Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 12. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Auns būs kareivīgi noskaņots! Visticamāk, viņš aizrausies ar globālu, vērienīgu plānu īstenošanu. Pat ja ne viss ies gludi, tas nesamulsinās: Auns redz mērķi, ir gatavs grūtībām un zina, ka nekas nenovirzīs no ceļa. Sestdien vārdi "Es gribu" un "Es varu" Auniem būs sinonīmi, un lai piesargās cilvēki, kuri to nesaprot!

Zvaigznes Auniem iesaka nebūt uzbāzīgiem pret mīļoto cilvēku. Vai varētu būt tā, ka Auna pastiprinātā uzmanība partneri dažreiz apgrūtina? Varbūt viņam pat šķiet, ka viņu izseko? Ja tā, tad Auns vispirms kaitē sev. Sestdien viņam vajadzētu mainīt taktiku, demonstrēt savu neatkarību, un, iespējams, ļoti drīz nevis Auns skries kādam pakaļ, bet otrādi!

Sestdien Vērsim būs iespēja apdomāt kādu lēmumu, no kura daudz būs atkarīgs nākotnē. Par laimi Vērsis nav noskaņots rīkoties pārsteidzīgi, viņš spēs rūpīgi izsvērt plusus un mīnusus. Pateicoties analītiskajām spējām, kas todien kļuvušas asākas, viņš varēs visu pārdomāt un paredzēt. Lēmums, kuru Vērsis pieņems sestdien, būs apdrošināts pret kļūdām.

Vērsim būs visas iespējas izveidot iepazīšanos, kas galu galā pāraugs īstā mīlestībā. Tāpēc, ja viņš ir viens, nevajadzētu pretoties liktenim. Tas nenozīmē, ka Vērsim jāsper pirmais solis, bet arī izlikties nepieejamam nevajadzētu, piemēram: “Es internetā neiepazīstos!” Vislabākā taktika – peldēt pa straumi. Kāds atsūtīja vēstuli? Kāpēc gan neparunāties un labāk viņu iepazīt. Kas zina, varbūt tas ir liktenis, un pēc desmit gadiem Vērsis stāstīs saviem bērniem par šo dienu?

Sestdien Dvīņiem būs tieksme it visā demonstrēt savu spītību! Turklāt apkārtējo mēģinājumus vest viņus pie prāta uztvers naidīgi. Nav pārsteidzoši, ka tik kategoriski noskaņotiem Dvīņiem diena var sagādāt skumjas, lai gan patiesībā tām nav īpašu iemeslu. Lai to saprastu, horoskopa zvaigznes sestdien Dvīņiem iesaka meklēt visu nepatikšanu saknes sevī, nevis citos.

Zvaigznes Dvīņiem liks saprast, ka viņu attiecībām ar mīļoto cilvēku vajadzētu iepūst jaunu dzīvību. Sestdien jādara viss iespējamais, lai atjaunotu mīlestības, brīvības un sirsnības atmosfēru, ar kuru bija piesātinātas pirmās tikšanās! Lai pārvarētu īslaicīgo sastingumu un paceltu attiecības jaunā līmenī, Dvīņiem un viņu partnerim nepieciešams biežāk pārsteigt vienam otru un sagādāt patīkamus pārsteigumus.

Sestdien Vēzis pret ģimeni un draugiem būs labvēlīgi un nedaudz aizbildnieciski noskaņots. Viņš vēlēsies par viņiem rūpēties kā par bērniem, palīdzēt un pasargāt no kļūdām. Neskatoties uz labajiem nodomiem, tuvie cilvēki var nebūt sajūsmā par to, ka Vēzis māca viņiem dzīvot. Tāpēc horoskopa zvaigznes sestdien iesaka Vēzim mīkstināt mentora toni, nepārsniedzot ierasto draudzīgo padomu rāmjus.

Vēža enerģijas potenciālam nav robežu! Visus darbiņus, kurus ilgi atlika, visus soļus, kurus nez kāpēc nespēra, sestdien viņš var droši veikt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Pat parastie sadzīves darbi, kas tiek veikti kopā, var piešķirt savdabīgu burvību attiecībām. Romantiskas vakariņas var būt lielisks noslēgums šai brīnišķīgajai un produktīvajai dienai.

Sestdien labākais, ko Lauva var darīt, ir pavadīt laiku kopā ar saviem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem. Horoskopa zvaigznes iesaka sarīkot viņiem pārsteigumu, piemēram, nelielu mājas ballīti (varbūt pasūtīt picas?), ceļojumu pa kādām dabas takām vai uz slēpošanas kalnu. Var uzsākt sarunu par kaut ko tādu, ko citreiz neuzdrošinājās runāt.

Var paļauties uz partneri, pat ja viņš spēj sniegt "tikai" morālu atbalstu. Pateicoties partnera rūpēm, Lauva varēs atrast izeju no jebkuras situācijas, un arī šodienas situācija nav izņēmums.

Jaunavā sestdien pamodīsies lieliskais orators! Nu, ja ne lieliskais, tad vismaz ne tas sliktākais. Jaunavai būs ko teikt, un viņa spēs savus vārdus ietērpt pārliecinošā formā, tomēr dienas laikā viņa šad un tad var saskarties ar to, ka citiem nav noskaņojuma viņu klausīties mūžīgi.

Visu vai neko! Sestdien zvaigznes pieprasīs Jaunavai izdarīt tieši šo grūto izvēli. Citiem vārdiem sakot, mīlas frontē viss būs atkarīgs no viņas veiktajām darbībām un soļiem. Atkarībā no tā, kādu taktiku Jaunava sestdien izvēlēsies, viņas darbība var novest pie pilnīgas neveiksmes vai galīgās uzvaras. Tāpēc pirms spert pirmo soli, simtreiz jāapdomā.

Sestdien nekas nevarēs likt Svariem novirzīties no ceļa! Lai ko viņi domātu, lai kāds būtu mērķis, ir gandrīz neiespējami viņus novērst vai sajaukt prātu. Tādēļ citiem, it īpaši tiem, kas cenšas komandēt Svarus, sestdien viņi var šķist augstprātīgāki un spītīgāki nekā jebkad agrāk. Patiesībā Svari ir tikai simtprocentīgi pārliecināti par to, ko dara. Kā arī par to, ka neviens nespēj tikt galā ar kādu uzdevumu labāk par viņiem.

Svariem jābūt gataviem, ka kāds cilvēks var parādīt savu neatlaidīgo interesi par viņiem! Atbrīvoties no negaidītā un neatlaidīgā pielūdzēja nebūs tik vienkārši - tomēr tas nemaz nav jādara, jo sestdien izvēle pilnībā atkarīga no Svariem. Ja pielūdzējs viņiem šķiet interesants vai pat modina abpusējas mīlas jūtas, Svariem ir visas iespējas laika gaitā ar viņu izveidot labu pāri.

Skorpionam sestdien jābūt gatavam negaidītiem pavērsieniem! Tomēr, ja viņš šo dienu saplānojis iepriekš, nebūs pavisam jāatsakās no plānotajiem uzdevumiem un mērķiem. Jā, sestdien plāni var mainīties, bet situācija pavērs jaunas iespējas. Ja Skorpions spītīgi nepieķersies vecajam rīcības plānam, viņš varēs laikus orientēties jaunajos apstākļos un izmantot likteņa dāvanas.

Mīlas lietu zvaigznes Skorpionam iesaka parādīt maksimālu iecietību. Ja ar mīļoto cilvēku atgadās konflikts vai vienkārši delikāta situācija, jācenšas saglabāt mieru un neapvainoties. Labāk mazināt spriedzi ar humoru - sestdien tas būs uzticīgs Skorpiona palīgs un labākais ierocis. Liekot smieties savam mīļotajam cilvēkam, Skorpions redzēs, ka problēma izzudīs pati no sevis.

Sestdien Strēlnieks var saskarties ar citu, pat kolēģu, nepiekāpību un skarbumu. Par laimi, viņam pašam piemitīs diplomātijas spējas par diviem, un tāpēc spēs nogludināt konfliktu vēl iedīglī. Strēlnieks ar savu diplomātiju un delikātumu sestdien patīkami atšķirsies uz vispārējā fona.

Zvaigznes Strēlnieka sestdienai piešķirs maģisku mīlestības atmosfēru, kurai pat nav nepieciešami papildu atribūti, tāpēc pat tad, ja nav sveču, ziedu, šampanieša u.tml., sestdien Strēlnieku un mīļoto cilvēku gaida brīnišķīgs maiguma un kaisles pilns vakars. Tomēr arī atribūti nekaitēs - it īpaši romantiskās vakariņas, kas vienmēr ir aktuālas.

Sestdien Mežāzis pat nepazīstamu cilvēku lokā jutīsies kā zivs ūdenī - viņa sabiedriskā aktivitāte būs apskaužama, neskatoties uz to, ka šobrīd tāda iespējama pārsvarā tikai internetā! Horoskopa zvaigznes iesaka neapgrozīties tikai savā ierastajā sociālajā lokā, bet dažādot to ar jaunām paziņām. Jo vairāk jaunu seju, jo vairāk iespēju atrast viņu vidū patiešām interesantus un nepieciešamus cilvēkus.

Sestdien zvaigznes Mežāzi noskaņos būt mierīgam un bezrūpīgam. Nebūtu par sliktu dalīsies pozitīvajā noskaņojumā ar mīļoto cilvēku! Kopā ar partneri būs jautri un viegli, tāpat kā bērnībā, rotaļājoties kopā ar labākajiem draugiem. Varbūt pat Mežāzis vēlēsies atcerēties savu bērnību un nedaudz uzspēlēt - piemēram, kārtis.

Sestdien Ūdensvīrs būs apņēmīgāks nekā jebkad agrāk un orientēts tikai uz uzvaru! Pat ja kādā lietā viņš cieta neveiksmi, Ūdensvīrs mēģinās vēl un vēl, līdz viņam izdosies. Laiks lēmumu pieņemšanai ir pagājis, sestdien Ūdensvīriem jārīkojas. Horoskopa zvaigznes saka, ka ne viens vien cietoksnis var padoties viņa spiedienam. Tiesa, jo nopietnāks mērķis, jo ilgāk turpināsies aplenkums.

Zvaigznes Ūdensvīru noskaņo drīzāk draudzīgai, nevis romantiskai komunikācijai. Ja jau ir mīļotais cilvēks, varat droši sarunāties par visām tēmām, kas abus interesē - sestdien partneriem viens otra sabiedrībā būs jautri un nepiespiesti. Ja Ūdensvīrs dodas mīlas medībās, nevajadzētu nobiedēt savu laupījumu ar atklātu flirtu. Daudz efektīvāk ir būt tikai draugam un interesantam sarunu partnerim - tas var būt labākais sākums turpmākajām attiecībām.

Sestdien Zivīm iesaka pabūt guru lomā, tāpēc varētu pavadīt šo dienu kopā ar cilvēkiem, kas jaunāki, ar zemāku statusu vai profesionalitātes līmeni. Citiem vārdiem sakot, to cilvēku lokā, kuri būs gatavi klausīties Zivju pamācošos stāstus un pat varēs gūt no tiem praktisku labumu. Sestdien tas labvēlīgi ietekmēs gan Zivis, gan viņu klausītājus, kuriem Zivis spēs sniegt patiešām vērtīgus padomus.

Vientuļajām Zivīm būs iespēja satikt sapņu princi (princesi)! Amora mīlestības bulta var negaidīti ievainot nenozīmīgas sarunas vai saskatīšanās laikā, kad Zivis pēkšņi sapratīs, ka viņu priekšā ir kāds pārsteidzošs cilvēks, kurš pelnījis ciešāku uzmanību. Šī diena var būt sākums jaunām lieliskām attiecībām, kā arī lielām pārmaiņām, kas iezīmēs jaunu posmu Zivju dzīvē.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!