzību vai "tikai" morālu atbalstu - ar viņa līdzdalību Zivju potenciāls spēs pacelties vēl nebijušos augstumos!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!