Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 14. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Auniem vajadzētu nodarboties ar kaut ko intelektuāli noderīgu. Tas viņiem padosies vislabāk un arī sagādās prieku. Ja slinkums risināt uzdevumus vai lasīt viedas grāmatas, var vienkārši virtuāli paklejot pa muzejiem, Vikipēdiju u.tml.

Auns kā īsts komandieris varēs pārlūkot savas mīlas kaujas lauku un izstrādāt ģeniālu uzbrukuma plānu! Ja viņa personīgajā dzīvē ir par ko cīnīties, pirmdiena būs lieliska diena, lai pārdomātu pavedināšanas taktiku un stratēģiju. Protams, šis plāns vēl ir jāīsteno, un tas nenotiks uzreiz, bet jau sniegs Aunam azartisku medību sākuma sajūtu.

Pirmdien Vēršus nekas nekaitinās vairāk, kā citu izplatītās daudzreiz atkārtotās internetā klejojošās gudrības! Jebkura viņu acīs izskatīsies nodeldēta, nevietā un vispār - stulba. Apkārtējie, pēc Vērša domām, visu laiku balansēs starp stulbumu un banalitāti. Tā jau var ticību cilvēcei pazaudēt! Vienīgais, kas pirmdien ļaus Vērsim saglabāt optimismu, ir viņa paša inteliģence. Nu, ja citi tam nepiekrīt, tā ir viņu problēma.

Vērša mīļotais cilvēks spēs viņu patīkami pārsteigt! Varbūt Vērsis bija skeptiski noskaņots par dažām partnera idejām un plāniem, taču pirmdien būs iespēja pārliecināties, ka viņam taisnība. Mīļotais cilvēks spēj sajust pat vissmalkākās attiecību nianses, tāpēc Vērsim ar viņu jārunā par to, kas satrauc - var saņemt patiešām labus padomus.

Dvīņu galvenais panākumu noslēpums pirmdien būs vienkāršība! Tikai žēl, ka Dvīņi paši mēdz domāt savādāk, riskējot aizrauties ar nevajadzīgi sarežģītām shēmām un plāniem. Jebkuru jautājumu pirmdienā Dvīņi sarežģīs tā, ka riskē apmaldīties savās domās. No tā nebūs nekāda labuma. Pats galvenais - nevajag meklēt sarežģītus citu cilvēku uzvedības skaidrojumus - viss ir daudz vienkāršāk, nekā šķiet!

Zvaigznes Dvīņiem, kuri plāno romantisku vakaru, iesaka izvirzīt partnera vēlmes priekšplānā. Lai viss būtu, kā vēlas viņš. Iespējams, romantisku vakariņu vietu ieņems pikniks pilsētas parkā uz soliņa, taču, atsakoties no savām interesēm, Dvīņi diez vai to nožēlos. Tāds eksperiments palīdzēs satuvināties ar mīļoto cilvēku un labāk iepazīt vienam otru, un vēl iegūt svaigus, varbūt pat ekstrēmus iespaidus.

Pirmdien Vēzis var sajust neizskaidrojamu mīlestību pret matemātiku. Uzdevumi, kas citreiz būtu šķituši garlaicīgi, būs ne tikai vieglāk atrisināmi, bet arī intelektuāli patīkami. Tās var būt arī krustvārdu mīklas.

Ja pēdējā laikā Vēzis meklējis ideālas attiecības vai vismaz domājis par tām, tad pirmdien viņam būs iespēja beidzot saprast, kā pietrūkst pilnīgai laimei. Varbūt viņam kaut kas jāmaina sevī? Vai arī tajā, kuru viņš mīl? Vai savā rīcībā? Neatkarīgi no atbildes uz šo jautājumu, tas palīdzēs Vēzim identificēt problēmu un nospraust iespējamos veidus, kā to atrisināt. Stratēģija, kuru viņš izveidos pirmdien, laika gaitā spēs nodrošināt uzvaru mīlas frontē.

Ja Lauvai ir vēlme nostiprināt savas pozīcijas un uzlabot tēlu citu acīs, tad pirmdien to visvieglāk var panākt, palidinoties filozofijas augstumos. Mēģini sarunā parādīt savu erudīciju. Piemēram, var pārsteigt apkārtējos ar veiksmīgu Koelju vai Kanta citātu, vai vēl labāk - kāda mazpazīstama, bet pretencioza filozofa (parocieties Vikipēdijā!) izteikumu. Pirmdien inteliģence būs pieprasīta vairāk nekā jebkad agrāk!

Zvaigznes Lauvai sniegs iespēju apmierināt ziņkāri - lai arī par ko tas būtu. Ja viņš jau sen vēlējies kaut ko pajautāt savam mīļotajam cilvēkam, pienācis laiks to darīt. Ja starp Lauvu un partneri nav noslēpumu, ideāla pirmdienas randiņa formula ir kopīgi iemācīties ko jaunu. Dodieties uz grāmatu veikalu vai kopā noskatieties populārzinātnisku filmu - citiem vārdiem sakot, palutiniet savas smadzenes.

Pirmdien Jaunavas prātā dzims dažādi plāni par mājas vai vasarnīcas iekārtošanu un pārbūvi. Plāni būs ļoti konstruktīvi un saprātīgi, taču to var būt tik daudz, ka nav teikts, ka Jaunava kādreiz ķersies pie to īstenošanas. Ja gatavojies īstenot savas idejas, tad būtu jauki pirmdien pievērsties tikai vienai lietai.

Iespējams, ka pirmdien Jaunavai pietrūks izpratnes komunikācijā ar mīļoto cilvēku, un tas var izraisīt kļūdas un pārpratumus. Tāpēc, ja pirmdien Jaunavai pēkšņi šķiet, ka partneris uzvedas agresīvi vai dīvaini, nesteidzies apvainoties. Vispirms jānoskaidro, vai viņš pareizi saprata Jaunavas darbības un vārdus. Visticamāk, ka nē. Tātad viss, kas Jaunavai būs jādara, ir skaidrāk jāpaskaidro sava nostāja.

Pirmdien pat tie Svari, kuriem līdz šim filozofija bijusi vienaldzīga, var sajust dīvainu un nevaldāmu vilkmi pie šīs zinātnes par gaisa kulstīšanu ar mēli. Idejas, kas Svariem nāks galvā pirmdien, viņiem šķitīs izcilas un interesantas. Tomēr pēc pāris dienām tās, visticamāk, šķitīs pilnīgs absurds. Vai labākajā gadījumā - bezjēdzīga prāta spēle.

Zvaigznes iesaka Svariem izteikt savas jūtas vecmodīgā veidā - piemēram, uz papīra. Viņiem šķiet, ka viņi pastāvīgi sazinās ar mīļoto cilvēku - sazvanās, sūta humoristiskas īsziņas vai sazinās videozvanā. Taču papīram piemīt īpašas, gandrīz maģiskas īpašības. Ja Svari pirmdien uzticēs tam savas izjūtas, varēs par to pārliecināties.

Pirmdien Skorpionam var ienākt prātā domas par to, kā vislabāk un bez liekām pūlēm uzlabot savu finansiālo stāvokli. Nav teikts, ka šie plāni tiks nekavējoties īstenoti, taču atcerēties vai pat pierakstīt tos noteikti ir tā vērts. Pienāks laiks, kad tie var noderēt.

Zvaigznes iesaka komunicēt ar mīļoto cilvēku loģikas, nevis jūtu valodā. Dažreiz sausi secinājumi un fakti var vieglāk atvērt sirds durtiņas, un pirmdiena būs tieši tik paradoksāla diena. Ar intelektuālās komunikācijas palīdzību varēs labāk izprast viens otra rīcības motīvus.

Pirmdien Strēlnieks sajutīs apbrīnojamu spēju atrisināt jebkuru sarežģītu problēmu visvienkāršākajā un efektīvākajā veidā. Ja sarežģīto problēmu nevarēs uzreiz atrisināt, Strēlnieks vienkārši pārkāps tai pāri, lai dotos tālāk. Varbūt tas nav pilnīgi pareizi no matemātikas viedokļa, bet no efektivitātes viedokļa gan ir.

Strēlnieka dvēseles stāvoklis būs tieši atkarīgs no tā, vai viņš šo dienu pavadīs mīļotā cilvēka sabiedrībā vai tas nez kāpēc neizdosies. Ja pirmdien Strēlnieks atradīsies blakus tam, kas viņam dārgs, mīlestības šūpoles var abus pacelt septītajās debesīs! Ja abi būs tālu, Strēlnieku ekstāzes vietā sagaida parasta pelēka ikdiena.

Pirmdiena Mežāzim noritēs pēc stingra grafika. Maz ticams, ka kādi apstākļi traucēs iecerētajām aktivitātēm un plāniem. Tajā pašā laikā diena nesolās būt garlaicīga. Noteikti notiks arī kaut kas interesants!

Mežāzis riskē pavadīt visu dienu cīņā ar apātiju, kas viņu piemeklējusi, ļaujot lietām ritēt pašām un nevēloties domāt par soļiem, kas jāsper attiecībās ar mīļoto cilvēku. Tomēr ir jēga piespiest sevi pārvarēt šo pasīvo attieksmi. Ja tomēr papūlētos radīt romantisku atmosfēru, no bijušās apātijas nepaliks ne smakas! Formula ir vienkārša: jo vairāk pūļu Mežāzis pieliks, jo vairāk pozitīvā saņems pretī.

Pirmdien apkārtējiem var šķist, ka Ūdensvīrs tēlo pārgudro un gvelž pilnīgas nejēdzības. Dažreiz tā šķitīs arī pašam Ūdensvīram! Tomēr viņa pārspriedumos būs daudz racionālu sēklu. Tikai pirmdien Ūdensvīrs visu sarežģīs un pārāk izpušķoti formulēs savas domas.

Ūdensvīriem būs grūti izvairīties no filozofiskām sarunām pat romantiskā randiņā! Vajadzētu būt gatavam tam, ka mīļotais cilvēks aizskars visdziļākos un vispārīgākos jautājumus, piemēram, par dzīves jēgu vai vīrieša un sievietes attiecību īpatnībām. Par laimi, Ūdensvīrs būs noskaņots uz līdzīgu vilni, tāpēc pirmdien būs iespēja labāk uzzināt otra garīgās un intelektuālās vajadzības.

Pirmdien Zivis visu dienu var pavadīt, domājot par dažāda veida idejām un plāniem. Plāni var būt ļoti dažādi, sākot no domām par mājas atjaunošanu līdz Visuma uzlabošanas idejām. Dažas no tām izskatīsies iespaidīgi, taču to īstenošanai joprojām neatliks laika. Varbūt tā arī labāk?

Zvaigznes Zivīm iesaka neslēpt galvu smiltīs no neatliekamām problēmām. Ja attiecībās ar mīļoto cilvēku radusies plaisa, vissliktākais, ko pirmdien var darīt, ir mēģināt to ignorēt. Zivīm būtu atklāti jārunā ar partneri par to, kas satrauc. Tikai kopā, neko neslēpjot vienam no otra, viņi var atrast izeju no šīs situācijas.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!