Veselīgā vistas zupa

Drukāt

Dienās, kad svētkos pavairāk ēsts, dzerts un visapkārt "klejo" visdažādākie vīrusi, ļoti vērtīga vakariņu vai pusdienu galdā būs vistas zupa - garšīga, sātīga un veselīga.

Veselīgā vistas zupa

Nepieciešams:

6 vistu stilbiņi;
3 lieli burkāni;
5 kartupeļi;
1/2 nelielas seleriju saknes;
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu kātu;
5 graudiņi smaržīgo piparu;
sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Katlā liek vistu stilbiņus, pievieno uz sakņu rīves sarīvētus burkānus un selerijas sakni, pārlej ūdeni un liek uz vidējas liesmas vārīties.

2. Kad zupa vārījusies pusstundu, pieber smaržīgos piparus, pieliek sasmalcinātus pētersīļu kātus un sagrieztus kartupeļus. Vāra tik ilgi, līdz gaļa mīksta.

3. Beigās pieber sāli un pavāra vēl aptuveni 5 minūtes.

Tev jābūt autorizētam,