Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Aicina balsot par sev tīkamākajiem vides objektiem festivālā “Ziemassvētku egļu ceļš”

Redakcija
Redakcija

No 8. decembra līdz 14. janvārim Rīgā ir apskatāmi festivāla “Ziemassvētku egļu ceļš” vides objekti, bet jau tagad izvirzās vairākas egles, kuras par savām iemīļotākajām norāda festivāla apmeklētāji, balsojot tīmekļa vietnē www.eglufestivals.lv. Balsojums turpināsies līdz pat festivāla noslēguma dienai, tādēļ ikviens festivāla apmeklētājs ir aicināts atdot savu balsi par sev tīkamāko vides objektu.

Jau šobrīd iedzīvotāju aktīvas balsošanas rezultātā izveidojies festivāla vides objektu trīs visaugstāk novērtēto egļu tops: objekts “Spogulīt, spogulīt…”, kuru veidojusi Dārta Gobiņa, un mākslinieces Katrīnas Strāderes darbi “Maģiskais tunelis” un “Dimanta egle”, kas tapuši sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju. Divi no šiem vides objektiem ir festivālā “jaunpienācēji”, kas tapuši 2017. gadā, bet “Dimanta egle” ir pērn veidots projekts. Pagājušajā festivālā skatītāji par visiemīļotāko bija atzinuši mākslinieces Zojas Golubevas veidoto objektu “Aurora”, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju.

Šogad iedzīvotāju vērtējumam profesionāli mākslinieki, radošo industriju pārstāvji un Latvijas Mākslas akadēmijas studenti kopskaitā pilsētvidē piedāvā 41 vides dizaina objektu – egles, kas pārsteidz ar jaunām, brīžiem provocējošām idejām un oriģinālu to risinājumu, kā arī izmantoto materiālu daudzveidību, radot pilsētā īpašu svētku noskaņu.

Ceļvedi festivāla apskatei iespēja atrast tīmekļa vietnē Egļu Ceļš 2017, kā arī drukātā veidā Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centros, Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālēs un tūrisma informācijas centros.

Balso par savu simpātiskāko “Ziemassvētku egļu ceļa” vides objektu – egli līdz 14. janvārim!