Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 7. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Auns būs gatavs padomāt par nākotni. Nevis pasapņot, palidināties mākoņos, bet konkrēti izlemt, kurp doties tālāk. Auna plāni izcelsies ar skaidrību un uzmanību pret detaļām, un tāpēc to īstenošana būs tikai laika jautājums. Vienīgais "bet": pievēršot uzmanību nākotnei, Aunam pirmdien nevajadzētu aizmirst par tagadni, precīzāk - par apkārt esošajiem cilvēkiem. Neapgrūtini viņus ar niķošanos un kurnēšanu, pat ja šķiet, ka viņi visu dara nepareizi.

Zvaigznes sola Aunam romantiski pavadīt vakaru tur, kur "kustība ir dzīvība". Kāpēc gan nepavadīt to oriģinālā veidā, piemēram, kopā skrienot pa parku?

Pirmdien Vērsim vismazāk rūpēs citu viedoklis - vismaz tā viņš izturēsies. Horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar pārliecību, ka viņš visu dara, kā nākas, un apkārtējie ar saviem padomiem tikai traucē. Tāpēc darbos aizņemto Vērsi nevajadzētu traucēt. Taču lūgt viņa viedokli par kādu jautājumu var - Vērsis būs glaimots.

Vērsim vajadzētu paanalizēt attiecības ar mīļoto: vai ir gadījies, ka Vērsis dod vairāk nekā saņem pretī? Varbūt rūpes par attiecību uzturēšanu pilnībā gulstas uz viņa pleciem? Ja tā ir taisnība, Vērsim pirmdien vajadzētu pārdomāt situāciju, pieņemot to tādu, kāda tā ir un tad izdarīt secinājumu par nākotni.

Pirmdiena Dvīņiem būs lieliska diena, lai padomātu par nākotni! Tomēr, lai sāktu to darīt, jāpabeidz daži iesāktie darbiņi, kas pār viņiem karājas kā Damokla zobens, neļaujot virzīties tālāk. Varat sākt ar mājas darbiem - sakārtojot apkārtējo telpu, var sākt sakārtot savas idejas un plānus. Pirmdien nebaidieties uzdrīkstēties! Uzstādījuši jaunu mērķi, Dvīņi sapratīs, kā to var sasniegt.

Zvaigznes iesaka Dvīņiem ne tikai plānot nākotni, bet arī pasapņot! Viņu vēlmēm būs tieksme piepildīties, tāpēc vajadzētu pēc iespējas spilgtāk un detalizētāk iztēloties savu ideālo partneri un personīgo dzīvi. Pirmdien vizualizējot savus sapņus, Dvīņi laika gaitā varēs sasniegt vēlamo.

Pirmdien Vēzis spēs atrast duci iespējamo risinājumu jebkurai problēmai un pēc tam no tiem izvēlēties tādu, kas izrādās visefektīvākais un vienkāršākais. Vēža smadzenes darbosies kā Šveices pulkstenis, bet rokas – kā kasierim Šveices bankā. Šo dienu var saukt par ideālu Vēzim, risinot jebkādus jautājumus, izņemot tos, kur jāparāda taktiska pieeja. Šveices diplomātijas spējas viņam tomēr nepiemitīs.

Pirmdien Vēzim būs grūti sadalīt laiku starp mīļoto cilvēku un pārējām dzīves jomām, kurām nepieciešama viņa uzmanība. Protams, mīlestība ir pirmajā vietā, taču Vēzim ir arī citi pienākumi - dienas laikā tie liks par sevi manīt, novēršot uzmanību no romantikas. Būs jāgriežas kā vāverei ritenī, lai mīļotais cilvēks nepaliktu bez viņa uzmanības.

Pirmdien Lauvā pamodīsies īsts grāmatvedis! Viņš pratīs pieiet jebkurai problēmai ar skaidru galvu, aizdzenot emocijas. Tā būs lieliska diena ģimenes budžeta pārskatīšanai, nākotnes tēriņu plānošanai un domām par to, kā gūt vēl lielākus ienākumus. Arī visās citās sfērās, pat mīlestībā, Lauva pirmdien būs praktiski noskaņots, aizstājot jūtu valodu ar stingru faktu un skaitļu valodu.

Savukārt pastaiga sniegs Lauvai nepieciešamo tonusu un pārliecību par sevi. Vēlams doties uz kādu vietu, kur vēl nav pabūts, tā gūstot jaunus iespaidus.

Horoskopa zvaigznes pirmdien iesaka Jaunavai savaldīt savu dedzību, pretējā gadījumā tas var novest pie sacelšanās. Jaunava pati var ticēt, ka tikai veic savu darbu, koncentrējusies uz rezultātu un prasa no apkārtējiem to pašu. Tomēr no malas Jaunavas vērtīgās instrukcijas var šķist kā vagara pātaga, un viņas tiešums ar vai bez pamata – nežēlīga kritika.

Pirmdienas komandiera dotības Jaunavai jāizmanto, lai gūtu panākumus mīlestībā! Diena dos Jaunavai spēju domāt globāli, aprēķinot situāciju kā šahā vairākus gājienus uz priekšu. Lielmeistara meistarība palīdzēs Jaunavai uzvarēt un iekarot sirdis.

Pirmdienā Svari var sajust enerģijas trūkumu un nevēlēšanos koncentrēties jebkuriem darba jautājumiem. Pat ja viņi to vēlēsies, maz ticams, ka spēs uzņemties iniciatīvu, tāpēc horoskopa zvaigznes iesaka nesaspringt. Ja situācija prasīs aktīvu Svaru rīcību, vajadzētu rūpīgāk aplūkot apkārtējos cilvēkus: viens no viņiem precīzi zina, kas jādara, un neiebildīs uzņemties vadību. Svari var ļaut sevi nedaudz pakomandēt.

Svariem var nākties izvēlēties. Šķiet, ka viņu dzīvē vienlaikus ir vairāki cilvēki, kuri pret viņiem nav vienaldzīgi. Katrs no pielūdzējiem slepeni cer, ka ieņems centrālo vietu Svaru sirdī, kļūstot par vienīgo. Tomēr, lai cik ļoti šī situācija Svariem glaimotu, tā nevar ilgt mūžīgi. Zvaigznes saka, ka pirmdien būs jāizdara izvēle - pretējā gadījumā drīz vien pielūdzēji pamuks, un Svari paliks ar neko.

Pirmdien horoskopa zvaigznes Skorpionam iesaka izvēlēties nestandarta ceļus: parastā pieeja darbā nedos vēlamos rezultātus. Radošums ir spēja domāt atšķirīgi no visiem, un pirmdien tas Skorpionam noderēs pat vispraktiskākajos jautājumos. Skorpions būs spējīgs uz neticamākajiem, neparedzamākajiem gājieniem. Viņa atjautībai un radošumam nebūs robežu!

Personiskajā dzīvē jāizlemj svarīgs jautājums: iet uz priekšu vai atkāpties? Ieslēgt atpakaļgaitu, kamēr vēl nav par vēlu, vai paātrināt notikumu gaitu? Varbūt Skorpionam abiem variantiem ir daudz argumentu "par" un "pret", bet galvenais, kas viņam pirmdien jādara – jāieklausās, ko saka sirds. Loģika un skaidrs aprēķins ir labas lietas, bet ne tad, kad runa ir par mīlestību.

Pirmdien Strēlnieka domas pastāvīgi pievērsīsies neatliekamiem jautājumiem. Pat atrodoties atvaļinājumā, tuvinieku lokā, doma par to, kā atrisināt šo vai citu problēmu, neliks mierā! Tāpēc viņš ik pa brīdim no darba zvanīs uz mājām un otrādi. Viņa centieni nebūs veltīgi: drudžainās Strēlnieka aktivitātes būs ārkārtīgi veiksmīgas un produktīvas.

Pirmdien zvaigznes piedāvā Strēlniekam riskēt - ja, protams, šāda vajadzība viņa personīgajā dzīvē ir nobriedusi. Pietiks mīņāties uz vietas, ir laiks virzīties uz priekšu! Ir grūti pateikt, vai šis solis novedīs pie laimīgas mīlestības vai neveiksmes, bet, ja Strēlnieks nemēģinās, viņš to nekad nezinās. Jebkuras attiecības ir risks, bet labāk sev pārmest, ka izdarīji ko nepareizi, nevis ka nedarīji vispār neko.

Pirmdien Mežāzim būs milzīgs potenciāls! Diena viņam piešķirs aktivitāti, radošumu un praktisku atjautību. Ja sajaukts pareizajās proporcijās, šāds lielisks kokteilis palīdzēs Mežāzim īsā laikā izpildīt pat nestandarta uzdevumu. Mežāzis spēs piedāvāt elegantus un asprātīgus problēmu risinājumus, līdz kuriem citi (vai viņš pats) ilgi nevarēja nonākt!

Personīgajā dzīvē nekaitēs uzsākt lielo ģenerāltīrīšanu, izmetot visu nevajadzīgo! Mežāzim ir jāatbrīvojas no visa (gadu gaitā uzkrātais aizvainojums, nožēla par pagātni, apnikušie pielūdzēji (pielūdzējas) u.tml.), lai atbrīvotu vietu kaut kam jaunam. Bez tā viņam būs tikpat grūti virzīties uz priekšu kā maratonistam - noskriet distanci ar svaru bumbām pie kājām.

Pirmdien Ūdensvīrs tā ieskriesies, ka apstāšanās kļūs par veselu problēmu! Viņa smadzenes un viss ķermenis darbosies paātrinātā režīmā, izliekot sevi pilnībā. Tāpēc citi Ūdensvīram var šķist kā miegainas mušas, kas pārvietojas un domā kā palēninātā filmā. Nav brīnums, ka Ūdensvīrs mēģinās viņus pasteidzināt, izmantojot ne tās delikātākās metodes.

Ja Ūdensvīrs vēlēsies uzspēlēt kādu jaunu mīlas spēli, pirmdienā viņš to var lieliski paveikt! Varbūt viņš jau sen domājis par anketas aizpildīšanu iepazīšanās vietnē vai uzrunāt kādu čatā. Citiem vārdiem sakot, pirmdien Ūdensvīrs var uzdrīkstēties!

Pirmdien apstākļi steidzinās Zivis. Pat ja ātri rīkoties un pieņemt lēmumus nav viņu stilā, Zivis varēs pielāgoties jaunajam ritmam. Šo pārvērtību atslēga būs burvju vārdiņš "vajag" - pirmdienā Zivis ļoti nopietni uztvers savus pienākumus. Tomēr, neskatoties uz iespējamo stresu tādā situācijā, Zivis jutīsies noderīgākas un vajadzīgākas nekā jebkad agrāk. Tas ir, gandrīz laimīgas.

Pirmdien Zivīm un viņu mīļotajam cilvēkam būs iespēja nostiprināt intelektuālo saikni. Radīsies iespēja uzzināt kaut ko jaunu par to, kas viņus vieno. Varbūt tas izrādīsies kopīgs hobijs vai varbūt iecienītākās grāmatas, filmas vai vislolotākie, slepenākie sapņi.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!