Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikt projektus Gaismas festivāla “Staro Rīga 2018” līdzdalības un partneru programmai “Rīgas karnevāls”

Redakcija
Redakcija

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina nevalstiskās organizācijas, valsts, pašvaldības, izglītības un kultūras iestādes, uzņēmumus, mākslinieku apvienības, kā arī ikvienu radošu personību pieteikt projektus Gaismas festivāla “Staro Rīga 2018” līdzdalības un partneru programmai “Rīgas karnevāls”.

11. gaismas festivāls “Staro Rīga 2018” notiek Latvijas valsts simtgades svinību ietvaros Rīgā no 2018. gada 16. līdz 19. novembrim.

Festivāla “Staro Rīga 2018” tēma ir “Augšām cēlās Gaismas pils”. Ar šo tematisko vēstījumu noslēdzas iepriekšējo gadu festivālos uzsāktā Ausekļa un Jāzepa Vītola darba “Gaismas pils” rosinātā tetraloģijas tematiskā ķēde – “Gaismu sauca”, “Gaisma ausa”, “Uz zvaigznēm”.

Līdzdalības un sadarbības programma “Rīgas karnevāls” festivāla “Staro Rīga” programmas ietvaros tiek organizēta jau piekto gadu. Tajā tiek iekļauti festivāla sadarbības partneru veidoti, eksponēti un finansēti gaismas objekti – instalācijas. Apstiprinātie projekti tiek iekļauti gaismas festivāla “Staro Rīga 2018” kopējā programmā un publicitātes kampaņā.
Iesniegtie projektu pieteikumi tiks vērtēti atbilstoši gaismas festivāla “Staro Rīga 2018” tēmai un programmai. Nepieciešamības gadījumā projektu pieteicējiem ir iespēja saņemt rekomendācijas un konsultācijas.

Projektu pieteikumus, iekļaujot informāciju par projekta organizatoriem, norises laiku, vietu, projekta aprakstu un vizualizācijas, kā arī citu projektu raksturojošu informāciju jānosūta uz e-pasta adresi: info@staroriga.lv vai gundega@staro100.lv līdz 2018. gada 1. septembrim.