Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 8. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Otrdien Auns būs ieslēdzis taupības režīmu un tas attieksies ne tikai uz naudas, bet arī enerģijas taupīšanu. Diena viņu neapveltīs ar aktivitāti, tieši pretēji - Auns var sajust enerģijas samazināšanos, kas viņa domās un darbos neatspoguļosies vislabākajā veidā. Tāpēc citiem nevajadzētu mudināt viņu uz kādiem lieliem projektiem. Prātīgāk būtu to darīt citā dienā.

Lai kaut nedaudz piedzīvotu iedvesmu un spēka pieplūdumu, Auniem derētu pamanīt kādu uz sevi vērstu apbrīnas pilnu skatienu! Maz ticams, ka bez ārēja impulsa viņš otrdien spēs pārvarēt apātiju un slinkumu.

Vērsis apņēmies izmantot vieglāko ceļu uz cilvēku sirdīm, tas ir, naudu. Viņš var sponsorēt kādu pasākumu, pat gatavs dāsni dalīties ar savām nevajadzīgajām lietām vai aizdot naudu. Tomēr viņš to visu uztvers nevis kā bezjēdzīgus tēriņus, bet gan kā kapitāla ieguldījumu. Ieguldījumu savā statusā un apkārtējo cilvēku cieņā.

Otrdien Vērša dvēselē dziedās pavasaris, un vēderā plivināsies tauriņi! Diena viņu noskaņos uz romantiskām domām par mīlestību un mīļoto cilvēku. Ja darbā un sadzīvē viss kritīs laukā no sapņainā Vērša rokām - vai tas ir tik svarīgi? Jūtas, kuras viņš izjutīs otrdien, ir kā maģija. Kas vēl šajā pasaulē var ar tām sacensties?

Otrdien Dvīņi visu dienu nejutīsies savā ādā. Tā notiks neskatoties uz to, ka daudzas lietas progresēs diezgan labi un pat bez viņu līdzdalības. Taču viss, kur Dvīņi vēlēsies pielikt savu roku, juks un bruks: pat viselementārākās lietas otrdien viņi var bezcerīgi sabojāt. Kad mēģinājums pagatavot kafiju kļūst par problēmu, tas ir signāls: labāk atpūsties un nedarīt neko. Tomēr tam ir savas priekšrocības - diena sniegs Dvīņiem lielisku iemeslu atpūtai.

Ja Dvīņiem ir mīļotais cilvēks, vērts padomāt, kā viņu romantiski pārsteigt. Dekorāciju maiņa, sveces, jauna mežģīņu apakšveļa un visi citi patīkamie veidi, kā dažādot intīmo dzīvi. Ja Dvīņi joprojām ir brīvi, otrdien viņiem var būt iespēja iepazīties ar neordināru cilvēku, ar kuru viņiem nebūs laika garlaikoties!

Otrdien Vēža aktivitāte ne vienmēr būs situācijai piemērota - tās rezultāts var izrādīties tieši pretējs tam, ko viņš vēlējās iegūt. Tomēr Vēzis spēj enerģiski rīkoties pat tur, kur labāk būtu atkāpties. Mēģinājums iesaistīties svešās darīšanās, "pagriezt" situāciju savā labā un citas līdzīgas nedelikātas problēmu risināšanas metodes otrdien var kaitēt Vēzim. Lai tas nenotiktu, horoskopa zvaigznes iesaka viņam samazināt enerģisko aktivitāti līdz minimumam.

Visticamāk, otrdien Vēzim nepietiks ar vieglu flirtu - viņš būs noskaņots nopietnām attiecībām! Tomēr tas nenozīmē, ka Vēzis pārtrauks flirtēt, tieši pretēji: pat īslaicīga aizraušanās otrdien draud pārvērsties par nopietnu. Lieta tāda, ka šī diena Vēzi apveltīs ar lielu jūtu dziļumu un vēlmi pēc iespējas labāk iepazīt sarunu biedru. Ja esi sajutis dziļu saikni ar cilvēku, kā gan viņu neiemīlēt?

Otrdiena var ne pārāk labvēlīgi ietekmēt Lauvas figūru: viņam būs tik grūti sev kaut ko noliegt! Apēst šokolādi? Nopirkt jaunas kurpes? Atbilde uz šādiem jautājumiem Lauvai otrdien būs viena: "Protams!". Horoskopa zvaigznes iesaka vismaz dažreiz atcerēties par mēra izjūtu, pretējā gadījumā viņam to atgādinās plānāks maks un pāris papildu kilogrami uz gurniem.

Lauvas mīlas lietās var traucēt tāda nepatīkama sajūta kā greizsirdība. Turklāt konkrēti iemesli tai nav vajadzīgi - Lauvai ir pietiekami daudz aizdomu, fantāziju un jūtu. Lai šajā delikātajā jautājumā neaizfantazētos pārāk tālu, zvaigznes iesaka Lauvai nošķirt fantāzijas un bailes no realitātes. Ja ir fakti, tā ir viena lieta. Ja faktu nav, tad otrdien nevajadzētu aizskart savu mīļoto ar aizdomām un neuzticību: maz ticams, ka viņš to sapratīs.

Otrdiena apveltīs Jaunavu ar milzīgām slēptās enerģijas rezervēm! Ja tā izlauzīsies brīvībā, spēs sagraut jebkuru šķērsli, ja nē, tad mierīgi aiztecēs kā ūdens smiltīs. Kurš no šiem scenārijiem realizēsies, atkarīgs no tā, kāda situācija otrdien veidosies ap Jaunavu. Parasta, mierīga diena nespēs pamodināt viņas pārcilvēku. Bet, ja Jaunavai vajadzēs veikt varoņdarbu, viņa sajutīs sevī tādu pirmatnējo spēku, it kā viņas iekšienē pamodies īsts vulkāns!

Otrdiena ir sprādzienbīstama diena, un, ja Jaunava nevēlas to just uz sevis, komunikācijā ar mīļoto cilvēku viņai jāparāda maksimāla pacietība. Diena mudinās Jaunavu un viņas partneri izteikt viens otram netaisnīgas pretenzijas un pārmetumus. Lai izvairītos no strīdiem, Jaunavai nevajadzētu padoties provokācijām. Pretējā gadījumā viņa nožēlos savu nesavaldību: šodienas konflikts var ieilgt, novedot pie nepatīkamām sekām.

Otrdien būs bezjēdzīgi prasīt no Svariem organizētību un disciplīnu. Varbūt viņi vēlētos ieviest mazāku haosu un lielāku kārtību savā dzīvē, bet starp vārdiem "es gribu" un "es varu" ir aiza, kuru Svariem nebūs spēka pārvarēt. Tāpēc Svariem neatliks nekas cits kā pieņemt sevi tādus, kādi viņi ir. Horoskopa zvaigznes iesaka viņiem atpūsties un peldēt pa straumi: otrdien viņi neizlemj, citi izlemj viņu vietā.

Privātajā dzīvē gan klāsies daudz labāk - otrdiena būs pārsteidzoša diena, kad romantika burtiski virmos gaisā! Pat ja Svari nav iemīlējušies, viņi to varēs sajust ar katru ķermeņa šūnu. Ja Svariem ir mīļotais cilvēks vai vismaz pretendents uz šo titulu, vakars jāpavada kopā ar viņu. Vakariņas sveču gaismā, pastaiga zem mēness, rožu ziedlapiņas uz spilvena - otrdien pat romantiskas klišejas Svariem un viņu izvēlētajam būs ar dziļu, īpašu nozīmi.

Otrdien Skorpiona fantāzija izpelnīsies aplausus! It īpaši, ja apstākļi uz to mudinās, liekot pieņemt ātrus un netradicionālus lēmumus. Ja Skorpiona domas plūdīs pašas no sevis, tās riskē aizlidot debesīs un pārvērsties parastos sapņos. Tāpēc Skorpionam būtu labāk, ja dzīve otrdien viņam sagādātu pāris grūtus uzdevumus. Palauzot par tiem galvu, Skorpionam ir iespēja pārspēt pašam sevi!

Skorpionam vajadzētu padomāt, cik reāli ir mērķi, kurus viņš sev izvirzījis. Tas galvenokārt attiecas uz viņa attiecībām. Varbūt Skorpions jau iztērējis daudz laika un pūļu, lai panāktu kāda atbildes reakciju uz viņa simpātijām, taču tas nenotiek un nenotiek? Vai arī dažas citas viņa vēlmes ir vienkārši neizpildāmas? Skorpionam otrdien no debesīm jānolaižas uz zemes un, lai cik grūti tas arī nebūtu, jānošķir fantāzija no realitātes, novelkot starp tām treknu līniju.

Strēlniekam otrdiena nebūs tā labākā: pārāk daudz kas var viņu aizkaitināt. Darba lietas buksēs, apkārtējie demonstrēs neizpratni un slinkumu... Tomēr godīgi jāsaka, ka Strēlnieks būs neapmierināts ne tikai ar citiem, bet arī ar sevi. Tikai savācot visu gribasspēku, viņš varēs piespiest sevi pildīt elementārus pienākumus - un darīs to bez fanātisma, pavirši.

Otrdien Strēlnieks varēs panākt līdzsvaru starp savas dabas kaislīgo un garīgo pusi. Tas viņam piešķirs īpašu šarmu pretējā dzimuma acīs! Pateicoties iekšējai harmonijai un līdzsvaram, Strēlniekam būs vieglāk nekā parasti uzsākt romantiskas iepazīšanās. Taču Strēlnieks netieksies pēc īslaicīga romāna vai flirta, viņš gribēs atrast patiešām radniecīgu dvēseli.

Otrdien Mežāzim var šķist, ka citi par viņu ņirgājas - viņa acīs tie izskatīsies tik lēni, neorganizēti un neuzmanīgi. Dienas laikā tas kaitinās Mežāzi, tomēr viņš prasmīgi slēps savu aizkaitinājumu, ja vien viņu nenokaitinās kāda patiešām glupa rīcība. Ja tas notiks, Mežāža beidzot atbrīvotās dusmas būs briesmīgas.

Mežāzim jāturas tālāk no pretējā dzimuma personām - īpaši no tām, kuras pārāk uzmācīgi laužas viņa dvēselē un dzīvē. Zvaigznes brīdina, ka kāds no Mežāža paziņām pārāk sasteidz notikumus, tērē viņa laiku un iebrūk personīgajā telpā. Ja Mežāzis nejūtas gatavs attiecībām ar viņu, otrdien pienācis laiks to paziņot. Vai arī kādu laiku paņemt attiecībās pauzi.

Otrdien Ūdensvīra sasniegumi lielā mērā būs atkarīgi no tā, ar kuru kāju viņš izkāps no gultas. Pareizāk sakot, kādā noskaņojumā viņš piecelsies. Kādā virzienā tiks virzīta Ūdensvīra enerģija, atkarīgs no viņa pozitīvā vai negatīvā noskaņojuma. Ja viņš izvēlēsies pozitīvo, tad nenožēlos: ar tā palīdzību otrdienā viņš spēs paveikt brīnumus!

Ūdensvīram skaidri jāizsaka savas domas, pretējā gadījumā mīļotais cilvēks var viņu pārprast! Protams, tas nav pārāk briesmīgi, bet var izrādīties ļoti nepatīkami - it īpaši, ja runa ir par svarīgām kopīgām lietām. Kaut ko sakot, jāizvairās no divdomībām un viegli pārprotamiem izteikumiem. Otrdiena neveicinās savstarpēju sapratni starp partneriem.

Zivīm otrdien būs grūti pamosties no snaudas! Pat izkļūstot no saldā miega apskāvieniem, maz ticams, ka viņas steidzami ķersies pie lietas. Diena mudinās Zivis darīt vienu galveno lietu: nedarīt neko. Tomēr horoskopa zvaigznes sola, ka šāda patīkama taktika otrdien nemaz nekaitēs. Noskatieties filmu, spēlējiet pasjansu vai videospēles. Pavadiet šo dienu ar prieku un saturīgi, tas ir, tikai sev!

Otrdien attiecībās ar mīļoto Zivīm nekaitētu būt nedaudz egoistēm! Un kāpēc gan ne, it īpaši, ja partneris regulāri demonstrē šo īpašību? Zvaigznes iesaka Zivīm atslābināties un otrdienu veltīt sev - savām kaprīzēm, fantāzijām, mazajām iegribām. Relaksējoša vanna, iepirkšanās... Un pēc iespējas vairāk romantikas desertā!

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!