Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Gaidot simtgadi, Valmieras teātris aicina skatītājus noteikt Gada izrādi

Redakcija
Redakcija

Kā katru gadu, arī šogad Valmieras teātris aicina skatītājus noteikt aizvadītās sezonas labākos māksliniekus. Šogad kopā ar mūsu galvenajiem atbalstītājiem Borisa un Ināras Teterevu fondu būs iespēja noteikt skatītājuprāt labāko aizvadītās sezonas izrādi.

Šogad teātra iepriekšējās sezonas novērtējums par gada labāko izrādi tiek rīkots ātrāk kā ierasts, apvienojot to ar teātra simtgades atzīmēšanu, kas aprit novembra beigās. Balsojums norisināsies nedēļas garumā, no 7. līdz 14. novembrim, un skatītāji savu balsi var atdot elektroniski, balsojot teātra mājas lapā valmierasteatris.lv vai ŠEIT.

Valmieras teātra direktore Evita Ašeradena: “Īpaši rekonstrukcijas laikā mēs novērtējam skatītāju milzīgo emocionālo un biļešu pirkšanas veidā sniegto atbalstu, un tas mūs dara pārliecinātākus un stiprākus. Arī šogad ar lielu interesi gaidām, kas būs favorīts. Īpašs prieks, ka šogad skatītāju balsojumu rīkojam ar mūsu draugiem no Borisa un Ināras Teterevu fonda, pateicoties kuru būtiskajam finansiālajam atbalstam šajā sezonā mēs varam ar lepnumu piepildīt simtgadei veltītus sapņus un iepriecināt skatītājus ar latviešu klasikas iestudējumiem.”

Laureāti tiks sumināti 30. novembrī, kad Valmieras teātra saimes lokā tiks atzīmēta simtgade, lielās svinības atstājot brīdim, kad būs gatava atjaunotā teātra ēka.

Lai iepriecinātu arī skatītājus, 3 balsotāji savā īpašumā iegūs ielūgumus uz kādu no Valmieras teātra izrādēm.