Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātrī februārī pirmizrādi piedzīvos stāsts par Konsuelu Sent-Ekziperī

Redakcija
Redakcija

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz Valmieras teātra februāra repertuāra izrādēm. 2. februārī teātra Apaļajā zālē pirmizrāde dramaturģes Justīnes Kļavas radītajai lugai “Konsuela Sent-Ekziperī” Henrija Arāja režijā. Stāsts par lidotāja grāfa Antuāna Sent-Ekziperī liktenīgo sievieti Konsuelu.

Melodrāmu parasti veido neparasti notikumi, eksotiska vide, un, protams, kāds ārējs ļaundaris, kas apdraud divu mīlētāju laimi. Bet kas notiek, ja melodrāmas žanrs izkāpj no grāmatas lappusēm un pārceļas uz reālo dzīvi? Kā diviem mīlētājiem saglabāt savu mīlestību, ja vienīgie ļaundari, kas traucē kopīgai laimei, ir viņi paši?

Argentīnas revolūcijas priekšvakarā jauna Dienvidamerikas indiāņu izcelsmes atraitne saderinās ar lidotāju grāfu Sent-Ekziperī, lai kopā ar viņu pārceltos uz Āfriku un ļautos piedzīvojuma vilinājumam, tomēr jau pavisam drīz atklāj, ka īsta mīlestība dzīvē un literatūrā ir divas pilnīgi pretējas lietas.

Izrādes radošajā komandā režisors Henrijs Arājs, scenogrāfs Adrians Toms Kulpe, gaismu mākslinieks Niks Cipruss, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa.

Lomās: Diāna Krista Stafecka, Rihards Jakovels, Artis Jančevskis, Tālivaldis Lasmanis, Ieva Puķe.
Vēl februāra repertuārā izrādes “Daliņš”, “Paolo un Frančeska”, “Nelabie. Pēc Dostojevska”, “Jāzeps un viņa brāļi”, “Manas domas grib ar mani parunāt”, “One Hundred”, “Atraitnes dēls” un pēc ilgākas pauzes būs iespēja redzēt izrādi bērniem “Kā sagaidīt citplanētieti”.

Ar pilnu februāra repertuāru var iepazīties un biļetes iegādāties valmierasteatris.lv un visās “Biļešu paradīze” kasēs.