Cepts ķirbis ar tomātiem

Drukāt

Ķirbis - pasaules lielākā oga - , ir neizsīkstošs veselības avots, jo ķirbji ir ne tikai garšīgi, bet arī dziednieciski. Šajā par auglības simbolu uzskatītajā dārzenī ir maz kaloriju, daudz vitamīnu, kālija šķiedrvielu un beta karotīna. Ēdam un variējam uz nebēdu!

Cepts ķirbis ar tomātiem

Nepieciešams:

1 kg ķirbja mīkstuma,
6 tomāti,
100 g siera,
milti apviļāšanai,
sāls,
pipari,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Ķirbja šķēles pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un eļļā, no abām pusēm apcep brūnas.

2. Liek cepešpannā, pārliek ar tomātu pusītēm un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,