Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 3


2 karaliskas un izmaksās lētas receptes

Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Izvēloties kvalitatīvus produktus par izdevīgu cenu, ir iespējams ne tikai ietaupīt, bet arī draugus pacienāt ar īpašiem gardumiem. Tiem, kuri ciena izcilus produktus un nevēlas pārmaksāt, laba izvēle maltītes gatavošanai būs Rimi privātās preču zīmes produkti. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs karaliskas receptes,

DIVU SIERU UN GARNEĻU SACEPUMS
4 līdz 6 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Rimi pasta Penne – 250 g
• Garneles – 300 g
• Rimi saldēti zirnīši – 100 g
• Rimi saldā kukurūza – 100 g
• Rimi ķiršu tomātiņi – 100 g
• Rimi kausētais siers – 200 g
• Rimi svaigais siers ar garšvielām – 130 g
• Zaļumi – pēc izvēles

Pagatavošana:

1. Vāri makaronus 2 līdz 3 minūtes;
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200° C;
3. Makaronus nokās, jauc kopā ar kausēto sieru, garnelēm, ķiršu tomātiņiem. Klāt pievieno Rimi zirnīšus un kukurūzu;
4. Liec visu cepamajā traukā, pa virsu kārto sadrumstalotu svaigo sieru ar garšvielām;
5. Cep 25 līdz 30 minūtes un pasniedz ar zaļumiem.

Aikāgaršo padoms!
Ja Tev negaršo garneles, pievieno vairāk dārzeņus un pagatavo veģetāro sacepumu.

LIELLOPA STEIKS AR GRILĒTIEM DĀRZEŅIEM
4 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Liellopa steiks – 800 g
• Rimi paprika – 2 gab.
• Baltie redīsi – 2 gab.
• Salāti Pak choi – 2 gab.
• Sarkanie sīpoli – 2 gab.
• Ķiploks – 4 daiviņas
• Svaigs rozmarīns – 4 zariņi
• Rimi Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.
• Selection by Rimi sāls ar zaļumiem – pēc garšas
• Selection by Rimi piparu maisījums – pēc garšas

Pagatavošana:

1. Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;
2. Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;
3. Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;
4. Uz sakarsēta grila cep gaļu;
5. Kad gaļa gatava pievieno sāli;
6. Liec uz grila arī dārzeņus. Grilē regulāri apgrozot;
7. Liellopu steiku pasniedz siltu kopā ar grilētiem dārzeņiem.