Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:269, Did:0, useCase: 0



Mājas BBQ mērce ar skābkrējuma un sīpolu katliņčipsiem

Pavasaris jau klauvē pie mūsu durvīm, un līdz ar pirmo silto saules staru parādīšanos prāts arvien vairāk nesas tuvāk pie dabas. Tas nozīmē, ka laiks atklāt sezonu, sarīkojot kādu jautru pikniku vai dārza ballīti, kurā lieti noderēs ātri sarūpējamas uzkodas, bet klāt pie tām- garda mērcīte, kas tapusi, iedvesmojoties no “Ādažu Čipsu” katliņčipsiem “Meistardarbs”.

Nepieciešams:

6 ēdamkarotes brūnā cukura,
katliņčipsi ar skābkrējuma un sīpolu garšu
5 ēdamkarotes kečupa,
1 ēdamkarote ābolu etiķa,
1 tējkarote Worchester mērces,
1 ēdamkarote ūdens,
sāls pēc garšas,
malti melnie pipari pēc garšas,
čilli pulveris pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Nelielā katliņā ielej ābolu etiķi, Worchester mērci, ūdeni un kečupu. Pievieno brūno cukuru, pēc garšas pieliek sāli, piparus, čili un, sildot, maisa, līdz cukurs ir izkusis. Gatavo mērci ielej bļodiņā.

2. Pasniedz siltu vai uzglabā ledusskapī burciņā pat vairākas nedēļas. Servē ar katliņčipsiem.

Labu apetīti un lai izdevušās jūsu brīvdienas!