Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Krabju nūjiņu, paprikas un kartupeļu sacepums

Krabju nūjiņu, paprikas un kartupeļu sacepums
Krabju nūjiņu, paprikas un kartupeļu sautējums

Gatavoja un fotografēja: Iveta apškrūma

Krabju nūjiņu, paprikas un kartupeļu sacepums ir labs variants reizēs, kad no iepriekšējās dienas pāri palikuši daži vārīti kartupeļi vai arī tad, kad nav īpaši daudz laika gatavošanai. Lai pagatavotu šo sacepumu, jums vajadzēs patērēt tikai 30 minūtes sava laika.

Nepieciešams:

5 vārīti kartupeļi,
1 vidēji liels sīpols,
2 sarkanās saldās paprikas,
1/2 neliela cukini vai kabača,
250 g krabju nūjiņu,
100 ml saldā krējuma,
sāls pēc garšas,
pipari pēc garšas,
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Sīpolu nomizo, sasmalcina un pannā uz eļļas apcep.

2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, turpina cept 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.

3. Tad pieliek kubiņos sagrieztu cukini (kabaci), ripiņās sagrieztas krabju nūjiņas, gabaliņos sagrieztus vārītus kartupeļus, pieber sāli un piparus pielej saldo krējumu un sautē 10 minūtes uz lēnas uguns.

Receptes autore: Iveta Apškrūma