Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Krambambulis – dzēriens ar stilu

Redakcija
Redakcija

Brūnos cukura graudus pārlejot ar konjaku un aizdedzinot, iegūstam īpaši izteiksmīgu garšu šajā dzērienā. Bet ja gribas ātru un tīru dabiskas enerģijas lādiņu, atliek tikai nosūkāt brūno cukura graudiņu kā konfekti, kas turklāt nesatur ne konservantus, ne citas papildvielas.

Sastāvdaļas
10-12 glāzes

1,5 l verdoša ūdens
3 ēdamkarote tējas
1 pudele sarkanvīna
1 citrona sula un miziņa
2 kanēļa standziņas
250 g Dansukker brūno cukura graudu
250 g konjaka

Pagatavošana

1. Ieber tēju tējkannā un uzlej verdošu ūdeni. Ļauj ievilkties 5 minūtes.

2. Uzkarsē sarkanvīnu ar kanēļa standziņām, citrona sulu un miziņu. Sajauc sastāvdaļas. Apkaisa ar kanēli un tējas lapiņām.

3. Metāla sietiņā virs tējkannas ieliek cukura gabaliņus un pārlej ar konjaku, pēc tam aizdedzina. Kad cukurs ir izkusis, krambambulis ir gatavs pasniegšanai.