Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 0



Gaļas salātu zupa

Redakcija
Redakcija

Gaļas salātu zupa
Gaļas salātu zupa

Vai jums nekad negadās tā, ka pēc viesībām paliek pāri krietna bļodiņa gaļas salātu jeb tā saucamā rosola? Man gadās! Laukā izmest žēl (tā kā esmu taupīga saimniece), taču likt galdā arī vairs negribas. Tā nu radās idejas uzvārīt gaļas salātu zupu un, jāsaka, tā izdevās labu labā. Pamēģiniet arī jūs pie izdevības.

Nepieciešams:

Teļa ribiņas,
vakardienas gaļas salāti,
tomātu mērce,
lauru lapa,
sīpols,
pāris ķiploka daiviņas,
sāls,
pipari,
krējums.

Pagatavošana:

1. Teļa ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sasmalcinātu sīpolu un vāra, līdz gaļa gandrīz mīksta.

2. Zupai pievieno gaļas salātus, tomātu mērci un sāli pēc garšas, pavāra vēl 15 minūtes. Tad katlu noņem no uguns, zupu pilda šķīvjos vai bļoiņās un pasniedz kopā ar skābu krējumu.

Receptes autore: Iveta Apškrūma, Epadomi/Tavavirtuve.lv