Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Tavs dienas horoskops 3. martam

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auns var sastapties ar opozīciju! Kāds spēs pateikt ļoti nepatīkamas lietas viņam tieši acīs. Tomēr maz ticams, ka tas samulsinās Aunu: viņš būs kaujinieciskā noskaņojumā un nelaidīs garām iespēju konkurentu samalt miltos... Vai arī sadraudzēties ar viņu. Neko darīt - šodienas Auna lēmumi citiem var šķist paradoksāli. Patiesībā Auns aprēķinās situāciju vairākus soļus uz priekšu, izstrādājot drosmīgus un tālejošus plānus.

Trešdien visās dzīves sfērās - arī mīlestībā zvaigznes piešķirs Auniem noteiktību, apņēmību un pārliecību par sevi. Tas nozīmē, ka viņš beidzot varēs ņemt iniciatīvu savās rokās un attiecībās spert tos soļus, kas jau sen nobrieduši. Nebaidieties, ka mīļotais cilvēks var nepareizi novērtēt Auna uzstājību. Pieklājības pēc nedaudz izrādījis sašutumu, sirds dziļumos viņš pat priecāsies nodot Aunam vadības grožus un vienlaikus arī atbildību par lēmumu pieņemšanu.

Trešdien Vērsis būs apņēmības pilns debatēt ar jebkuru un par jebko! Diena viņu mudinās visiem pēc kārtas pierādīt savu viedokli un taisnību. Pat ja jūs viņam piekritīsiet, Vērsis joprojām atradīs iemeslu pastrīdēties. Viņš var prasmīgi izprovocēt citus tikai tāpēc, lai būtu pamats pierādīt, ka viņi kļūdās. Neko darīt! Tāds nu trešdien būs Vērša noskaņojums.

Trešdien zvaigznes iesaka Vērsim atslābināties, ļaujot notikumiem ritēt savu gaitu. Pēdējā laikā cīnoties par savu mīlestību viņš ļoti vēlējies kontrolēt visu, kas saistīts ar attiecībām un jūtām. Dažreiz šī taktika ir patiešām noderīga, bet trešdien labāk no tās atteikties. Nevajadzētu izdarīt spiedienu uz citiem un uzstāt uz savu. Ja situācija attīstās par sliktu Vērsim, varbūt labāk vienkārši paiet malā un paskatīties apkārt: varbūt tā vietā, lai mēģinātu “salīmēt veco vāzi”, vērts izmēģināt veiksmi kādā citā vietā?

Trešdien, lai pie kā Dvīņi ķertos, viņi šo jautājumu uztvers tik nopietni, it kā no tā būtu atkarīga viņu dzīve! Tas ir lieliski, ja runa ir par darbu vai patiešām svarīgiem projektiem. Tomēr arī ikdienas lietās Dvīņi centīsies lauzties uz priekšu, šaujot ar lielgabalu pa zvirbuļiem. Šāds izrāviens visās frontēs vienlaikus var vājināt Dvīņu spēkus un radīt viņu dvēselēs spriedzi. Lai tas nenotiktu, viņiem trešdien skaidri jānosaka prioritātes, izlemjot, kas ir viņu dedzības cienīgs un kas nē.

Trešdien zvaigznes iesaka Dvīņiem padomāt, ko darīt, lai stiprinātu viņu attiecības. Ja viņi izjūt stabilitāti un personīgā dzīve nonākusi mierīgā gultnē, pienācis laiks to dažādot, pirms tā pārvēršas par ieradumu! Varbūt Dvīņi vai viņu partneris jau jūtas noguruši no ikdienas un rutīnas? Šajā gadījumā ir visas iespējas padarīt šo dienu neparedzamu! Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka mīlestībai kā gaiss nepieciešami svaigas vēsmas un jauni notikumi. Bez tiem tā var ātri izplēnēt.

Trešdien Vēzis spēs demonstrēt savu pārākumu apkārtējiem, pat to negribēdams - vienkārši viņam viss izdosies perfekti! Horoskopa zvaigznes apveltīs viņu ar enerģiju, apņēmību un asu prātu, pateicoties kuriem Vēzis atrisinās visaktuālākos jautājumus. Apkārtējiem var šķist, ka Vēzis ir augstprātīgs, tomēr patiesībā Vēzis nemaz neskatīsies uz viņiem no augšas. Vienkārši – ja kāds viņu apskauž, tā ir viņa paša problēma.

Trešdien Vēzim vajadzētu sagatavoties tam, ka ne visus viņa vārdus vai darbības uztvers adekvāti. Mīļotais cilvēks tos var interpretēt pilnīgi savādāk, pat apvainoties vai sadusmoties. Ja tas notiks, Vēžiem jāņem talkā visa sev piemītošā un nepiemītošā savaldība! Tā vietā, lai sastrīdētos ar partneri, mierīgi jāpaskaidro, ko Vēzis patiesībā domāja - un situācija uzlabosies.

Trešdien Lauvai pat nepazīstamā sarunu biedrā būs iespēja atrast radniecīgu dvēseli! Diena viņam dāvās sirsnību, tiešumu un vēlmi komunicēt - pirmkārt ar tiem, kas viņam ir dārgi. Tomēr Lauvai būs par šauru radu un draugu lokā - viņš vēlēsies iegūt jaunas paziņas vai iepazīt kādu tuvāk. Pats negaidītākais sastaptais - bērns, kolēģis, nejaušs ceļabiedrs - trešdien var kļūt par sirsnīgu kompanjonu, saruna ar kuru Lauvai liks aizdomāties par daudzām lietām.

Trešdien Lauvai būs iespēja vakaru pavadīt jautri. Galvenais ir pārvarēt savu nevēlēšanos un atstāt māju (kaut vai virtuāli)! Zvaigznes iesaka pieņemt jebkuru uzaicinājumu, vai tas būtu pikniks parkā, Zoom pankūku vakars vai komēdijas noskatīšanās kopā ar mīļoto cilvēku. Saziņa bez robežām būs trešdienas trends. Tā sola Lauvai labas izredzes, iespēju iegūt interesantu romantisku paziņu un varbūt pat satikt mīlestību.

Trešdien Jaunavai nevajadzētu steigties! Horoskopa zvaigznes brīdina viņu par kļūdām, kas saistītas ar neapdomātu, spontānu rīcību un vēlmi visu izdarīt pēc iespējas ātrāk. Pat ja Jaunava ir pilnīgi pārliecināta par saviem lēmumiem, vajadzētu tos vēlreiz apdomāt, vai arī vēl labāk - atlikt uz vēlāku laiku. Trešdien situācija viņai var izvirzīt svarīgus, liktenīgus jautājumus, kas nozīmē, ka cena par nepareizu atbildi būs diezgan liela.

Trešdien Jaunavai jābūt uzmanīgai, komunicējot ar savu mīļoto cilvēku. Gan viņa, gan partneris šajā dienā nebūs noskaņoti izturēties diplomātiski un būs diezgan uzvilkti! Spriedze jebkurā brīdī var izpausties strīdā. Ja Jaunava tomēr nesavaldīsies, viņai jāatrod sevī spēks un takts, lai savlaicīgi atvainotos. Tas palīdzēs pārmainīt situāciju: dusmu uzplaiksnījums dos Jaunavai iespēju nolaist tvaiku un pēc tam mierīgāk paskatīties uz notiekošo.

Trešdien horoskopa zvaigznes mudinās Svarus demonstrēt savas zināšanas un prasmes kādā jautājumā - tas viņiem nodrošinās vēlamo rezultātu. Diena Svariem piešķirs pārliecību par sevi, izlēmību un mierīgumu, pateicoties kuriem viņi varēs demonstrēt stingrību visos svarīgos jautājumos - gan darbā, gan ģimenē. Pateicoties Svaru principiālajai nostājai, apkārtējiem trešdien būs jāņem vērā viņu viedoklis, un jāpiekrīt kompromisam.

Trešdien Svariem derētu nosvērt savos iekšējos svaros visus pašreizējo attiecību plusus un mīnusus. Viņu šaubas un svārstīšanās ir dabiski: daudz kas mīļotajā cilvēkā patiesi iepriecina, bet ir arī daudz, kas mazina dedzību. Svariem jāmēģina objektīvi paskatīties uz situāciju it kā no malas - trešdien viņu loģika spēs gūt virsroku pār jūtām. Izprotot situāciju, jānolemj, kā rīkoties tālāk. Tāds plāns nākotnē Svariem palīdzēs neatkāpties no izvēlētā kursa.

Trešdien Skorpions uzzinās, kas ir nevaldāmība! Diena nodrošinās viņu ar milzīgu aktīvās enerģijas daudzumu, un tā būs viņa lielā potenciāla atslēga! Skorpions būs spējīgs uz visu, ko iepriekš uzskatīja par nereālu. Spert soli sava mērķa virzienā, tuvoties sarežģītas problēmas atrisinājumam vai atrast izeju no strupceļa - tas viss trešdien būs viņa spēkos. Skorpionam var pat šķist, ka nav tāda šķēršļa, kuru viņš nevarētu pārvarēt. Un pats interesantākais, ka savā ziņā viņam būs taisnība.

Trešdien Skorpiona vajadzētu padomāt par to, kas attiecībās ar mīļoto cilvēku traucē virzīties uz priekšu. Varbūt viņu kavē kaut kas no pagātnes: senas vilšanās vai mīlestība? Skorpionam vajadzētu mēģināt nomest no pleciem šo nevajadzīgo nastu, lai sāktu dzīvot un mīlēt šodien. Tikai dzīvojot tagadnē, viņš varēs radīt sev kāroto nākotni!

Trešdien Strēlnieks ar visiem spēkiem centīsies paslēpties no citu cilvēku uzmācīgās intereses un mēģinājumiem bez ceremonijām ielauzties viņa dzīvē. Diena viņu mudinās mierīgi nodarboties ar savām lietām, bet apkārtējie cilvēki ik pa brīdim traucēs: pieprasīs, lūgs, izvirzīs pretenzijas. Līdz dienas beigām Strēlnieka dvēselē var uzkrāties milzīga spriedze: ar vienu dzirksteli pietiktu, lai notiktu spēcīgs sprādziens!

Trešdien mīlestībā Strēlnieks būs noskaņojies tikai uz uzvaru un viņam būs visas iespējas to svinēt! Zvaigznes sola, ka Strēlnieks būs kārdinošs, neatvairāms un spēs ietekmēt cilvēku, kurš viņam patīk, liekot notikumiem attīstīties pēc sava scenārija. Tomēr ir svarīgi to nepārspīlēt un nejaukt iespaidu, ietekmi ar rupju spiedienu.

Trešdien Mežāzim viena pēc otras prātā šausies vērtīgas idejas un domas! Nav brīnums, ka viņš vēlēsies pēc iespējas ātrāk tajās dalīties. Tomēr tas nekas, ja Mežāzim neizdosies tās darīt zināmas plašākam cilvēku lokam. Trešdien viņam pietiks atrast vismaz vienu saprātīgu klausītāju un vietu, kur neviens netraucēs sarunai. Tas ļaus Mežāzim pilnveidot savu ideju, neapstrādātu dimantu pārvēršot par dzirkstošu briljantu.

Trešdiena Mežāzim solās būt daudzsološi romantiska! Viņa pūles nebūs veltas. Ja Mežāzis taisās uz randiņu ar mīļoto cilvēku, tas solās simtprocentīgi izdoties, abus bagātinot ar jaunām sajūtām, dāvājot maigumu un jūtu harmoniju. Ja Mežāzis joprojām ir viens, trešdien viņam būs iespēja iepazīties ar interesantu cilvēku un pavadīt jauku vakaru viņa (visticamāk jau virtuālajā) kompānijā.

Trešdien apkārtējie cilvēki ik pa brīdim kaitinās Ūdensvīrus. Pat ja viņi tieši nestāvēs ceļā un nekādā veidā nevarēs iejaukties viņa darbā, Ūdensvīriem var šķist, ka viņi jau ar savu neorganizēto izskatu novērš uzmanību no svarīgiem jautājumiem. Lai atbrīvotos no neapmierinātības, Ūdensvīrs trešdien tērēs daudz laika un pūļu, cenšoties “vest pie prāta” apkārtējos. Savukārt apkārtējiem šķitīs, ka Ūdensvīrs viņiem “piekasās” ne par ko. Un būtībā viņiem būs taisnība.

Trešdien Ūdensvīram jābūt reālistam visā, kas saistīts ar kopīgiem plāniem. Dienā ir tikai 24 stundas, un viņš šajā periodā vēlas paveikt gandrīz vairāk nekā visā nedēļā! Ūdensvīram vajadzētu ņemt vērā mīļotā cilvēka padomu (viņam būs prātīgs skats uz lietām) un sagatavoties faktam, ka kāda daļa no trešdien plānotā būs jāatliek. Bet viss pārējais izdosies lieliski.

Trešdien Zivīm var būt iespēja saskarties ar kaut ko jaunu un interesantu, kas ietekmēs viņu likteni nākotnē! Varbūt tas būs cilvēks, vai varbūt jaunas zināšanas, aizraujoši iespaidi vai jūtas. Arī pašas Zivis trešdien ir apņēmušās nevis sēdēt dīkā, bet iet vai pat skriet uz priekšu, pretim savam liktenim. Viņu prāts un sirds būs atvērti, un zinātkāre piespiedīs rīkoties drosmīgi un negaidīti!

Trešdien Zivīm būs ļoti jācenšas, lai piesaistītu sev tīkamā cilvēka uzmanību! Ja viņas vēlēsies kādu ieinteresēt, būs jāizrāda daudz lielāka aktivitāte un uzstājība, nekā, pēc Zivju domām, pieklājības noteikumi pieļauj. Nu taču! Zvaigznes trešdien būs to pusē, kuri nemokās ar kompleksiem, bet ķeras vērsim pie ragiem. Ja Zivis gatavojas cīnīties par savu mīlestību, jābūt drosmīgākām, citādi palaidīs garām savu iespēju.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!