Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 15. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien visas dienas garumā Auns izjutīs vēlmi tikt galā ar aktuālākajām un ne tik aktuālajām problēmām. Galvenais, lai šī tieksme nejauši nepārmestos uz attiecību skaidrošanu ar kādu. Daudz labāk to izmantot, lai sakārtotu sakrājušos risināmos jautājumus. Pie viena Auniem derētu sakārtot lietas somā vai rakstāmgalda atvilktnē - tur otrdien varēs atrast to, kas tika uzskatīts par neglābjami zudušu.

Auns būs noraizējies, ka mīļotais cilvēks var mēģināt uzspiest savu viedokli vai piespiest rīkoties tā, kā izdevīgi viņam. Otrdien Auns nebūs gatavs kompromisiem, nemaz nerunājot par padevīgu piekāpšanos. Tas var izraisīt strīdu un diskusijas, taču, ja Auna argumenti būs pamatoti, agrāk vai vēlāk partnerim tie būs jāpieņem. Nākotnē tas palīdzēs izvairīties no daudzām problēmām attiecībās.

Otrdien Vērša galvenais ienaidnieks var būt viņa paša mēle! Nevajag visiem sacīt acīs ko domā. Pat ja nav nodoma kādu aizvainot, otrdien var nejauši aizskart kāda smeldzošo brūci. Sacīt, ko domā - tas, protams, ir labi. Bet domāt, ko runā, arī nenāk par sliktu.

Vērsim otrdien vajadzētu izdarīt ko labu sev. Sen jau ir laiks! Citādi viņš vienkārši galīgi nodzīs sevi. Vai Vērsis domā, ka pēdējā laikā viņam ir pārāk daudz saistību pret citiem un pārāk maz - pret sevi? Ir pienācis laiks to mainīt: atslābinieties, veltiet šo dienu atpūtai kopā ar mīļoto cilvēku. Ja otrdien Vērša uzmanību prasa darbs vai steidzami jautājumi, varbūt paņemt brīvu dienu vai pat īsu atvaļinājumu?

Otrdien Dvīņu pašcieņa tiks pakļauta nopietniem pārbaudījumiem. Diena solās būt piepildīta ar daudziem karstiem strīdiem. Turklāt Dvīņiem būs tieksme saskatīt aizskarošus mājienus pat tur, kur patiesībā no tiem nav ne smakas. Ja nevēlaties pavadīt visu dienu konfliktos, jāizvairās no strīdīgām tēmām.

Otrdiena saskarsmē ar mīļoto cilvēku sola Dvīņiem līdzsvaru un jūtu harmoniju. Pat ja pēdējā laikā Dvīņu attiecībās viss nav bijis gludi vai arī viņiem vienkārši nav bijis pietiekami daudz laika, ko veltīt vienam otram, otrdiena būs maiguma, romantikas un mīlestības svētki, kurus būtu neprāts palaist garām.

Otrdien Vēzim labāk nepieņemt svarīgus, atbildīgus lēmumus. Lietderīgi visu vēlreiz pārdomāt, pirms paust savu viedokli un vēl jo vairāk – pirms sākt rīkoties. Tomēr, ja situācija prasa radikālus pasākumus, šī būs lieliska diena, kad ķerties pie lietas!

Vēzim jāmēģina atrast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku. Zvaigznes saka priekšā, ka šobrīd viņiem ir dažāds viedoklis par attiecībām: atšķirībā no partnera Vēzis ir pietiekami nopietni noskaņots. Lai nonāktu pie kopsaucēja, vajadzētu no sirds aprunāties. Vēzim vajadzētu pastāstīt par savām jūtām, bet neaizmirstiet pārrunāt arī tīri praktiskos attiecību aspektus.

Otrdien Lauva būs pārsteigts, atklājot, ka viņam ir tieksme uz puritānismu. Šajā dienā viņa uzskati par pieklājības noteikumiem var būt diezgan saasināti. Divdomīgi joki un rupji mājieni (nav svarīgi, kam tie adresēti) kaitinās Lauvu un radīs vēlmi tūlīt pat dot pretsparu. Tā jau nav tālu līdz strīdam!

Otrdien un tuvākajās dienās galvenajam Lauvas vārdam mīlestības lietās jābūt "kompromiss"! Protams, nav pienākuma vienmēr piekāpties mīļotajam cilvēkam un var nedaudz pastrīdēties par to, kā pavadīt nedēļas nogali vai kādus pirkumus veikt. Tomēr, ja Lauva redz, ka partneris ko ņēmis pie sirds, nevajadzētu viņu ķircināt un spēlēt uz nerviem. Lauvai vajadzētu piekāpties vai vismaz izlikties, ka to dara. Vēl labāk - atrodiet variantu, kas der abiem.

Otrdien Jaunavai labāk neparādīties publiski. No vienas puses, šajā dienā gribēsies komunicēt, no otras puses, pastāv liels risks, ka sarunas var pārvērsties nepatīkamā attiecību skaidrošanā. Jaunavas pašapziņa otrdien būs tik saasināta, ka tas uz ilgu laiku var atstāt dvēselē nepatīkamas nogulsnes.

Jaunavai var rasties kārdinājums pastrīdēties arī ar mīļoto cilvēku. Maz ticams, ka viņai izdosies noslēpt no partnera savu slikto noskaņojumu. Tomēr, lai izvairītos no pārpratumiem, ir vērts dalīties savās domās un jūtās ar mīļoto cilvēku: viņam ir svarīgi zināt, ka Jaunavu nokaitinājuši apstākļi, nevis viņš! Ja Jaunava otrdien neizkliedēs viņa bailes, mīļotajam cilvēkam būs visas morālās tiesības uz viņu apvainoties.

Lai šī diena Svariem paietu pozitīvi, vislabāk tai sagatavoties vakarā un kārtīgi uzkopt māju. Nekas Svarus otrdien nekaitinās vairāk kā nekārtība un netīrība dzīvoklī. Pat niecīgas drupatas uz galda otrdien var sabojāt Svaru garastāvokli visai dienai. Savukārt tīrība Svarus noskaņos uz pozitīvu dienu.

Mīlas lietu zvaigznes aicina Svarus uzklausīt, ko iesaka paziņas un draugi. Tiek uzskatīts, ka attiecības un jūtas ir joma, kurā jāuzticas tikai savai sirdij. Tomēr, ja Svari nonākuši strupceļā vai nezina, kā uzvesties tālāk, otrdien var ņemt vērā to pieredzi, kuri piekrīt tajā dalīties. Varbūt Svariem paveiksies, un viņiem tiks sniegti gatavi praktiski padomi. Pat ja nē, sarunā viņiem var ienākt prātā kāda lieliska ideja.

Otrdien Skorpionu var nomocīt visdažādākie jautājumi, kuru svarīgums un praktiskā vērtība salīdzināma ar sakrālo dzīves jēgas jautājumu. Ja Skorpions nevēlas visu dienu pavadīt bezjēdzīgās šaubās, labāk noskaņot smadzenes uz kaut ko vienkāršāku un praktiskāku. Lai diena netiktu sabojāta, nemēģiniet citiem izteikt kādus aizrādījumus! Tas visu tikai pasliktinās.

Mīlas lietās Skorpionam paredzama diezgan neparasta un pretrunīga diena. Kādā brīdī viņam var šķist, ka cīņa par mīļotā sirdi ir zaudēta. Tomēr padoties ir pāragri - Skorpionam jāgatavojas tam, ka otrdien situācija jebkurā brīdī var radikāli mainīties. Pastāv iespēja, ka viss labākais šajās attiecībās vēl tikai priekšā, un Skorpionam būs iespēja par to pārliecināties.

Strēlniekam otrdien ir visas iespējas atrast atbildi uz sakramentālā jautājuma: "Kur paliek nauda un no kā rodas putekļi?" pirmo daļu. Tikai žēl, ka ar atbildi vien šeit nepietiek. Būtu jauki atrast veidu, kā kaut kā aizlāpīt šo noplūdi, pirms tas Strēlnieka maku pārvērš par īstu melno caurumu. Tikai nevajag otrdien par šo tēmu skaidrot attiecības ģimenē - no tā būs daudz vairāk trokšņa un nervu bojāšanas kā skaidrības.

Otrdien un tuvākajās dienās zvaigznes Strēlniekam mīlestībā iesaka nesteidzināt notikumus. Pat ja viņš skaidri zina, kas jādara, un raujas kaujā, pagaidām labāk savaldīt dedzību vai vēl labāk - apstāties. Otrdien Strēlnieks ar savu uzstājību var aizbaidīt mīļoto cilvēku.

Otrdien Mežāzis precīzi zinās, kas, kam un kādā secībā jādara. Apkārtējie to nezinās, tāpēc Mežāzim būs jāmudina, jāpārliecina un jāpierāda viņiem savs viedoklis. Konflikti arī var gadīties. Tad varbūt nevienam nekas nav jāpierāda? Bez tā Mežāža otrdiena būs daudz produktīvāka un mierīgāka.

Mīlestības jautājumos Mežāzim ir pienācis laiks atzīt sev ko svarīgu. Vai ir vērts slēpt savas patiesās jūtas no sevis, it īpaši tāpēc, ka agri vai vēlu tās tomēr kļūs acīmredzamas - gan viņam, gan citiem? Tāpēc otrdienu vajadzētu veltīt pašanalīzei. Vismaz jāmēģina saprast savas rīcības patiesos motīvus, un tad Mežāzis, iespējams, uzzinās par sevi un savu izredzēto ko negaidītu.

Labākais, ko Ūdensvīrs var otrdien darīt, ir veltīt dienu sev! Atrast laiku sporta nodarbībām, skaistumkopšanas salonam u.tml. Būtu jauki ieiet aromātiskā vannā. Toties jaukties citu cilvēku lietās otrdien Ūdensvīriem nevajadzētu - tas nebeigsies ne ar ko labu.

Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem dalīties savās slēptākajās fantāzijās ar mīļoto cilvēku. Tas būs īpaši noderīgi, ja attiecības pārdzīvo stagnācijas vai pat lejupslīdes periodu. Kad nav ko zaudēt, ir laiks iegūt! Ūdensvīram otrdien vajadzētu uzzināt, ko partneris vēlas drosmīgākajos sapņos, un pretī dalīties ar savām vēlmēm. Tas palīdzēs gan pārvarēt krīzi, gan iedvest attiecībās kaisli un jutekliskumu.

Otrdien Zivju plāni būs vērsti uz baudas un prieka meklējumiem. Un ne tikai dvēseliskās baudas. Daudz ticamāk, ka jau no paša rīta Zivju prātā iezagsies nodevīga doma apēst kaut ko garšīgu un nebūt ne veselīgu. Uzmanīgi! Tas ir liels drauds figūrai!

Otrdiena ir laba diena, lai padomātu par attiecību izredzēm ar mīļoto cilvēku. Vai viņiem ir nākotne? Vai arī viņi jau ilgu laiku ir nonākuši strupceļā? Ja Zivis otrdien godīgi sev atbildēs uz šiem jautājumiem, viņām kļūs skaidrs, kā rīkoties.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!