Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 16. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem gaidāma saspringta diena. Jums nāksies cīnīties ar neuzticību, apmānu, melīgiem solījumiem un citām tamlīdzīgām izpausmēm. Lai izvairītos no sāpīgas vilšanās, esiet ļoti piesardzīgi un uzmanīgi. Sevišķi rūpīgi sekojiet lietām un jautājmiem, kas saistīti ar naudu un svarīgiem dokumentiem.
Vakarā spriedzes mazināšanai izbaudiet kādu relaksējošu procedūru, kas jums pašiem vairāk iet pie sirds.

Vērsis

Šī diena Vēršiem nesola neko īpašu un ievērības cienīgu, tomēr pret dažādiem darbiem un projektiem, kas veicami kolektīvi, izturieties ar piesardzību. Nelidinieties pa mākoņiem un nedzīvojiet iluzijās, pretējā gadījumā iespējami reāli finansu zaudējumi. Nepaļaujieties uz citu viedokli un lēmumiem, cik vien iespējams, visu izlemiet paši.
Diena piemērota, lai dotos tālākos izbraucienos, komandējumos, ceļojumos. Tie visi būs veiksmīgi.

Dvīņi

Dvīņiem šodien nāksies risināt problēmas, kas saistītas ar ģiemeni un tuviniekiem. Visās situācijās rīkojieties gudri, kā arī izmantojiet savu šarmu un runas māku, tad visu atrisināsiet mierīgā ceļā. Arī rezultāts būs labvēlīgs jums. Neprecētajiem Dvīņiem zvaigznes šodien iesaka izvairīties no mīlas dēkām,- tās nebeigsies labi.
Ja ir iespējams, vairāk laika pavadiet svaigā gaisā.


Vēzis

Vēžiem šodien ieteicams ar sparu mesties darbos, tā kā pretējā gadījumā gaidāmi daži sarežģījumi. Profesionālā sfēra paņems daudz spēka. Jums nepieciešams svaigs skatījums uz lietām un jauni risinājumi ierastajiem darbiem un pienākumiem. Šīs dienas plānus un darāmā secību pārdomājiet ļoti rūpīgi. Kļūdas, ja tādas ielaidīsiet svarīgās lietās, piedotas netiks.
Vakars un tā izklaides ir jūsu pašu ziņā.

Lauva

Lauvām, lai izvairītos no finansu zaudējumiem un sarūgtinājuma brīžiem, ieteicams būt uzmanīgiem un piesardzīgiem. Sevišķi piedomājiet pie lietām un darbībām, kas saistītas ar naudu. Šodien nav vēlams veikt iepirkumus, slēgt svarīgus līgumus, izskatīt būtiskus jautājumus, kā arī parakstīt svarīgus dokumentus. Iespējama arī vilšanās personīgajā dzīvē vai kādā tuvā cilvēkā. Mēģiniet apslāpēt savas jūtas, greizsirdību vai dusmas. Jūsu aizdomas, visticamāk, nav pamatotas.

Jaunava

Jaunavām šī būs grūta un saspringta diena. Netrūks ne darba, ne problēmu. Lai visu paveiktu un tiktu veiksmīgi galā ar problēmām, nepieciešama citāda pieeja lietām. Ja darīsiet un domāsiet kā parasti, cerētā rezultāta nebūs. Zvaigznes brīdina, ka jūsu pārbaudījumu laiks vēl nav beidzies. Tāpēc šobrīd vēlams meklēt jaunus ceļus un risinājumus, kā arī jaunus domubiedrus un savu ideju atbalstītājus.
Vakaru ieteicams pavadīt ārpus mājas. Tas gan uzlabos noskaņojumu, gan arī noņems dienas laikā uzkrāto spriedzi.

Svari

Svariem šī diena nav laba un kaut kādā ziņā pat bīstama. Centieties neķerties pie jaunu projektu realizācijas, nestrādājiet ar grandioziem plāniem, kā arī neuzticieties solījumiem un zvērestiem darba lietās. Visticamāk, tas viss ir tukšas runas, kas vēlāk sola tikai liekus satraukumus.
Toties seksuālajā dzīvē zvaigznes šodien Svariem sola veiksmi un jaukus brīžus. Izmantojiet to, lai dienas noslēgums kaut nedaudz ļautu atslābināties un aizmirst dienā piedzīvoto.


Skorpions

Arī Skorpioniem pienācis laiks domāt par veselību. Ja vien ir iespējams, pavadiet šo dienu vai vismaz dienas otro pusi mājās. Veiciet vispārprofilaktiskus un atveseļojošus pasākumus. Noderīga būs akupunktūra vai masāža. Piedomājiet pie sava uztura: nepārēdieties, nelietojiet smagu barību, lietojiet vitamīniem un minerālvielām bagātus produktus.
Vakaru pavadiet kopā ar savu mīļoto personu romantiskā gaisotnē, arī tas palīdzēs atgūt spēkus un uzņemt enerģiju.

Strēlnieks

Šī diena prasīs no jums daudz spēka un enerģijas. Negaidītas problēmas, nelabvēlīgu apstākļu sakritība, kā arī citas pēkšņi radušās problēmas profesionālajā darbībā, prasīs izturību, izdomu un pacietību. Centieties neņemt neko pārak tuvu pie sirds- tik un tā viss, ko šodien darīsiet, vēlamo rezultātu nesniegs. Tāpēc labāk nomierināties un ieņemt nogaidošu pozīciju. Tuvinieki, labi draugi un ģimene jūs sapratīs un atbalstīs. Bet kas gan var būt svarīgāks par sirdij tuviem un mīļiem cilvēkiem? Izbaudiet viņu rūpes un mīlestību.

Mežāzis

Mežāžiem šodien netrūks azarta un enerģijas. Jūs jutīsiet spēku pieplūdumu, kas palīdzēs realizēt visu iecerēto. Pastiprināsies arī jūsu aura. Taču neuzstādiet sev globālus mērķus. Risks neattaisnosies nevienā jomā- ne biznesā, ne darbā, ne privātajā dzīvē. Tāpat nav pieļaujama pārslodze un kāre pēc piedzīvojumiem. Parūpējieties par savu veselību, pretējā gadījumā spēki izsīks pārāk ātri. Atrodiet laiku atveseļojošām procedūrām, sportam un pastaigām svaigā gaisā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri šodien var doties garās pastaigās, izbraukumos, ceļojumos, komandējumos. Sevišķi to darīt ieteicams tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuriem jau kādu laiku kārojas pārmaiņas un jauni iespaidi. Visticamāk, jūs tiešām gaida ne tikai jauni iespaidi, bet arī piedzīvojumi un pat jaunas intereses un aizraušanās. Tāpat iespējamas jaunas darījumu attiecības, kas sola veiksmi nākotnē.


Zivis

Zivīm pienācis garīgu pārdzīvojumu un meklējumu laiks. Vēlams attīrīt savu organismu, pievērsties dvēseliskām lietām, apmeklēt dievnamu. Atlaidiet savas uzkrātās problēmas, piedodiet un samierinieties ar to, kas sāp. Ir pienācis brīdis atbrīvoties no visa, kas nomāc. Kļūstiet brīvi savā garā un dvēselē! Vērtīgi būtu atzīt arī savas, ne tikai citu, kļūdas. Vēlams nepārslogot sevi ar smagu fizisku darbu. Diena piemērota radošiem procesiem.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls