Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Horoskopi 15. novembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Diena enerģētiski nav viegla, taču jūs varat aizdomāties par jaunām iespējām savā dzīvē un ļauties sapņu vilinājumam. Pēc iespējas vairāk laika veltiet lietām un darbiem, kas jūs aizrauj un dara priecīgu. Mēģiniet atrasties starp interesantiem un patīkamiem cilvēkiem. Netērējiet laiku sīkām un nenozīmīgām lietām, pievēršoties būtiskajam.
Vakarā esiet mājās, atcerieties par kādu savu piemirstu hobiju.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Šī ir laba diena jaunu zināšanu apgūšanai, ceļojumiem, senu sapņu realizācijai, kā arī mīlestībai. Daudzi no jums šodien saņems kādu patīkamu pārsteigumu. Tā var būt taustāma dāvana, finansiāls guvums vai uzmanības izrādīšana no pretējā dzimuma puses.
Zvaigznes iesaka pievērsties savai veselībai. Nelietojiet alkoholiskos dzērienus, nikotīnu un neveselīgu pārtiku. Otrā dienas pusē atrodiet laiku nelielam skrējienam pa parku vai vismaz veiciet garāku pastaigu svaigā gaisā.
Dienas nobeigumā padomājiet par roamantisku tikšanos ar kādu jauku personu.

Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Neķerieties pie jauniem projektiem, taču esiet aktīvi un darbīgi jau esošajās lietās. Netērējiet laiku tukšām runām un garlaicīgiem pasākumiem, pat, ja tie ir obligāti. Vienkārši ignorējiet to, kas jūsu dzīvē ir lieks.
Vakarā varat doties izkliadēties ārpus mājas kopā ar draugiem. Vientuļajiem Dvīņiem šodien pastāv liela iespēja satikt kādu simpātiju, ar ko pavadīt ne tikai šo vakaru, bet arī veidot kopīgas attiecības.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Nebaidieties ne no kā,- jums netrūks ne enerģijas, ne iespēju. Celieties, ejiet, dariet, un jums viss izdosies. Visām lietām un jautājumiem pieejiet praktiski, pievērsiet uzmanību niansēm un pieņemiet tālredzīgus lēmumus.
Šodien ir svarīgi neieslīgt melanholijā, kā arī izvairīties no nepamatotām bailēm un iztēles māņiem- tie tikai truacēs veiksmīgai lietu realizācijai.
Vakarā būtu labi pastaigāt svaigā gaisā, sakopot savas domas un spēkus.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Spēsiet viegli un bez piepūles realizēt visus savus plānus un nodomus. Ja nepieciešams atbalsts., arī to rīta pusē saņemsiet bez problēmām. Izmantojiet šo laiku, lai pietuvinātos kādam savam mērķim vēl par kādu krietnu sprīdi.
Otrā dienas puse ir enerģētiski smagāka, līdz ar to šajā laika periodā nevajadzētu plānot neko ar finansēm saistītu. Varat padarboties ar saviem hobijiem, pievērsties nepieciešamās informācijas meklēšanai, kontaktiem ar mīļoto cilvēku.
Vakaru, ja vien iespējams, pavadiet pie dabas.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Diena nebūs viegla, var sākt aktivizēties jūsu nelabvēļi un konkurenti. Ar tiem cilvēkiem, kuri jums ir svarīgi, meklējiet kompromisa variantus. No jūsu izturības un spriešanas spējām būs atkarīgs tas, kā notikumi risināsies turpmāk- būsiet ieguvēji vai zaudētāji. Esiet aktīvi, nesēdiet malā un negaidiet, kad kāds visu atrisinās jūsu vietā. Tikai jūs pats varat būt savas laimes kalējs.
Vakarā sagādājiet sev kādu prieciņu: garšīgas vakariņas, tikšanos ar mīļoto cilvēku vai kultūras pasākumu.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svariem šī diena solās būt divējāda, piepildīta ar dažāda veida pārsteigumiem, kā patīkamiem, tā arī ne visai. Daudz spēka un enerģijas prasīs ģimenes problēmas, taču galā ar tām tiksiet.
Ievediet kārtību savās lietās- gan darba, gan privātajās. Ir laiks pārskatīt padarīto, izdarīt secinājumus un izlabot iepriekš pieļautās kļūdas.
Bez vajadzības netērējieties. jūsu stāvoklis šobrīd nav tik stabils, lai varētu atļauties liekus izdevumus.
Vakaru pavadiet kopā ar savu mīļoto cilvēku. Ja tāda nav, atliek tikai pievērsties radošām izpausmēm.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Laba diena ražīgai atpūtai darbojoties mājās. Sevišķi labi būtu pārskatīt iepriekšējās nedēļas veikumu, pielabot kļūdas un domāt par nākamajiem soļiem veiksmīgas darbības realizēšanā. Ja saskaraties ar problēmām, droši metieties cīņā- šodien viss izdosies un šķēršļi tiks veiksmīgi pārvarēti.
Varat iegādāties mākslas priekšmetus, antikvāras lietas, grāmatas un rotaslietas, taču izvairieties no elektrotehnikas pirkumiem.
Otro dienas pusi vēlams veltīt savai ģimenei




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Šodien nekādas lielas pārmaiņas vai notikumi jūsu dzīvē nav gaidāmi. Un tomēr esiet uzmanīgi- vērtīga informācija var būt noderīga jebkurā laikā.
Visu apkārt notiekošo uztveriet aukstasinīgi, centieties saglabāt mieru jebkurā situācijā- pastāv liela konfliktsituāciju iespējamība, no kurām izvairīties var palīdzēt tikai saprātīga pieeja ikvienam jautājumam.
Vīriešiem- Strēlniekiem mājās veicamo pienākumu vietā būtu vēlams izvēlēties mīlas priekus, taču tikai ar pazīstamu personu. Pretējā gadījumā notikumi var risināties ne jums par labu.
Vakaru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāzim šodien vajadzētu pēc iespējas vairāk kontaktēties: darba kolektīvā, ar domubiedriem un draugiem, kā arī ģimenes locekļiem. Sarunas jums palīdzes atbrīvoties no uzkrātās spriedzes, kā arī rosinās jaunām idejām.
Šī ir laba diena savu plānu realizācijai, līgumu slēgšanai un jauniem darījumiem. Savu darbu veiciet rūpīgi un iztieciet bez liekas lielības. Tālākā veiksme ir atkarīga no jūsu centības un darba spara.
Vakarā padomājiet par izklaidēm un prieka gūšanu ārpus mājas kopā ar labiem draugiem vai mīļoto cilvēku.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Rīta cēliens nebūs viegls, taču tikai no jums atkarīgs, kā veidosies šī diena. Ja būsiet labā un pacilātā garastāvoklī, viss vairāk vai mazāk izdosies; ja skumsiet un nīgrrosieties- nekas labs nesanāks, un arī darbi neies kā vajadzētu. Tāpēc saņemiet visu savu gribasspēku un smaidiet. Ja ļoti vēlēsieties, jums tas noteikti izdosies.
Ja tiksiet galā ar šīs dienas grūtībām, pēc tam vēl ilgi jums smaidīs veiksme.
Vakarā meklējiet cilvēkus unvietas, kas jūs iedvesmo un dara laimīgus.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Šodien lielas problēmas nav gaidāmas, taču ar sīkām nāksies sastapties. Sevišķi tas attiecināms uz privāto dzīvi un finansu jautājumiem. Visu varēsiet atrisināt, ja katram jautājumam pieesiet racionāli un radoši. Attiecībās ar bērniem, ja jums tadi ir, meklējiet kopīgas intereses.
Varat apsvērt visus savus līdzšinējos plusus un mīnusus, novērtēt patreizējo situāciju un pievērsties nākotnes plānu kalšanai. Vakarā ieteicams veikt organismu attīrošas procedūras, kā arī pavadīt kādu brīdi ar savai dvēselei un noskaņojumam tuvu cilvēku. Ja jums tāda nav, pievērsieties radošām izpausmēm.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls