Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Karstie baklažānu un burkānu salāti

Šie salāti jums garšos, ja esat baklažānu un ķiploku mīļotāji. Bez tam tie ir ļoti veselīgi, jo pazemina holesterīna līmeni, uzlabo sirds muskuļu darbību un veicina ūdens apmaiņu organismā.

Nepieciešams:

2 vidēji baklažāni,
4 burkāni,
4 - 5 daiviņas ķiploku,
sāls,
eļļa.

Pagatavošana:

1. Baklažānus sagriež kubiņos un cep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Apkaisa ar rupju sāli, jo tas noņem rūgtumu.

2. Atsevišķi eļļā cep sarīvētus burkānus.

3. Baklažānus un burkānus samaisa, pievieno izspiestus ķiplokus un sāli pēc garšas, ja tas nepieciešams.

4. Salātus pasniedz karstus, taču tie labi garšo arī auksti.

Labu apetīti!