Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 10. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien Auns būs nomāktā garastāvoklī. Ja situācija neprasīs ātrus lēmumus, tad Auna izklaidība nenodarīs neko ļaunu. Bet, ja notikumi viņu satrauks, Auns pēkšņi var sākt streikot vai paslēpt galvu smiltīs. Citiem vārdiem sakot, ceturtdien Aunam nav ieteicama jebkura enerģiska darbība - izņemot to, kuru viņš vēlas darīt nevis lai sasniegtu rezultātu, bet gan sirdij un dvēselei par prieku.

Ceturtdien pietiks tikai ar nelielu grūdienu, lai attiecībās ar mīļoto cilvēku Auns sasniegtu jaunu līmeni! Zvaigznes saka, ka gan pats Auns, gan viņa izredzētais tam jau ir nobrieduši, taču, ja notikumi netiks pasteidzināti, diez vai tuvākajās dienās tie notiks paši no sevis. Auns var droši pārņemt iniciatīvu savās rokās, turklāt pat nav jābūt īpaši dedzīgam: jau neliels solis ceturtdien var kalpot kā procesa katalizators un maģiskā veidā daudz ko mainīt.

Ceturtdien Vērsis, ja vēlas, var daudz sasniegt! Tomēr tas uzreiz nenozīmē, ka šāda vēlme radīsies. Lai piesātinātu savu dienu ar spilgtiem notikumiem, Vērsim vienkārši jāaizraujas ar kādu darbu vai ideju. Vai varbūt ar glītu pretējā dzimuma personu. Pēdējā gadījumā Vērsi varēs apskaust pat fregate, kas pilnās burās traucas uz priekšu!

Attiecībās ar mīļoto cilvēku Vērsim jābūt gatavam aizstāvēt savas personiskās intereses. Jā, pat patiesākajās un uzticēšanās pilnās attiecībās ir robeža, kuru partnerim nevajadzētu pārkāpt. Ceturtdien Vērša partneris var vai nu nejauši pārkāpt šo robežu, vai arī darīt to ar nodomu - tikai tāpēc, lai saprastu, cik tālu viņam ļaus iet.

Ceturtdiena Dvīņus nemudinās izrādīt organizatoriskās spējas, bet, ja viņi tomēr uzņemsies ko organizēt, rezultāts priecēs visus! Tas attiecas uz jebkuriem pasākumiem, pat diezgan augsta līmeņa un oficiāliem. Dvīņiem tikai jāuzņemas iniciatīva un skaidri jāsadala uzdevumi, citi labprāt palīdzēs.

Domājot par mīlestību, Dvīņiem netraucētu pabūt optimistiem - pat ja viņiem šķiet, ka tam nav pamata. Liktenis ir tā iekārtots, ka, ja domā par to labāk, nekā ir, tas bieži vien panāk pretī un sagādā sapņoto. Ceturtdiena Dvīņiem būs tieši tāda diena, kad, noskaņojušies uz pozitīvo, viņi to savā dzīvē piesaistīs! Iedomājoties skaistu randiņu vai laimīgu, kaislīgu romānu, Dvīņi uzrakstīs savu attiecību scenāriju.

Ceturtdien Vēzim gribēsies…neko nedarīt. Situācija būs tam labvēlīga, nepieprasot no viņa varoņdarbus vai steidzamu jautājumu atrisināšanu. Vispār – pat ja prasīs, Vēzis izvēlēsies to nepamanīt. Tātad formula "darbs nav zaķis - neaizbēgs" ceturtdien kļūs par Vēža pagaidu devīzi. Horoskopa zvaigznes iesaka šo dienu veltīt trim galvenajiem virzieniem: sev, saviem tuviniekiem... Un vēlreiz sev!

Komunicējot ar mīļoto cilvēku, Vēžiem vajadzētu stingri pastāvēt uz savu. Ja parasti Vēzis izvēlas piekrist partnerim, pat ja tam nav taisnība, ceturtdien ir jēga izdarīt izņēmumu. Vai viņam visu laiku jāizliekas, ka viss ir kārtībā, un jāpieļauj kompromisi? Ceturtdien, saņēmies drosmi, Vēzis spēs izteikt savas pretenzijas tieši sejā - iespējams, tas partnerim būs liels atklājums.

Ceturtdiena Lauvai būs ļoti veiksmīga diena! Viņa enerģija būs kā priekšrocība citu vidū un to būs visas iespējas lieliski izmantot. Jebkurš darbs, pie kā Lauva ķersies, knaši virzīsies uz priekšu un no vietas izkustēsies pat kāds sen iestidzis darbu vezums. Tomēr horoskopa zvaigznes iesaka Lauvai netērēt laiku sīkumiem: dienu vajadzētu veltīt tam, kas nesīs vislielāko labumu.

Mīlestībā Lauvai vienkārši jāpārvar bailes no neveiksmes, jo šīs bailes ir vienīgais, kas var viņam traucēt. Diena liek spert izlēmīgus soļus savas laimes virzienā. Ja Lauva ceturtdien padosies šaubām un vilcināsies, tad vēlāk viņš ilgi to nožēlos.

Ceturtdien Jaunavai nav ieteicams uzņemties lielas lietas. Un mazas arī nē. Pēdējā laikā viņa jau iztērējusi daudz enerģijas, tāpēc jābeidz airēt pret straumi: pienācis laiks atslābināties un atpūsties. Tajā pašā laikā horoskopa zvaigznes ceturtdien Jaunavai iesaka pievērst uzmanību tām dzīves jomām, kuras viņa pēdējā laikā ir pilnībā atstājusi novārtā. Draudzīga komunikācija, ģimenes vakariņas, romantiskas tikšanās parkā - atpūta var būt daudzveidīgāka nekā tikai televizors un dīvāns.

Jaunava var pēkšņi kļūt greizsirdīga uz mīļoto cilvēku par viņa iepriekšējām attiecībām. Varbūt iemesls tam būs atmiņas, vai varbūt liktenis Jaunavu saveda kopā ar kādu no bijušajiem izredzētā partneriem. Pirms ļaut greizsirdībai sabojāt ceturtdienu, Jaunavai jāatceras, ka arī viņai pašai ir pagātne. Tieši pateicoties pagātnes kļūdām, Jaunava un viņas partneris kļuva par to, kas ir, satikās un iemīlējās viens otrā.

Ceturtdien Svariem nesaskanēs ar tiem, kuriem būs grūti pielāgoties viņu ātrajam tempam. Svari jutīsies spējīgi uz daudz ko! Viņu lietišķā aktivitāte, ķēriens un asais prāts būs virsotnē, palīdzot viņiem vienu pēc otras atrisināt visaktuālākās problēmas. Bet apkārtējo cilvēku apātija un vienaldzība viņus kaitinās, tāpēc ceturtdien Svariem labāk jau no paša no rīta paļauties tikai uz saviem varenajiem spēkiem.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Svariem padomāt, kāpēc viņi nevar pilnībā atvērties sava mīļotā cilvēka priekšā. Kāpēc mēģināt izlikties par kādu citu - vai Svari tiešām domā, ka viņu izredzētais nespēs viņus mīlēt tādus, kādi viņi ir? Ceturtdien Svariem vajadzētu nomest Supermena masku, parādot mīļotajam cilvēkam īsto seju - lai arī ne perfektu, bet patiesu un īstu.

Ceturtdien Skorpionam vajadzētu ļaut citiem pašiem tikt galā ar savām problēmām. Tā vietā, lai tērētu laiku citiem, horoskopa zvaigznes iesaka viņam darīt kaut ko patīkamu - piemēram, radoši izpausties. Skorpiona dvēsele ceturtdien nemaz nealks pēc eksaktajām zinātnēm. Nosmērēties ar krāsu vai iegrimt dzejā būs daudz labāk nekā truli blenzt monitorā uz skaitļu, grafiku un tabulu rindām.

Skorpions nebūs noskaņots flirtēt un vispār būt vieglprātīgs. Ja ar šādu attieksmi viņš vēlas iepazīties, vienīgā izeja ir atrast tikpat nopietnu cilvēku. Zvaigznes Skorpionam sola, ka ceturtdien sarunas par politiku, zinātni vai mākslu ir diezgan spējīgas iedegt starp sarunas biedriem romantiskas intereses dzirksti. Varbūt laika gaitā tā pat attīstīsies par īstu aizraušanos.

Ceturtdien Strēlniekam noteikti jādalās savās domās ar pasauli! Vai vismaz ar nelielu tās daļu - radiniekiem, kolēģiem, draugiem. Viņa prāts darbosies skaidri un ārpus ierastajiem rāmjiem, būdams lielisku ideju ģenerators! Tomēr nav teikts, ka apkārtējie šīs idejas uzreiz sapratīs un novērtēs. Neko darīt - Strēlnieks ceturtdien būs tik ļoti izrāvies uz priekšu, ka viņam periodiski jāapstājas, dodot citiem iespēju viņu panākt.

Strēlniekam būs pamats aizdomāties par to, ka personīgajā dzīvē viņš piesaista noteikta veida cilvēkus. Turklāt viņam šķitīs, ka patīk pavisam cits tips. Šai mīklai var būt divi risinājumi. Varbūt ar "ne viņa tipa" cilvēkiem Strēlnieks vienkārši nekautrējas būt pats? Vai varbūt viss ir vēl vienkāršāk, un patiesībā Strēlnieka ideāls ir tieši deguna galā... Tikai pats Strēlnieks joprojām neapzinās, ka tas arī ir ideāls.

Ceturtdien Mežāzim, visticamāk, nepietiks spēka, lai ar entuziasmu ķertos pie lietas. Diena viņu mudinās izdarīt pēc iespējas mazāk nevajadzīgu kustību. Toties prāts sola darboties visaugstākajā līmenī, izlolojot galvenokārt ar darbu saistītus plānus. Domas un idejas izcelsies ar loģiku un negaidītu pieeju problēmas risinājumam. Nākotnē šīs izcilās idejas var nodrošināt Mežāzim karjeras izaugsmi un labus ienākumus.

Mīlas lietās gan zvaigznes iesaka aizmirst vārdu "darbs" vismaz uz dienu. Šī varētu būt brīnišķīgu romantisku piedzīvojumu diena, tomēr, ja Mežāzis ir aizņemts ar ko citu, viņš to nemanīs.

Ceturtdien Ūdensvīriem paveiksies: gribot negribot būs jādara tas, kas viņiem patīk! Pareizāk sakot, horoskopa zvaigznes neatstās citu izvēli - ja ķersies pie kaut kā cita, neko nepanāks. Ikdienas pienākumi ceturtdien Ūdensvīros var izraisīt tādu garlaicību, ka viņi riskē izmežģīt žokli no žāvāšanās! Taču, ja šī lieta izraisa viņos patiesu interesi, tas sola Ūdensvīriem sagādāt ne tikai daudz patīkamu emociju, bet arī izcilu rezultātu.

Ūdensvīram un viņa mīļotajam cilvēkam ir laiks pārdomāt jautājumus, kurus viņi vienmēr atlika uz “vēlāk”. Atlika dažādu iemeslu dēļ: varbūt nebija gatavi, vai varbūt viņu attiecības tajā laikā nesasniedza nepieciešamo līmeni. Tā vai citādi ceturtdien Ūdensvīrs un viņa izredzētais beidzot var runāt par to, kas viņiem patiesībā rūp - nebaidoties, ka viņus nesapratīs vai sagaidīs nelaipni.

Ceturtdien Zivis var pierādīt sevi kā brīnišķīgu draugu vai kā bīstamu ienaidnieku – kā nu sanāks! Diena sniegs izcilu intuīciju, spēju sajust situāciju un visu ātri aptvert. Jebkurš viņu plāns būs atjautīgs. Abos gadījumos Zivīm ir lemts gūt panākumus, tāpēc labākais, ko viņu pretinieki var darīt, ir mēģināt ar viņām sadraudzēties!

Mīlas lietās Zivīm jāatceras par karmu - lielo cēloņu un seku likumu. Saskaņā ar šo likumu nekas pasaulē nenotiek tāpat vien, un pašreizējā situācija ap Zivīm ir tikai viņu konkrēto darbību, domu un vārdu rezultāts. Ja Zivis vēlas kaut ko mainīt personīgajā dzīvē, viņām jāpāraudzina nevis apkārtējie cilvēki, bet gan sevi. Tas nav viegli, bet rezultāts būs patiesi grandiozs!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!