Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Izsmalcināta kafija. 1901. gada recepte

Īpašos brīžos un svētku reizēs nepieciešams arī īpašs dzēriens. Es ieteiktu izmēģināt šo burvīgo kafijas recepti, kas līdz mūsdienām atnākusi no tālā 1901.gada.

Nepieciešams:

Ūdens,
malta pupiņu kafija,
vaniļa,
šampanietis.

Pagatavošana:

1. Kafijas kanniņu piepilda ar ūdeni

2. Nelielā ūdens daudzumā izšķīdina vaniļu. Tējkaroti iemērc vaniļas šķīdumā, ar to pašu karoti ņem kafiju un ber kanniņā.

3. Kafijas kanniņu karsē uz nelielas uguns, līdz sāk veidoties putas. Tad kafijai pievieno šampanieti un turpina karsēt, līdz izveidojušās biezas putas.

4. Iepildiet kafiju tasītē un baudiet to!