Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:430, Did:0, useCase: 3

Uzmundrinošie horoskopi 2. janvārim

Redakcija
Redakcija

Sagaidi jaunu dienu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (21.03 – 19.04)

Auniem šī diena būs sarežģīta, taču notikumiem un piedzīvojumiem bagāta. Pārāk daudz no šīs dienas gan negaidiet- jūsu ideālistiskais skats uz notiekošo var neparādīt īsteno lietu stāvokli, varat nepamanīt melus un krāpšanos, kā rezultātā būs jāpiedzīvo vilšanās un sirdssāpes. Izvairieties no vēlēšanās savas dusmas izgāzt uz partneri. Labāk abi kopā pavadiet jauku vakaru un tā noslēgumā sarīkojiet romantiskas vakariņas.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Vēršiem šī diena ir piemērota dažādu jaunu prasmju apguvei, zināšanu uzkrāšanai, nosprausto mērķu sasniegšanai. Kaut gan nedrīkst pamest novārtā savus obligātos pienākumus un neatliekamos darbus, vēlams
arī atrast laiku iemīļotām nodarbēm vai hobijiem, kas sniegs prieku un sagādās daudz pozitīvu emociju. Un šodien jums tās būs nepieciešamas.
Problēmu risināšanā esiet izlēmīgi un noteikti aizstāviet savu viedokli vai uzskatus.
Savukārt, ģimenes attiecībās it visā meklējiet kompromisus.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Šodien vēlams darīt tikai to, kas jums patīk, pretējā gadījumā varat iegrimt skumjās un pesimismā. Mēģiniet atrasties starp draugiem, meklējiet jautras kompānijas, patīkamus cilvēkus un sajūtas. Par katru cenu izvairieties no vietām un pasākumiem, kurās jūtaties nomācoši. Ja darbi nevedas tā, kā gribētos, nesatraucieties- zaudēto atgūsiet kādu citu dienu. Šobrīd svarīgākais ir saglabāt mieru un priecāties par dzīvi.
Visā visumā diena ir piemērota fiziskai slodzei, sportiskām nodarbēm, pastaigām svaigā gaisā, komandējumiem, ceļojumiem..



Vēzis (22.06 – 22.07)

Vēzim šodien vēlams strādāt tikai pie jau iesāktiem darbiem un veikt tikai zināmus pienākumus. Neuzsāciet neko jaunu- tas nenesīs veiksmi. Pēc iespējas mazāk darbojieties fiziski, vairāk strādājiet ar muti. Šī ir laba diena, lai veiktu pārrunas, organizētu sapulces un tiktos ar sadarbības partneriem..
Personīgajā dzīvē pienācis grūts periods, kad nav tālu līdz strīdiem un nopietniem konfliktiem. Esiet iecietīgi un neļaujiet sevi izprovocēt. Lai izvairītos no konfliktiem, pievērsieties patīkamām lietām- savam iemīļotajam hobijam, pastaigai svaigā gaisā, relaksējošām procedūrām.


Lauva (23.07 – 22.08)

Lauvām ir īstais laiks lieliem darbiem. Neļaujiet nekam un nevienam izsist sevi no līdzsvara. Dodieties savā uzvaras gājienā droši un bez šaubīšanās. Spēka un enerģijas jums netrūkst. Ja gadījumā vēl šaubāties, vai viss izdosies, meklējiet cilvēku, kuram uzticaties un kurš var jūs pārliecināt par pretējo. Tiklīdz izdarīsiet pirmo uzrāvienu, mehānisms sāks darboties pats, un notikumi, kas nesīs sen gaidīto veiksmi, virknēsies cits aiz cita bez liekas piepūles.
Liela nozīme šobrīd ir jūsu attiecībām ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku. tie visi ir jūsu drošā aizmugure.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Divējāda diena, kura sola gan patīkamus, gan ne visai patīkamus brīžus. Kāds ielauzīsies jūsu komforta zonā, izsitīs jūs no līdzsvara un sagādās nemieru. Tajā pat laikā gaidāmi arī patīkami notikumi. Iespējams, saņemsiet kādu sen gaidītu ziņu vai informāciju, kas atrisinās jūsu agrākās raizes.
Dienas otrā pusē gaidāms spēku izsīkums, kā loģisks rezultāts satraukumam. Lai atgūtu zaudēto enerģiju, dodieties svaigā gaisā, veiciet uzmundrinošas ūdens procedūras vai pasportojiet.



Svari (23.09 – 23.10)

Visās jomās nelabvēlīga un sarežģīta diena. Netrūks ne rūpju, ne strīdu, ne nepatīkamu ziņu. Tāpēc labāk pašiem nekādu iniciatīvu neizrādīt un paildus darbus un pienākumus neuzņemties. Vēlams nogaidīt, pastāvēt maliņā un darīt tikai pašu nepieciešamāko un nekaitīgāko. Ja arī nāksies kaut ko zaudēt, parūpējieties, lai nekas nekaitētu tam, kas jums šķiet patiesi svarīgs. Lai izvairītos no nopietniem zaudējumiem, nepieņemiet šodien nekādus svarīgus lēmumus, neieguldiet naudu un nemēģiniet ieviest dzīvē jaunas idejas.
Vakaru pavadiet mājās; šī nav iziešanai piemērota diena.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpionam šodien vajadzētu sakārtot savu apkārtni, darba vietu un māju. Ir īstais brīdis atbrīvoties no vecām lietām un nevajadzīgiem krāmiem. Tāpat šodien vēlams attīrīt arī savu organismu: veiciet atveseļojošas procedūras, atmetiet kaitīgus ieradumus un pārtaruciet attiecības ar cilvēkiem, kas jums traucē virzīties dzīvē uz augšu. Domājiet par veselību, drošību un izaugsmes iespējām.
Centieties šodien nelietot zāles. Ja nepieciešams, izmantojiet tautas metodes. Lai izvairītos no emocionāla rakstura uzplaiksnījumiem, nav vēlams pārāk daudz kontaktēties ar apkārtējiem. Iznēmums ir ģimenes locekļi un tuvi draugi.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Strēlniekiem šodien labvēlīga diena- tā ļaus paveikt visu, kas iecerēts un dažās jomās pat gūt ievērojamus panākumus. Nepalaidiet garām savu veiksmi; esiet komunikabli, mērķtiecīgi un izdarīgi. Uz notiekošo reaģējiet ātri un bez vilcināšanās. Lietas ies no rokas un spēsiet paveikt daudz ko, kur iepriekš bijušas problēmas. Tāpēc nenoguliet šo dienu. Darbojieties! Un paļaujieties uz savu intuīciju- tā jūs nepievils.
Privātajā dzīvē viss notiks pēc principa- ko sēsi, to pļausi. Ja mīļi būsiet jūs, to pašu arī saņemsiet pretī.



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Smaga diena, kurā sevišķa uzmanība jāpievērš savai drošībai un veselībai. Nav vēlams doties nekādos izbraukumos, komandējumos un sēsties pie stūres. Tāpat jāizvairās no skaļām ballītēm, sabiedriskiem pasākumiem un vietām, kur apgrozās daudz cilvēku.
Kas attiecas uz profesionālo jomu, tad labākais, ko varat darīt- nodarboties tikai ar pašu neatliekamāko un ikdienā nepieciešamāko. Nekādā gadījumā neko neparakstiet un neizlemiet līdz galam.
Vakaru pavadiet kopā ar ģimeni un pašiem tuvākajiem cilvēkiem.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Sarežģīta diena, kas pilna ar dažādiem nepatīkamiem pārsteigumiem. Mēģiniet cik vien var atslābināties un savākties, citādi neko jēdzīgu šodien neizdarīsiet. Satraukums nav tas labākais pavadonis. Lai arī cik grūti šķistu, sakārtojiet vismaz pašu nepieciešamāko. Un nebaidieties no pārmaiņām un visa jaunā. Ja izdarīsiet pareizo izvēli, jūsu dzīve mainīsies uz augsu. Esiet pacietīgs un pieņemiet gudrus lēmumus.
Un parūpējieties šodien par savu drošību.



Zivis (19.02 – 20.03)

Zivīm ne pārāk laba diena, kurā netrūks arī bīstamu situāciju. Iespējama provokācija, agresijas izpausmes no nelabvēļu puses un intrigas no skauģu puses. Sakoncentrējiet visus savus spēkus, lai aizsargātos un pasargātu savu reputāciju. Atsakieties no tāliem ceļojumiem (izbraukumiem), neielaidieties nekādos riskantos pasākumos un nepieņemiet svarīgus lēmumus. Arī privātajā dzīvē un attiecibās jāievēro piesardzība. Pat mazākā sadursme var pāraugt lielā un niopietnā strīdā.