Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 4. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Auniem šī diena ir piemērota kolektīviem pasākumiem, darbam, fiziskai slodzei un aktīvai atpūtai svaigā gaisā. Darbā iespējams paveikt daudz, ja vien visu pareizi saplānosiet un nebaidīsieties no grūtībām. Dodieties palīgā arī saviem tuviniekiem, ģimenes locekļiem undraugiem, taču tikai tad, ja viņiem jūsu palīdzība ir akūti nepieciešama. Dienas gaitā iespējamas dažadas nelielas problēmiņas, taču jūs tiksiet ar tām galā pavisam viegli.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vērši šodien var droši doties iepirkties, iegādājoties arī kaut ko lielāku un vērtīgāku, nekā ikdienas pirkumi.Varat pat nedaud uzdzīvot un patērēt naudu neplānotām lietām, ja vien šobrīd tās šķiet ļoti nepieciešamas. Tāpat varat veikt finansu ieguldījumus- šodien veiktie darījumi būs veiksmīgi un ienesīgi.
Vakaru veltiet ģimenei, bērniem, vecākiem. Pagatavojiet kopīgi vakariņas un izbaudiet kopā būšanas mirkļus.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Dvīņiem šodien jāizrāda pašpārliecinātība, pretējā gadījumā varat piedzīvot virkni dažādu pārpratumu. Nepatīkamus brīžus piedzīvosiet arī tad, ja būsiet parlieku izklaidīgi. Lai ralizētu savus plānus un iecerēto, rūpīgi visu plānojiet ne tikai šai dienai, bet arī tuvākajai nākotnei. Ja ir kas nozīmīgs pērkams, dariet to šodien.
Diena veiksmīga arī attiecībām ar pretējo dzimumu, tāpēc izmantojiet to ar mīlestību saistītām lietām un pasākumiem.

Vēzis (22.06 – 22.07)

Vēžiem tieši šī diena ir veiksmīga personīgo problēmu risināšanai un personīgās dzīves sakārtošanai. Savukārt darba lietās izrādiet pacietību, esiet mierīgi un nosvērti. Stress būs ļoti tarucējošs jūsu ceļā uz mērķi. Viss izdosies, ja spēsiet savākties un sakārtot domas. Pirms kaut ko uzsākt, rūpīgi izanalizējiet situāciju.
Šodien nav vēlams veidot jaunas pazīšanās.


Lauva (23.07 – 22.08)

Esiet uzmanīgi attiecībās ar kolēģiem un sadarbības partneriem. Ieskatieties rūpīgi cilvēkos, ar kuriem jums ir kopīgi darījumi- līdzjūtīgs smaids un draudzīga izturēšanās vēl nenozīmē patiesas jūtas. Labākais variants būs pārdomāt savus dzīves (darba) plānus, piekoriģēt tos vai pat pārstrādāt, kā arī atteikties no viltus "draugiem".
Izturieties ar vieglumu pret savām neveiksmēm: tas, kas jums šobrīd šķiet nelabvēlīga apstākļu attīstība, patiesībā ir ceļš uz veiksmi.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Jaunavām šobrīd krītas enerģija un tuvojas spēku izsīkums, tāpēc jābūt sevišķi uzmanīgiem, pieņemot svarīgus lēmumus vai parakstot dokumentus. No jūsu lēmuma pareizības būs atkarīga tālākā notikumu attīstība. Dienas kārtību un darāmos darbus saplānojiet jau no paša rīta, citādi iedzīvosieties sīkās problēmās, kā arī radīsiet augsni konfliktsituācijām.
Dienas otrā puse ir labvēlīga pirkumiem un attiecībām ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.



Svari (23.09 – 23.10)

Svariem vēlams padomāt par savas apkārtnes izdaiļošanu un dzīvesvietas labiekārtošanu. Sākot no šodienas un līdz pat nedēļas beigām ir svarīgi, lai jūs darbotos nežēlojot ne spēkus, ne enerģiju, ne resursus. No tā, kādi būs jūsu darba rezultāti, būs atkarīgs arī rezultāts. Tāpēc pārdomājiet labi katru nākamo soli un kad lēmums pieņemts, dariet visu no sirds. Ja pacentīsieties, jūs gaida patīkamas pozitīvas pārmaiņas.
Ģimene šobrīd būs jūsu lielākais balsts.

Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpioniem šodien būtu jāpievēršas ģimenei un ģimenes problēmu risināšanai. Nežēlojiet ne materiālos, ne garīgos resursus, lai vieta, ko saucat par mājām, būtu īsta ģimenes ligzda. Tomēr finansiālos līdzekļus tērējiet ar prātu, domājot arī par rītdienu. Un neuzkraujiet sev uz pleciem pārlieku daudz svešu problēmu- ģimene šobrīd ir tā, kam nepieciešams jūsu atbalsts un sapratne. Risinot dažādus jautājumus, centieties palikt mierīgs un nesatraukties par katru sīkumu. Jums jābūt spēcīgiem.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekiem šī ir laba diena jaunu projektu uzsākšanai, jaunu ideju ieviešanai dzīvē un jaunu sadarbības partneru meklēšanai. Jebkura jūsu ideja, pat visriskantākā, būs dzīvotspējīga un nesīs labu peļņu. Jūsu dzīvē sākas jauns attīstības posms, kas sola tikai labas lietas.
Vakarā varat tikties ar draugiem, pasēdēt jautrā kompānijā vai pavadīt laiku ar mīļoto cilvēku. Iespējams, ka jūsu redzeslokā nonāks kāda sena simpātija.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Mežāžiem šodien būs jāpiedzīvo dažas sīkas nepatikšanas un pārpratumi, tāpēc dienas kārtību nepieciešams saplānot jau laicīgi, lai tad, kad kāds cilvēks vai notikums izsitīs jūs no sliedēm, būtu vieglāk atgriezties pie ieplānotā dzīves ritma. Vēl viens faktors, kura dēļ vērts visu saplānot- jūsu zemās darbaspejas, kas šodien traucēs un bremzēs daudzas lietas.
Vakars piemērots intīmas dabas pasākumiem.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ūdensvīriem šodien ir ļoti laba diena mīlas lietām un ģiemenes apstākļu uzlabošanai. Galvenais- jums jāmāk apiet apslēptos slazdus, kurus pamanīt nemaz nebūs vienkārši.
Sievietēm- Ūdensvīriem zvaigznes sola jaunas un interesantas iepazīšanās, bet vīriešiem- Ūdensvīriem iespēju atpūsties no smagiem darba uzdevumiem.
Vakaru ieteicams pavadīt jautrā noskaņojumā patīkamu cilvēku kompānijā.

Zivis (19.02 – 20.03)

Zivīm nāksies samierināties ar savu šī brīža stāvokli un pēc iespējas ātrāk aizmirst par cerībām un sapņiem, kas nav piepildījušies. Lai atbrīvotos no nepatīkamām emocijām un stresa, vēlams nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Kategoriski aizliegts šodien lietot alkoholu un pārmērīgi pārslogot sevi. Aizmirstiet arī par nepadarītiem darbiem un vispār darba jautājumiem. Pievērsieties savu domu sakārtošanai un saviem bērniem, ja vien jums tādi ir.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls