Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:196, Did:0, useCase: 3


Pēcsvētku gaļas salātu zupa

Redakcija
Redakcija

Kam negadās tā, ka pēc viesībām paliek pāri krietna bļodiņa gaļas salātu jeb tā saucamā rosola? Laukā izmest žēl, taču likt galdā arī vairs negribas. Ideja: gaļas sālatiem jāpārtop gaļas salātu zupā!

Nepieciešams:

Teļa ribiņas,
vakardienas gaļas salāti,
tomātu mērce,
lauru lapa,
sīpols,
pāris ķiploka daiviņas,
sāls,
pipari,
krējums.

Pagatavošana:

1. Teļa ribiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapu, piparus, sasmalcinātu sīpolu un vāra, līdz gaļa gandrīz mīksta.

2. Zupai pievieno gaļas salātus, tomātu mērci un sāli pēc garšas, pavāra vēl 15 minūtes. Tad katlu noņem no uguns, zupu pilda šķīvjos vai bļoiņās un pasniedz kopā ar skābu krējumu.

Receptes autore: Iveta Apškrūma