Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:273, Did:0, useCase: 0



Pikantais karstais sidrs

Drukāt

Gandrīz netverams ir mirklis, kad karsto vasaru nomaina vēsais un drēgnais rudens. Pēkšņi debesis kļuvušas dzidrākas, trokšņi kļuvuši skaļāki un dzirdama nokritušo lapu čaboņa. Skanīgais rudens gaiss ir kā tuvojošās ziemas vēstnesis, kas, šķiet ieguvis vēsa pārklāja apveidu un apsedzis zemi. Šis ir laiks, kad īpaši smagi izjūtam saules un gaismas trūkumu, un, kad, biežāk nekā citos gadalaikos, ir vēlēšanās nobaudīt gardu un karstu tēju. Bet, varbūt, tēju dažreiz var nomainīt ar karstu un pikantu sidru?

Pikantais karstais sidrs

Nepieciešams:

2 litri ābolu sidra,
1/3 tases brūnā cukura,
2 kanēļa standziņas,
5 smaržīgie pipari,
1,5 cm liels gabaliņš svaigas (nomizotas) ingvera saknes,
3 krustnagliņas,
8 apelsīna šķēlītes.

Pagatavošana:

Katlā ielej sidru, pievieno visus pārējos komponentus. Karsē līdz vārīšanās temperatūrai. Kad dzēriens pavārījies aptuveni 20 minūtes, tas ir gatavs. Dzērienu sapilda stikla glāzēs vai krūzēs un rotā ar apelsīna šķēlītēm. Dzer karstu.

     [+] [-]

, 2011-11-20 17:09, pirms 7 gadiem
178

Tev jābūt autorizētam,