Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Vistas cepetis ar burkāniem un selerijām

Drukāt

Tagad, kad esam izbaudījuši visus svesžemju virtuvju eksotiskos gardumus, modē atkal nāk atgriešanās pie pārbaudītām vērtībām - omīšu receptēm, kas pārsvarā ir garšīgi, vienkārši un viegli pagatavojami ēdieni, taču joprojām lieti noder gan ikdienā, gan svētku reizēs.

Nepieciešams:

1 vista,
1 liels burkāns,
1 selerijas sakne,
1 paciņa sviesta,
sāls,
pipari,
garšvielu maisījums vistas gaļai,
2 -3 lauru lapas.

Pagatavošana:

1. Vistu sagriež porciju gabalos, nedaudz sasāla, sapiparo, ierīvē ar garšvielām.

2. Burkānu un selerijas sakni nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.

3. Katliņā vai dziļā pannā izkausē sviestu, pielej nedaudz ūdens un pieliek lauru lapas. Iegūtajai mērcei pievieno vistu un dārzeņus, sautē uz nelielas uguns aptuveni 40 minūtes, kamēr gaļa un dārzeņi ir mīksti.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, makaroniem, rīsiem pēc izvēles.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,