Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Siera zupa ar garnelēm

Siera zupas ir vienas no gardākajām, bet, ja vēl tai pievienot nedaudz garneļu, tad iegūsiet īsti karalisku ēdienu, kas priecēs gan acis, gan vēderu.

Nepieciešams:

450 g garneļu,
2 sarkanās paprikas,
350 g kartupeļu,
350 g konservētās kukurūzas,
1,5 - 2 litri buljona,
2 ēdamkarotes olīveļļas,
1 sīpols,
420 g piena,
majorāns,
šķipsniņa muskarieksta,
150 g kausētā siera,
malti melnie pipari
sāls.

Pagatavošana:

1. Uz pannas sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātu sīpolu.

2. Katlā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, papriku, konservēto kukurūzu, pievieno apceptos sīpolus, majorānu, pārlej ar buljonu un liek uz vidējas uguns vārīties.

3. Kad kartupeļi pusmīksti, pievieno sāli, piparus un muskariekstu

4. Kad dārzeņi izvārīijušies mīksti, zupai pielej pienu un karsē, līdz tā sāk vārīties.

5. Ta zupai pievieno kausēto sieru, svaigas garneles un rūpīgi izmaisa, līdz siers izkusis.

Labu apetīti!